KUCHARZ Piła oferta pracy OGÓLNOKRAJOWA SPÓŁDZIELNIA TURYSTYCZNA "GROMADA"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 750 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków w gastronomii.Umowa o pracę na okres próbny - 3 miesiąceWynagrodzenie do ustalenia w zależności od kwalifikacji i stażu pracy.Równoważny system czasu pracy w zakresie godzin 6.00-4.00
Data publikacji: 2015-12-01
Lokalizacja: Piła (wielkopolskie)
Pracodawca: OGÓLNOKRAJOWA SPÓŁDZIELNIA TURYSTYCZNA "GROMADA"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Piastów 15, 64-920 Piła, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków w gastronomii.Umowa o pracę na okres próbny - 3 miesiąceWynagrodzenie do ustalenia w zależności od kwalifikacji i stażu pracy.Równoważny system czasu pracy w zakresie godzin 6.00-4.00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 750 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie do ustalenia w zależności od kwalifikacji i stażu pracy.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Piła
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pilski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Piła
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 750 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.11.2015
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe 4-letnie, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziane posiadanie książeczki zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych oraz doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy:
OGÓLNOKRAJOWA SPÓŁDZIELNIA TURYSTYCZNA "GROMADA"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pile
Adres pracodawcy:
Piastów 15, 64-920 Piła, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: pilski
Gmina pracodawcy: Piła
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Piła
Ulica pracodawcy: Piastów
Numer budynku pracodawcy: 15
Profil działalności pracodawcy: hotelarstwo
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pile
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 01.12.2015
Data dodania oferty pracy: 21.10.2015
Oferta pracy ważna do: 20.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 21.10.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 21.10.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków w restauracji
"BOG-MAR" Sp. z o.o. - 2018-01-02 - Rymanów (podkarpackie)
Praca na trzy zmiany 09:00 do 21:00. Bar w Krynicy Morskiej - smażenie ryb
PHU ŁONIEWSKI Piotr Łoniewski - 2016-06-28 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie od podstaw dań kuchni polskiej i włoskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Kraków (małopolskie)
Kucharz
Andrzej Mazur Firma Handlowa "Mazur" - 2018-02-23 - Zawada (małopolskie)
Prace kuchenne, znajomość teoretyczna i praktyczna kuchni regionu
Wejmar Sp. z o.o. - 2016-11-04 - Rzucewo (pomorskie)
przygotowywanie, wydawanie posiłków, opracowywanie kart menu
"INVESTIMUS" Sp. z o.o. - 2018-04-04 - Krosno (podkarpackie)
kierowanie zespołem, gotowanie posiłkówSystem wynagrodzenia miesięczny, praca w systemie dwuzmianowym: 5-13; 13-21
IT-TECH RAFAŁ KOWALCZYK - 2017-07-07 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie regionalnych potraw ukraińskich. Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe. Roczne doświadczenie zawodowe związane ze znajomością regionalnej kuchni ukraińskiej. Tel.: 509 307 652 Dariusz Frybel. Adres e-mail: hubertus_hotel (at) o2.pl
"HUBERTUS" SP. Z O.O. - 2017-09-20 - Słońsk (lubuskie)
Przygotowanie dań kuchni tradycyjnej.
Hotel-Restauracja " Pałac Nieznanice" Elżbieta Lubert - 2017-11-14 - Nieznanice (śląskie)
Przyrządzanie potraw kuchni tradycyjnej
Janosik Bar Restauracyjny Wycisk Dariusz - 2018-03-14 - Bytom (śląskie)
praca w kuchniRefundacja wynagrodz.i składek Zus do 30 roku życia
"LUDWICZAK" Wioletta Ludwiczak i Angelika Filipiak Spólka Cywilna - 2016-02-03 - Parzęczew (wielkopolskie)
Brak danych
SOWRAD - 2017-05-02 - Zaczernie (podkarpackie)
przygotowywanie dań
STÓŁ RAWICKI WIESŁAW CHUDY - 2018-04-18 - Rawicz (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi recepturami, dbanie o najwyższą jakość i smak wszystkich potraw, porcjowanie, dekorowanie i ich wydawanie.
Firma "WIN" Grażyna Winiarska - 2017-05-30 - Jasło (podkarpackie)
samodzielne przygotowywanie dań, utrzymanie czystości w kuchni, dbanie o zaopatrzenie
Karczma "U Wallenroda" Alicja Pelc - 2018-04-09 - Ryn (warmińsko-mazurskie)
jw
Przedszkole nr 344 - 2017-04-12 - Warszawa (mazowieckie)
wg zawodu
Amadeus Hotel Krzysztof A. Olszowy - 2017-04-12 - Zielona Góra (lubuskie)
- przygotowywanie potraw kuchni polskiej
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe " BORECKI" Bogumił Borecki - 2016-07-20 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
sprzątanie sklepu PSS SPOŁEM, 2 godziny dziennie (w godz. 18-20) na os. Przylesie
"IG&NATH" WOŁOWSKA SYLWIA - 2017-07-24 - Lubin (dolnośląskie)
obróbka zimna i ciepła produktów żywnościowych, przygotowywanie potraw na podstawie receptur, przygotowanie do wyserowania na salę, utrzymanie w czystości zastawy kuchennej i stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
przygotowywanie pełnej konsumpcji przy użyciu specjalnych urządzeń
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Złotów (wielkopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Radom (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posiłków (kuchnia polska)
Technika Rusztowań Radosław Kamianowski - 2016-06-17 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
Obróbka wstępna surowców, rozbiór mięsa, warzyw, owoców, przygotowywanie potraw, sporządzanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków i deserów z karty dań.
ZAMREST MAGDALENA KUBINA I PIOTR KUBINA SPÓŁKA JAWNA - 2017-01-10 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków.
Bar Maks - 2016-08-19 - Nysa (opolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-11-16 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw według karty menu
PPHU ,,ALEX'' ALEKSANDER SERWATKA - 2017-03-07 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Warszawa (mazowieckie)