KUCHARZ Siewierz oferta pracy Oberża ZŁOTA GĘŚ Kubik Bożena
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: kuchnia polska
Data publikacji: 2017-09-21
Lokalizacja: Siewierz (śląskie)
Pracodawca: Oberża ZŁOTA GĘŚ Kubik Bożena
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawska 46, 42-470 Siewierz, powiat: będziński, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: kuchnia polska
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Siewierz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: będziński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Siewierz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.09.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: doświadczenie zawodowe min. 2 lata
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: wykształcenie dowolne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: Oberża ZŁOTA GĘŚ Kubik Bożena
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Będzinie
Adres pracodawcy:
Warszawska 46, 42-470 Siewierz, powiat: będziński, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: dokumenty aplikacyjne
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: będziński
Gmina pracodawcy: Siewierz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Siewierz
Ulica pracodawcy: Warszawska
Numer budynku pracodawcy: 46
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Będzinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.09.2017
Oferta pracy ważna do: 23.10.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 21.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 21.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw.
FHU DAMIAN CZAPLA - 2018-06-06 - Warszawa (mazowieckie)
,zakres czynności: samodzielne przygotowywanie różnego rodzaju potraw, wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach zgodnie z zamówieniami klientów, dbanie o jakość, smak i estetykę przygotowywanych i wydawanych potraw, pomoc przy prowadzeniu rejestrów HACCP.zakres czynności: przyjmowanie zamówień od klientów, dbanie o odpowiednią ekspozycję towarów, przyjmowanie towaru i sprawdzanie go ze stanem faktycznym, kontrolowanie dat ważności towarów, produktów, dbanie o właściwe zaopatrzenie stanowiska pracy, utrzymanie porządkuI zmiana 7.00-15.00II zmiana 9.30-17.00 lub 10.30-18.30
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Mielec (podkarpackie)
- Przygotowywanie półproduktów (krojenie ogórka, rzepy itp.),- Obróbka ryby,- Przygotowywanie zalew do ryżu i różnego rodzaju sosów,- Gotowanie ryżu i odpowiednie doprawianie,- Skręcani rolek (sushi),- Dbanie o czystość w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-10-19 - Miechów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
Wojciech Słotwiński - 2018-04-27 - Nałęczów (lubelskie)
przyrządzanie dań w restauracji, istnieje możliwość zakwaterowania
"CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-07-10 - Karczowiska (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw
RESTAURACJA"WIKI"S.C.BOŻENA WILCZYŃSKA WITOLD WILCZYŃSKI - 2018-04-10 - Sieradz (łódzkie)
Przygotowywanie pizzy i posiłków kuchni Nepalskiej.
"CROS" Paszt Małgorzata - 2017-08-24 - Sopot (pomorskie)
wygniatanie ciasta na pizze i przygotowywanie produktów do pizzy; utrzymywanie porządku na stanowisku pracy; przygotowywanie innych produktów i dań np. kebaba, inne bieżące prace na zjmowanym stanowisku.
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Gostynin (mazowieckie)
Przygotowywanie całodziennych posiłków
DW WAM SP.ZO.O. O/WDW JURATA - 2017-02-28 - Jurata (pomorskie)
wykonywanie prac budowlanych
MATBUD Wiesław Markiewicz - 2016-04-21 - Krężna (łódzkie)
Przygotowanie posiłków.
Fit Quchnia Wójcik Agnieszka, Mróz Ilona - 2016-12-09 - Kielce (świętokrzyskie)
opieka nad dziećmi, organizacja pracy w świetlicy wsparcia dziennego "Barka" godz.pracy 14:00-18:00
Parafia Rzym.-Kat. pw. NMP Królowej Polski - 2017-12-04 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków dla klienta indywidualnego, czynności porządkowe, stosowanie wytycznych HACCP
Mr Hamburger Spółka Akcyjna - 2016-03-14 - Mszana (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
ALFA Jan Majewski w Malborku - 2018-07-04 - Malbork (pomorskie)
Znajomość owoców morza kuchni regionalnej Włoch, wykonywanie deserów, prac az mięsem na grilu, wykonywanie pizzzy na piecu szamotułowym.168 h pracy w miesiącu, dyzpozycyjność 11-22Miejsce pracy: Wrocław, ul. Bulwar IkaraSala G
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-12-06 - Międzyrzec Podlaski (lubelskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-09-14 - Warszawa (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Oborniki (wielkopolskie)
zgodny ze stanowiskiem
HARTEK BERNARD RUPNIEWSKI - 2017-04-19 - Ostaszewo (warmińsko-mazurskie)
Wypiek pizzy, przygotowanie i gotowanie innych dań barowych zgodnie z kartą.
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Warzyce (podkarpackie)
przygotowanie dań kuchni polskiej
FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA "MIX" Rafał Pilipow - 2017-10-20 - Tworóg (śląskie)
według stanowiska
PARTNERSHIP CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-17 - Słomniki (małopolskie)
koordynowanie oraz nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem pracy kuchni, przygotowywanie dań kuchni orientalnej, znajomość kuchni tajskiej, przepisów, receptur, przypraw
SOFRA RENATA CHĄDZYŃSKA ZIEMAK - 2017-12-19 - Marki (mazowieckie)
Praca w kuchni, gotowanie indyjskich i nepalskich, utrzymanie czystości w kuchni, obróbka wstępna. Umowa o pracę na czas określony. Praca na 3/4 etatu. Praca na dwie zmiany: 11:00-17:00; 14:00-20:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 6.30- 14.30, 12-20 w Kołobrzegu.
Centrum Zdrowia i Relaksu VERANO Sp. z o.o. - 2016-05-16 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
- Szkolenie w zakresie BHP i PPOŻ,- Poznanie regulaminu i stanowisk pracy,- Poznanie wyposażenia i urządzeń kuchennych,- Poznanie gatunków, rodzajów, produktów,- Sporządzanie potraw i napojów z różnych produktów,- Produkcja potraw garmażeryjnych,- porcjowanie i dekoracja potraw,- Przygotowanie potraw grillowych,- Staż w godz.:06.00-14.00Mazowsze 2018
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Płock (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie na salę
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)