KUCHARZ SUSHIMASTER + ST PO WER Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ SUSHIMASTER + ST PO WER
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowiązków: - Przygotowywanie półproduktów (krojenie ogórka, rzepy itp.),- Obróbka ryby,- Przygotowywanie zalew do ryżu i różnego rodzaju sosów,- Gotowanie ryżu i odpowiednie doprawianie,- Skręcani rolek (sushi),- Dbanie o czystość w miejscu pracy.
Data publikacji: 2018-01-15
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Opis zadań
Zakres obowiązków:
- Przygotowywanie półproduktów (krojenie ogórka, rzepy itp.),- Obróbka ryby,- Przygotowywanie zalew do ryżu i różnego rodzaju sosów,- Gotowanie ryżu i odpowiednie doprawianie,- Skręcani rolek (sushi),- Dbanie o czystość w miejscu pracy.
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ SUSHIMASTER + ST PO WER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 5
Data rozpoczęcia pracy: 12.02.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanepidu
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (staż z UP)
Data dodania oferty pracy: 13.02.2018
Oferta pracy ważna do: 02.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 15.01.2018
Typ oferowanej pracy: Staż z urzędu pracy
Podobne oferty pracy
Obróbka surowców do dań gotowych, przygotowanie dań gotowych, obsługa urządzeń gastronomicznych, sprzątanie miejsca pracy. Pracodawca zapewnia dojazd z Elbląga oraz wyżywienie. Praca w godz. 9-17 poniedziałek-piatek.
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - Jegłownik (warmińsko-mazurskie)
przyjmowanie wniosków o zameldowanie i wymeldowanie
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Cewice (pomorskie)
kucharz w lokalu gastronomicznym
VEGE-ZONA Roman Bartosiak - 2016-04-25 - Poznań (wielkopolskie)
Praca na stanowisku kucharz. Wymagania: umiejętność gotowania zbiorowego.
Dom Seniora Orle Perling Marzanna, Karczewska Mariola - 2017-09-26 - Orle (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Rogoźniczka (lubelskie)
przygotowywanie posiłków w żywieniu zbiorowym
MAKARY CATERING Zelazkiewicz Marian - 2016-01-04 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków typu fast - food.
USŁUGI GASTRONOMICZNE"WYPAS" IWONA WOJTYŁA - 2016-07-25 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie dań z kuchnii wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Kochlice (dolnośląskie)
gotowanie potraw, składanie zamówień
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków dla dzieci
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Gorlice (małopolskie)
przygotowywanie potraw, ustawianie karty dań
INVEST-HOTELS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-26 - Karpacz (dolnośląskie)
prace fizyczne, prace torowe (istnieje możliwość zatrudnienia na podtsawie umowy zlecenie)
BUDMEX Szymon Klimczak - 2017-09-12 - Pszczyna (śląskie)
Gotowanie śniadań i obiadów na 70 osób
DARPOL DARIUSZ JUCHA - 2016-06-22 - Niegoszcz (zachodniopomorskie)
Wsparcie organizacji wydarzeń jubileuszowych: wsparcie koordynacyjne projektu "Noc w PZL Mielec", komunikacja pomiędzy dostawcą usług, a PZL Mielec, promocja wydarzenia Noc w PZL w mediach społecznościowychWsparcie organizacyjne wizyt i wydarzeń wewnętrznych w PZL MielecWsparcie zadań bieżących pracowników działu
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków kuchni cateringowej
"GREK RTC" SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-07-13 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie potraw w tym lepienie pielmieni i chinkali.
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw, tworzenie menu
AM FOOD GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-07 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-12-05 - Rzeszów (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z PROCEDURAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W KUCHNI;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE GASTRONOMICZNE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ, MIN. 3 LATA DOŚWIADCZENIA W PRZYGOTOWYWANIU POTRAW KUCHNI ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Produkcja i przygotowywanie potraw wg przygotowanych receptur, przestrzeganie obowiązujących standardów produkcyjnych, racjonalne gospodarowanie towarem, zachowanie dobrej organizacji pracy. Jedna zmiana, umowa na okres próbny, praca ul. Kamieńskiego 73a Wrocław, wynagrodzenie podstawa + premia uznaniowa.Kontakt z pracodawcą: osobiście lub telefonicznie z p. Małgorzatą Karbowską w godz. 7:00-15:00. Proszę o przesłanie CV na adres: b.nowak (at) niro.com.pl
Niro Sp. z o.o. - 2017-01-18 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw i dań.
kontakt przez PUP - 2017-04-03 - Opinogóra Górna (mazowieckie)
zapoznanie się z układem funkcjonalnym zakładu, wyposażeniem i narzędziami
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
FIRMA TRANSPORTOWA TRANSMAR MARIAN MATŁOK - 2017-05-10 - Trzebnica (dolnośląskie)
nawiązywanie kontaktów z potencjalnymi klientami, prezentację oferty produktu lub usługi oraz przygotowywanie i przedstawianie umów dla klientów
kontakt przez PUP - 2018-04-14 - Tarczyn (mazowieckie)
kuchnia polska, fast food
Marcin Świerczek "MARS" - 2018-01-04 - Zakliczyn (małopolskie)
przyjmowanie/wydawanie towarów, wywózka towarów
Przedsiębiorstwo Realizacji Inwestycji GRYF Ewa Napiórkowska - 2016-06-08 - Łążyn (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług orazprzestrzeganie norm i standardów produkcji. Dodatkową odpowiedzialnościąKucharza będzie estetyczne prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowemagazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania zżywnością
PUB MASKA - 2017-07-03 - Opole (opolskie)
Zamiłowanie do gotowania, wyczucie smaku, punktualność i rzetelność w wykonywaniu swoich obowiązków, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, wymagana praktyka, staż lub praca w gastronomii, wynagrodzenie do uzgodnienia. Praca w godz. 9-22. Kontakt osobisty i tel. z pracodawcą w godz. 11-17.
PUG UNI BAR ALBATROS S.C. - 2016-05-25 - Ustka (pomorskie)
wg umowy
kontakt przez OHP - 2018-01-08 - Majdan Królewski (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków,
kontakt przez OHP - 2016-09-02 - Lipno (kujawsko-pomorskie)