KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw w tym lepienie pielmieni i chinkali.
Data publikacji: 2017-06-14
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw w tym lepienie pielmieni i chinkali.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.06.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: znajomość kuchni ukraińskiej
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.06.2017
Oferta pracy ważna do: 28.06.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 14.06.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 14.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie posiłków, wyrabianie ciasta na pizze, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej
PIOTR CZYŻOWSKI TRANSFACH - 2017-05-26 - Wieliczka (małopolskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-09-11 - Sielpia Wielka (świętokrzyskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-01-22 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowe i Usług Turystycznych"Róża Wiatrów" - 2016-12-15 - Sławno (zachodniopomorskie)
Wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Nowa Ruda (dolnośląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów, deserów zgodnych z kartą dań lokalu z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń. Proponowanie nowej oferty gastronomicznej i wykonywanie stylizacji dań do ich fotografii, co w konsekwencji wykorzystywane będzie w celach marketingowych.
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie posiłków: śniadań i kolacji dla mieszkańców. Wydawanie posiłków. Wypiekanie ciast. Przygotowywanie posiłków dietetycznych. Dbanie o czystość naczyń, sprzetu i pomieszczeń kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie posiłków i ich wydawanie - dbałość o estetykę dań - dbanie o czystość miejsca pracy znajomość kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Zakopane (małopolskie)
sporządzanie różnego rodzaju dań z zastosowaniem maszyn i urządzeń
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Sztum (pomorskie)
przygotowywanie posiłków typu fast food kuchni tureckiej/arabskiej-kebab; obróbka warzyw/mięsa; obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Gliwice (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ, POTRAW, SAŁATEK. PRZYJMOWANIE ZAMÓWIEŃ I ICH WYKONANIE
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Srebrna Góra (dolnośląskie)
praca w gastronomii
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - Chęciny (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw (kuchnia turecka)
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Węgrów (mazowieckie)
Umiejętność przygotowywania potraw i półproduktów kuchni ukraińskiej i niemieckiej
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Łódź (łódzkie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, prace na stanowisku kucharz
FRESCO Paweł Szwedek - 2017-06-29 - Suwałki (podlaskie)
Przygotowanie posiłków.Wyrób pizzy.Organizacja zbiorowego żywienia.
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - Słupca (wielkopolskie)
Obróbka wstępna surowców, wykonywanie obróbki termicznej potraw, porcjowanie
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
obróbka wstępna produktów, gotowanie potraw, wydawanie gotowych dań, sporządzanie surówek, sporządzanie dań mącznych, mycie i wyparzanie naczyń
"SEZAM" Przedsiębiorstwo Gstronomiczne Helena Kapka - 2017-03-01 - Bielawa (dolnośląskie)
wg stanowiska
Biel Paweł Firma Handlowo Usługowa Karczma "DĘBOWE WROTA" Dobra 571 - 2016-09-05 - Podłopień (małopolskie)
według stanowiska
"Country Holiday" Sp. z o.o. - 2016-02-04 - Kosewo (warmińsko-mazurskie)
samodzielne przygotowanie potraw, dbanie o czystośc w miejscu pracy
Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o. - 2017-11-24 - Jachranka (mazowieckie)
Przyrządzanie posiłków
34 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2017-01-11 - Nisko (podkarpackie)
-Praca przy przygotowywaniu posiłków w restauracji,-Praca w godzinach 13-22, -Kontakt telefoniczny 503-054-600,-Kontakt e-mail: poczta (at) ristocafe.pl
WALDEMAR NADOLSKI - ROLAND PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE - 2016-09-06 - Tczew (pomorskie)
Roznoszenie ulotek, rozdawanie ulotek, plakatowanie
kontakt przez OHP - 2017-05-26 - Bełchatów (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, potraw, dań
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Skoczów (śląskie)
Przygotowanie dań kuchni tradycyjnej.
Hotel-Restauracja " Pałac Nieznanice" Elżbieta Lubert - 2017-11-14 - Nieznanice (śląskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2016-08-12 - Tczew (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI AZJATYCKIEJWYMAGANIAWYKSZTAŁĆENIEZAWODOWE, STAZ PRACY W ZAWODZIE MIN. 1 ROK, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIADAŃ KUCHNI AZJATYCKIEJ
BARTOSZ MARCINIAK MAR-GOS - 2016-05-25 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą
IMPRESJE KUCHENNE Małgorzata Braś - 2017-07-17 - Chrzanów (małopolskie)
Przygotowywanie potraw obiadowych, imprez okolicznościowych
"MAWI" Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Mariola Zięba - 2017-01-19 - Tworzyjanki (łódzkie)