KUCHARZ Słupca oferta pracy kontakt przez PUP
Najatrakcyjniejsze wyposażenie łazienki.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków.Wyrób pizzy.Organizacja zbiorowego żywienia.
Data publikacji: 2016-07-07
Lokalizacja: Słupca (wielkopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Słupca, powiat: słupecki, woj: wielkopolskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie posiłków.Wyrób pizzy.Organizacja zbiorowego żywienia.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Słupca
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: słupecki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.07.2016
Data zakończenia pracy: 21.07.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupcy
Adres pracodawcy:
Piastów 2, 62-400 Słupca, powiat: słupecki, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: słupecki
Gmina pracodawcy: Słupca
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Słupca
Ulica pracodawcy: Piastów
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil działalności pracodawcy: Restauracje i inne placówki gastronomiczne.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupcy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.07.2016
Oferta pracy ważna do: 06.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 08.07.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 07.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Sporządzanie listy zapotrzebowania, ocenianie potraw, pobieranie próbek, udoskonalanie menu, nadzorowanie procesu produkcji, przygotowanie dań dostosowanych do indywidualnych wymagań klientów.
kontakt przez PUP - 2017-08-31 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem; Praca Restauracja Gospoda " Czarny Wieloryb"; wstępnie kontakt tel.,w godz.9.00-17.00; Praca w godz.6-14,10-18
MARCIN STUKAN , "INDUSTRIAL" - 2017-02-08 - Damnica (pomorskie)
Wykonywanie elementów budowlanych prefabrykowanych
KROSBUD Elementy Keramzytowe Sp. z o. o. Spólka Komandytowa - 2018-07-03 - Dębówko (lubuskie)
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Góra (dolnośląskie)
przygotowanie potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni, przestrzeganie przepisów BHP i zasad higieny w kuchni
P.W."JARD" Jarosław Dziemian - 2016-06-14 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klienta, utrzymanie czystości na swoim stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Zalesie Gorzyckie (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE DAŃ DESERÓW KUCHNI BENGALSKIEJ
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Morąg (warmińsko-mazurskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
Karczma Łabędź Wojenkowski Łukasz - 2018-03-06 - Nowa Wieś (warmińsko-mazurskie)
praca w godzinach od 12:00 do 21:00;
Ola Pizza - 2017-06-14 - Motaniec (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, obróbka mięs, ryb i skorupiaków,
A & R ROBERT WIERUCKI - 2018-06-14 - Starachowice (świętokrzyskie)
w/g stanowiska
BISTRO Grażyna Zegadło - 2018-03-02 - Kielce (świętokrzyskie)
Kucharz sushi, przygotowywanie produkcji, przygotowywanie dań kuchni japońskiej sushi, dbanie o czystość i dbanie o dobry wizerunek firmy. Praca na cały etat od poniedziałku do niedzieli w godzinach 12-20.
HEALTHY FOOD & ZAJĄC SPÓŁKA JAWNA - 2016-09-30 - Pruszków (mazowieckie)
przygotowanie posiłków dla klientów indywidualnych , grup oraz imprez okolicznościowych
RESTAURACJA "PRZYCUP W DOLINIE" - 2016-01-07 - Radomierz (dolnośląskie)
przyrządzanie potraw kuchni włoskiej, gotowanie, utrzymywanie czystości w ponieszczeniach kuchennych, zamówienia artykułów spożywczych
Renata Olechowska Pizzeria Pierrot - 2017-11-30 - Teresin (mazowieckie)
obsługa wózka widłowego, pomoc w załadunku, przyjmowanie i wydawanie towaru na podstawie dokumentacji magazynowej, transportowanie towarów, inne czynności zlecone na terenie magazynu, praca od poniedziałku do piątku, mozliwość zatrudnienia na stałe po okresie próbnym, praca na trzy zmiany (5-13, 13-21, 21-5)
"JOBHOUSE" Sp. o.o. - 2017-03-10 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, przestrzeganie zasad BHP w kuchni.
e-worldworks - 2016-11-04 - Gdańsk (pomorskie)
Prace interwencyjne
kontakt przez PUP - 2017-08-09 - Mielno (zachodniopomorskie)
-wykonanie pizzy-przygotowywanie kebaba i innych posiłkow-obsługa klienta- utrzymanie lokalu w czystosći
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Barwice (zachodniopomorskie)
sporządzanie potraw kulinarnych; dobór właściwych produktów spożywczych; sporządzanie zup, potraw mięsnych sałatek zakąsek; estetyka podania i zdobienia potraw; dbałość o higienę stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Ropica Polska (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków z karty, przygotowywanie dań z owoców morza oraz wykonywanie wszelkich czynności związanych z przyrządzaniem potraw
kontakt przez OHP - 2018-06-15 - Norwegia (Norwegia)
Przygotowanie posiłków dla dzieci w szkole, obowiązki szefa kuchni
Szkoła Podstawowa Nr 2 im. Jakuba Sobieskiego w Oławie - 2018-06-20 - Oława (dolnośląskie)
• Oszacować, rozwijać i rozwiązywać zadania zarządzania konfiguracją złożoność zagadnienia / niskiego poziomu związane z konfiguracją, budować, wdrażania, robić kopie zapasowe / Przywracanie procesów• Naprawa prostych kwestii / wady, ponieważ są one zgłaszane• Instalacja, konfiguracja,oraz rozwój konkretnych operacyjnych narzędzi testowania • Budować i skonfigurować nową infrastrukturę rozwiązań pod kierunkiem i nadzorem kadry kierowniczej• monitorowanie konfiguracja użytkownika rozwiązania, procedury tworzenia kopii zapasowych do ustalonych procedur• rozwój procesów i rozwiązywania problemów z niską inżynierią złożoności pod opiekę mentora z innymi członkami zespołu• Wykonać wszelkie niezbędne działania na polecenie przełożonego
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie dań kuchni tajskiej. Praca na dwie zmiany w godz.: 7-15, 13-21. Równoważny system czasu pracy. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Amalfi s.c. (Wrocław). sala G
AMALFI s.c. - 2017-11-10 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków - kuchnia polska.
Firma Handlowa "J.B.J.-Świat Chemii" s.c. Hurt-Detal, Jacek Nakielski, Jarosław Śmigowski, Restauracja JBJ "Sobieski" - 2017-05-24 - Piwniczna-Zdrój (małopolskie)
- Przygotowywanie, wykończenie i wydawanie potraw. Praca: EXPRESS KUCHNIA MARCHE GALERIA KATOWICKA.- Wynagrodzenie: od 1850 zł/brutto - wynagrodzenie zależne od doświadczenia i umiejętności. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo umowa o pracę na czas nieokreślony.- Praca w dwunastogodzinnym systemie czasu pracy: 7:00-19:00 lub 9:00-21:00 + soboty i niedziele. Wykształcenie BEZ znaczenia. Min. 3 miesiące doświadczenia zawodowego na stanowisku kucharza. Mile widziana książeczka sanepidowska. Kontakt wstępnie telefoniczny (9:00-17:00) (Tel. 723-316-592) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. 3 Maja 30, 40-097 Katowice ---> EXPRESS KUCHNIA MARCHE GALERIA KATOWICKA) W GODZINACH 9:00-17:00.
SHOKO GRANOWSKI SPÓŁKA JAWNA - 2016-08-12 - Katowice (śląskie)
Praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
-Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych pod okiem kucharza,-Kontakt telefoniczny lub osobisty,-Wynagrodzenie 2.000,00 zł netto-Praca w godzinach 11:00-21:00 w systemie 2 dni pracy 2 dni wolne.
RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA - 2015-12-03 - Pszczółki (pomorskie)
Przygotowanie posiłków, obsługa chrzcin, wesel i innych imprez okolicznościowych.
kontakt przez PUP - 2016-11-14 - Czerwienne (małopolskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw, dań kuchni ukraińskiej.
BAR POLSKI SPÓŁKA CYWILNA KRZYSZTOF PATECKI, MICHAŁ MIGOŃ - 2016-07-07 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
PRZYGOTOWANIE OD PODSTAW DAŃ Z ZAKRESU KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE SREDNIE, DZIAŁANIE W ZESPOLE, PRAWO JAZDY KAT B (NA POTRZEBY WYJAZDU PO PRODUKTY), 8 LAT DOSWIADCZENIA ZAWODOWEGO, DOBRA ZNAJOMOŚĆ JEZYKA UKRAIŃSKIEGO I ANGIELSKIEGO.
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Szczecin (zachodniopomorskie)