KUCHARZ Czerwienne oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 925 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowanie posi艂k贸w, obs艂uga chrzcin, wesel i innych imprez okoliczno艣ciowych.
Data publikacji: 2016-11-14
Lokalizacja: Czerwienne (ma艂opolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Czerwienne, powiat: nowotarski, woj: ma艂opolskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowanie posi艂k贸w, obs艂uga chrzcin, wesel i innych imprez okoliczno艣ciowych.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 925 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Czerwienne
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ma艂opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: nowotarski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 925 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 14.11.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce, inne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Aktualna ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
Obs艂uga piec贸w konwekcyjnych, patelni elektrycznych, frytkownic, maszyn miel膮cych.
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Mile widziany sta偶 pracy w gastronomii w 偶ywieniu zbiorowym
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Nowym Targu
Adres pracodawcy:
Szpitalna 14, 34-400 Nowy Targ, powiat: nowotarski, woj: ma艂opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: ma艂opolskie
Powiat pracodawcy: nowotarski
Gmina pracodawcy: Nowy Targ
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Nowy Targ
Ulica pracodawcy: Szpitalna
Numer budynku pracodawcy: 14
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Nowym Targu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.11.2016
Oferta pracy wa偶na do: 21.11.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 14.11.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 14.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wykonywanie potraw kuchni tureckiej, robienie kebab贸w
kontakt przez PUP - 2015-12-09 - Radomsko (艂贸dzkie)
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Wierzchowice (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej i pakista艅skiej,propozycje regionalnego menu, zakupy, dbanie o czysto艣膰 w kuchni, sprz膮tanie
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Skierniewice (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw tureckich, nadz贸r nad jako艣ci膮 zamawianej 偶ywnio艣ci, nadzorowanie 艣wie偶o艣ci sk艂adnik贸w spo偶ywczych, wymahane min. 3 miesi膮ce do艣wiadczenia
FHU Ma艂gorzata Kurt, Mehmet Kurt - 2017-07-25 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Przygotowanie posi艂k贸w.Wyr贸b pizzy.Organizacja zbiorowego 偶ywienia.
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - S艂upca (wielkopolskie)
zast臋powanie prezesa w rozmowach z kontrahentami i dostawcami wietnamskimi, przygotowywanie, negocjowanie i podpisywanie um贸w handlowych w j臋zyku wietnamskim
kontakt przez PUP - 2017-06-16 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
praca w godzinach od 06:00 do 14:00, od 14:00 do 22:00 i od 22:00 do 06:00; przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie ze standardami Sodexo, przestrzeganie zasad BHP i HACCP.
Sodexo Polska - 2018-04-11 - Stargard (zachodniopomorskie)
Wykonywanie pizzy.Dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy.
Celtronic Tomasz B艂achnio - 2016-03-02 - Celestyn贸w (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z recepturami kuchni tureckiej.
AYPOL SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-04-20 - 呕aga艅 (lubuskie)
-
kontakt przez PUP - 2018-07-13 - Oborniki (wielkopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
BARBECUE Piotr Gancarewicz - 2015-12-11 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
- przygotowanie posi艂k贸w wg. receptury- szykowanie p贸艂produkt贸w do dalszej obr贸bki- wydawanie posi艂k贸w- praca tak偶e w dni wolne w ramach umowy-zlecenia ( okres 2 lat )
kontakt przez PUP - 2018-08-09 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w w obiekcie hotelarskim
DOMINIKA PO呕DA艁 - 2016-07-19 - Mi臋dzybrodzie Bialskie (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Biuro Turystyczne ,,DARTUR" Opat贸w - 2017-12-12 - Opat贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Wed艂ug stanowiska - kuchnia staropolska
ROBERT W膭SOWICZ KUCHNIA STAROPOLSKA "U BABCI MALINY", WILLA "U BABCI MALINY" - 2016-01-11 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie kebaba. Praca na 1/2 etatu (w godz. 12-20).
Ardolino Anna PIZZERIA BELLA NAPOLI - 2017-08-01 - D膮br贸wka (ma艂opolskie)
ZAKRES OBOWI膭ZK脫W ZGODNY Z ZAWODEM, KUCHNIA POLSKA, ORGANIZACJA IMPREZ OKOLICZNO艢CIOWYCH
"DOBRY ADRES" CATERING FIRMA GASTRONOMICZNA KATARZYNA STEFANOWSKA - 2018-05-11 - Skierniewice (艂贸dzkie)
PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE POTRAW, NAPOI I DESER脫W Z ZAKRESU KUCHNI BENGALSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2016-10-03 - Skierniewice (艂贸dzkie)
zgodny ze stanowiskiem
AKADEMIA MARYNARKI WOJENNEJ IM.BOHATER脫W WESTERPLATTE - 2018-02-16 - Brusy (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
Firma Gastronomiczna Urszula Stanik - 2018-04-05 - Dobrut (mazowieckie)
przygotowywanie potraw - da艅 ciep艂ych, sur贸wek, sma偶enie, gotowanie, zimne przek膮ski, samodzielne wykonywanie zada艅 zawodowych na ww. stanowisku
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Zbrachlin (kujawsko-pomorskie)
Produkcja i przygotowywanie potraw wg. przygotowanych receptur, przestrzeganie obowi膮zuj膮cych standard贸w produkcyjnych, racjonalne gospodarowanie towarem, zachowanie dobrej organizacji pracy.Miejsce pracy: Wroc艂aw ul. Kamie艅skiego 73 a.Kontakt kandydat贸w z pracodawc膮 osobisty lub telefoniczny: 071 327-01-43 lub 071 327-02-13 z Pani膮 Ma艂gorzat膮 Karbowsk膮 lub osobi艣cie w godz. 7:00-15:00 lub e-mail: b.nowak (at) niro.com.plOferta znajduje si臋 w sali: G, A
Niro Sp. z o.o. - 2016-05-17 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
飪糧najomo艣膰 i przestrzeganie wytycznych systemu HACCP.飪糚rzygotowywanie potraw i da艅 wg opracowanych receptur.飪糚rzestrzeganie prawid艂owych proces贸w technologicznych podczas procesu gotowania.飪糳ba艂o艣膰 o estetyk臋 i odpowiedni膮 temperatur臋 przyrz膮dzanych posi艂k贸w.
Restauracja i Hotel Rycerski J&S s.c. Janina i Stefan Gos Czelad藕 - 2017-09-19 - Czelad藕 (艣l膮skie)
Zapewnienie wy偶ywienia s艂uchaczom oraz uczestnikom przedsi臋wzi臋膰 organizowanych w obiektach zlokalizowanych w Legionowie oraz policjantom pe艂ni膮cym s艂u偶b臋 i pracownikom zatrudnionym w tych obiektach.
Centrum Szkolenia Policji - 2017-02-16 - Legionowo (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, sprz膮tanie stanowiska pracy.
Hotelik i Restauracja Sudety Aleksander Rajczyk - 2018-05-09 - G艂ucho艂azy (opolskie)
obs艂uga klienta,wypiek pizzy, przygotowywanie posi艂k贸w, sa艂atek sos贸w, ciast
kontakt przez PUP - 2018-05-08 - Zambr贸w (podlaskie)
Brak danych
SOWRAD - 2017-05-02 - Zaczernie (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla klient贸w
O艣rodek Szkolenia Zawodowego w Dobieszkowie - 2018-05-16 - Dobieszk贸w (艂贸dzkie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-07-28 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z zam贸wieniami z karty oraz na zam贸wienie (imprezy okoliczno艣ciowe, catering itp.)
"JAWA" J. JANOWSKI W. WALUSZEWSKI SP脫艁KA JAWNA - 2016-04-28 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)