KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Dąbrówka oferta pracy Ardolino Anna PIZZERIA BELLA NAPOLI
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: od 1 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie kebaba. Praca na 1/2 etatu (w godz. 12-20).
Data publikacji: 2017-08-01
Lokalizacja: Dąbrówka (małopolskie)
Pracodawca: Ardolino Anna PIZZERIA BELLA NAPOLI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:34-146 Dąbrówka 136, powiat: wadowicki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie kebaba. Praca na 1/2 etatu (w godz. 12-20).
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dąbrówka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wadowicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Stryszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 31.07.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie w zawodzie, umiejętność przygotowywania kebaba, rzetelność, pracowitość.
Nazwa pracodawcy: Ardolino Anna PIZZERIA BELLA NAPOLI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach
Adres pracodawcy:
34-146 Dąbrówka 136, powiat: wadowicki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: wadowicki
Gmina pracodawcy: Stryszów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Dąbrówka
Numer budynku pracodawcy: 136
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 01.08.2017
Data dodania oferty pracy: 31.07.2017
Oferta pracy ważna do: 31.08.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 31.07.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 31.07.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
sporządzanie różnego rodzaju potraw, obróbka wstępna surowców
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Biała Podlaska (lubelskie)
w/g stanowiska
Restauracja "KOJOT" Dariusz Jankowski - 2017-07-20 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw da klientów Restauracji Lenartówka
MACIEJ WŁODARCZAK FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA WIATRAK - 2017-05-16 - Rudawa (małopolskie)
Przygotowywanie i gotowanie posiłków i zestawów obiadowych, zestawów na imprezy okolicznościowe np. wesela, zestawów kuchni narodowych i regionalnych. Praca w zespołe ukraińskojęzycznym, trzyzmianowa w godz. 10.00-6.00 od wtorku do niedzieli w Szczyrku.
Silveretta Rafał Korczak - 2018-01-16 - Szczyrk (śląskie)
produkcja wyrobów mącznych i garmażeryjnych; godz. pracy 8-16; kontakt osobisty z pracodawcą od poniedziałku do piątku w godz. 7-17
PIEROGARNIA U MAŁGOSI - 2017-01-03 - Słupsk (pomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków, miejsce pracy Restauracja Regendt- Kąty Rybackie
Firma Produkcyjno-Handlowa Art&Kam s.c. J. Bronicki W. Bronicka - 2016-05-19 - Kąty Rybackie (pomorskie)
przygotowywanie posiłków dietetycznych( catering zamknięty)
SMAKOSZEWO - 2016-03-10 - Gdańsk (pomorskie)
- utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzetu i pomieszczeń kuchennych- przygotowanie posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych w kuchni- dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków- porcjowanie i wydawanie posiłków
Pałac na Wodzie sp. z o.o. - 2018-03-19 - Staniszów (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków.
FILIP PIZZA Renata Filipek - 2015-12-01 - Bochnia (małopolskie)
Strzyżenie, modelowanie wykonywanie koloryzacji włosów, organizacja i dbanie o porządek w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Lubin (dolnośląskie)
-Wykonywanie podstawowych czynnosci z zakresu naprawy taboru,-Miejsce pracy: PKP Cargotabor Sp. z o.o. ZNT w Tczewie, Al. Solidarności 16,-Kontakt:Osoby zainteresowane proszone są o przesyłanie CV na adres e-mail:rekrutacja (at) cargotabor.pl W treści maila lub w tytule prosimy wpisać "ZNT Tczew" oraz nazwę stanowiska na jaką osoba aplikuje.
PKP CARGOTABOR SP. Z O.O. - 2017-12-05 - Tczew (pomorskie)
DO UZGODNIENIA
"PAJ" SPÓŁKA CYWILNA JANUSZ ŚLEDZIONA, PAWEŁ WOŹNIAK - 2017-11-07 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Ustrzyki Górne (podkarpackie)
przygotowywanie dań w hotelu, restauracji,
MARKET ABC SPÓŁKA JAWNA BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ - 2016-03-31 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie dań w przydzielonej sekcji, dbałość o gospodarkę magazynową, wykonywanie zadań zleconych przez szefa kuchni
Golden Tulip - 2018-02-22 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Przyrządzanie sushi w firmie cateringowej. Dbanie o porządek w miejscu pracy. Sporządzanie inwentarza, logistyka zamówień. Obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Chotomów (mazowieckie)
przygotowywaniei serwowanie potraw kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowanie potraw kuchni tureckiej: kebab,shoarma, potrawy z baraniny itp.
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Sulechów (lubuskie)
wykonywanie murów pełnych z różnych materiałów z otworami okiennymi i drzwiowymi
RADOMSKA SPÓŁDZIELNIA MIESZKANIOWA - 2017-05-12 - Radom (mazowieckie)
naprawa, konserwacja
"LACTIMA" Morąg Sp. z o.o - 2016-02-22 - Morąg (warmińsko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie min. zasadnicze zawodowe gastronomiczne, umiejętności: gotowania potraw ukraińskich, uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, znajomość j. angielskiego w stopniu podstawowym. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, dbałość o stanowisko pracy, znajomość ziół i innych produktów stosowanych w kuchni ukraińskiej, wykonywanie potraw kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie hamburgerów, hot dogów, kanapek, kebaba, pit itp. Serwowanie kawy, hernaty, napojów sezonowych oraz deserów.
BAR "FIFARAFA" ILONA KARMOLIŃSKA - 2017-04-26 - Olesno (opolskie)
Obsługa klienta kluczowego
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Słomniki (małopolskie)
przygotowywanie dań wg przepisów kuchni orientalnej, umiejętność pracy w zespole.
kontakt przez PUP - 2018-03-15 - Ząbki (mazowieckie)
Przygotowanie potraw, dekoracja (dla 40 osób)wysokość wynagrodzenia netto: 2500 zł możliwość zatrudnienia na czas nieokreślony.
AGAT sp. z o.o. - 2017-03-16 - Rewal (zachodniopomorskie)
sprzedaż i przygotowywanie potraw z drobiu
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Mława (mazowieckie)
Przygotowanie potraw kuchni tradycyjnej (pierogi, kluski śląskie, kopytka i inne), porządkowanie stanowiska pracy.
Kurczę z rożna "GYROS" Ewa Bagińska - 2017-11-22 - Częstochowa (śląskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie gotowych dań
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Szprotawa (lubuskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiiłków
Przedsiębiorstwo Produk.-Handl.-Usług. "Jumar" Sp. z o.o. - 2016-06-24 - Międzyrzecz (lubuskie)