KUCHARZ Częstochowa oferta pracy Kurczę z rożna "GYROS" Ewa Bagińska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 16,62 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie potraw kuchni tradycyjnej (pierogi, kluski śląskie, kopytka i inne), porządkowanie stanowiska pracy.
Data publikacji: 2017-11-22
Lokalizacja: Częstochowa (śląskie)
Pracodawca: Kurczę z rożna "GYROS" Ewa Bagińska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Krótka 34, 42-202 Częstochowa, powiat: m. Częstochowa, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie potraw kuchni tradycyjnej (pierogi, kluski śląskie, kopytka i inne), porządkowanie stanowiska pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 16,62 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie 12 zł netto/h ok. 160 godzin w miesiącu.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Częstochowa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Częstochowa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Częstochowa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 16,62 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 22.11.2017
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane doświadczenie na ww. stanowisku lub ukończenie szkoły gastronomicznej.
Nazwa pracodawcy: Kurczę z rożna "GYROS" Ewa Bagińska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Częstochowie
Adres pracodawcy:
Krótka 34, 42-202 Częstochowa, powiat: m. Częstochowa, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie, CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Częstochowa
Gmina pracodawcy: Częstochowa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Częstochowa
Ulica pracodawcy: Krótka
Numer budynku pracodawcy: 34
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Częstochowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 22.11.2017
Data dodania oferty pracy: 22.11.2017
Oferta pracy ważna do: 22.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 22.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 22.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie dań, obsługa imprez
Biothal Lebdowicz S.J. - 2016-04-25 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Obsługa imprez okolicznościowych. Przygotowywanie obiadów na dowóz i na miejscu. Praca na samodzielnym stanowisku.
Polski Dom Weselny Szymańska Maria - 2018-06-29 - Płock (mazowieckie)
Przyrządzanie posiłków
Aspen Sp. z o.o. - 2016-04-21 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla osó chorych na podstawie receptur i jadłospisu ułożonego przez dietetyka. Miejsce pracy: Wrocław ul. MickiewiczaKontakt kandydatów z pracodawcą: telefoniczny: 071 348-20-33 do godz. 15.00Oferta pracy znajduje się w sali: G
IMPEL CATERING "COMPANY" Sp. z o.o. Sp. k. - 2016-03-02 - Wrocław (dolnośląskie)
KROJENIE MIĘSA, ROBIENIE SURÓWEK, PRZYGOTOWANIE SOSÓW, OPIEKANIE PIECZYWA, PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW TYPU KEBAB
EFE ŞABAN ÜNAL - 2018-03-22 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Praca w kuchni, gotowanie dań kuchni staropolskiej i robienie pizzy. Praca na umowę zlecenie. 168 godzin pracy w miesiącu. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Wrocław (dolnośląskie)
Samodzielny kucharz
Oberża "WILCZY GŁÓD" Józef Sala - 2016-04-06 - Krzyszkowice (małopolskie)
Typowe prace dla kucharza
Bordmanns Scheune Gaststätte & Pension Renate Rumpel - 2017-12-14 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie potraw
IRENA STEBLECKA - 2017-10-27 - Cieszków (dolnośląskie)
-
CATERMED S.A. Kraków - 2016-04-08 - Kościerzyna (pomorskie)
j.w.
"BALDIK" Jolanta Barwicka (Restauracja TU I TAM), - wspólnik s.c. ORR "MAGNOLIA" - 2016-02-01 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem
Kompleks Hotelowo Gastronomiczny LABIRYNT Sp. z o.o. - 2017-04-28 - Łomża (podlaskie)
Sporządzanie potraw zgodnie ze sztuka kucharską opartą na recepturach i przepisach kucharza.
kontakt przez PUP - 2017-05-25 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
WYKONYWANIE ROBÓT BUDOWLANYCH WYKOŃCZENIOWYCH - MURARSKICH, SZPACHLARSKICH, MALARSKICH, GLAZURNICZYCH, DOCIEPLEŃ; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ WYKONYWANIA ROBÓT WYKOŃCZENIOWYCH, 5 LAT DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, BADANIA WYSOKOŚCIOWE POWYŻEJ 3 METRÓW; ROZKŁAD CZASU PRACY: 80 GODZIN MIESIĘCZNIE;
kontakt przez PUP - 2015-11-24 - Szczecin (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Warszawa (mazowieckie)
Oferta dla osób do 30 roku zgodnie z art. 150f ustawy.Wykształcenie zawodowe; zakres obowiązków: przygotowywanie sałatek, surówek, gotowanie dań obiadowych, desery; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2016-12-23 - Gliwice (śląskie)
Kuchnia Polska
Firma Uslugowo Handlowa "IGLOO" - 2017-12-13 - Sosnowiec (śląskie)
- sporządzenie posiłków- wprowadzanie i sporządzanie nowych potraw- planowanie zakupu produktów
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Skubarczewo (wielkopolskie)
Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw; Kucharz zajmuje się planowaniem , opracowywaniem receptur i przygotowywaniem potraw, deserów, ciast.Kucharz dobiera surowce i półprodukty, ktore przygotowywuje do przygotowywania potraw, dokonuje ich jakościowej oceny i wykonuje obróbkę ręczną, mechaniczną i termiczną surowców.do jego obowiązków należy obsługa urzadzeń wykorzystywanych w kuchni. Miejsce pracy: Wrocław ul. Krzycka 14 Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie dań i deserów
Restauracja ,,Polski Stół" - 2017-04-11 - Wyrzysk (wielkopolskie)
KucharzJedna zmiana: od 14:00 do 22:00
" Pizzeria Egzit " Łukasz Godek - 2017-10-11 - Przecław (podkarpackie)
Przygotowywanie dań typowych dla kuchni tureckiej zgodnie z przepisami i kulturą turecką.
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Suwałki (podlaskie)
Przygotowywanie potraw kuchni koreańskiej, twoerzenie menu. Umowa o prace na czas określony: 3 lata.Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ DO SPRZEDAŻY W LOKALU GASTRONOMICZNYM PRACODAWCY;WYMAGANIA: DOŚWIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DAŃ WG RECEPTUR KUCHNI ORIENTALNEJ
MOLO JAROSŁAW FIGIEL, ŁUKASZ JACKOWIAK SPÓŁKA CYWILNA - 2016-11-29 - Szczecin (zachodniopomorskie)
naprawa i konserwacja komputerów, sprzętu; obsługa informatyczna wszystkich punktów, naprawa usterek; kontakt z dostawcą internetu w przypadku awarii, instalowanie oprogramowań. Pracodawca zapewnia samochód służbowy, , telefon laptop
OBSŁUGA I POŚREDNICTWO FINANSOWE "PLUS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-07-19 - Zgorzelec (dolnośląskie)
samodzielne sporządzanie posiłków zgodnie z recpturami i zasadami DPH, DPG
Wojewódzkie Centrum Szpitalne Kotliny Jeleniogórskiej - 2017-03-08 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
praca w kuchnii hotelu przy sporządzaniu portaw
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Żagań (lubuskie)
przygotowanie posiałków - dom przyjęć. Praca także w sobotę, niedzielę.
KRYPCZYK STEFAN - 2016-11-24 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
do uzgodnienia
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ - 2016-04-04 - Rzeszów (podkarpackie)
Gotowanie, przygotowywanie posiłków, przekąsek, pieczenie
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Kraków (małopolskie)