KUCHARZ 艁om偶a oferta pracy Kompleks Hotelowo Gastronomiczny LABIRYNT Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Zgodnie ze stanowiskiem
Data publikacji: 2017-04-28
Lokalizacja: 艁om偶a (podlaskie)
Pracodawca: Kompleks Hotelowo Gastronomiczny LABIRYNT Sp. z o.o.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:gen. W艂adys艂awa Sikorskiego 345, 18-400 艁om偶a, powiat: m. 艁om偶a, woj: podlaskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Zgodnie ze stanowiskiem
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: do uzgodnienia
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: 艁om偶a
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podlaskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. 艁om偶a
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艁om偶a
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 04.05.2017
Data zako艅czenia pracy: 04.08.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: do艣wiadczenie
Nazwa pracodawcy:
Kompleks Hotelowo Gastronomiczny LABIRYNT Sp. z o.o.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w 艁om偶y
Adres pracodawcy:
gen. W艂adys艂awa Sikorskiego 345, 18-400 艁om偶a, powiat: m. 艁om偶a, woj: podlaskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV osobi艣cie w siedzibie firmy lub telefonicznie
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: m. 艁om偶a
Gmina pracodawcy: 艁om偶a
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: 艁om偶a
Ulica pracodawcy: gen. W艂adys艂awa Sikorskiego
Numer budynku pracodawcy: 345
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Ruchome plac贸wki gastronomiczne
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w 艁om偶y
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.04.2017
Oferta pracy wa偶na do: 28.05.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 28.04.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 28.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie organizacj臋 budowy, opracowywanie harmonogram贸w prac oraz prowadzenie dokument贸w budowy
PPU Ekobud Sp. z o.o. - 2016-03-03 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
sporzadzanie r贸偶nego rodzaju potraw tradycyjnej kuchni rosyjsko-ukrai艅skiej, wykonywanie r贸znymi technikami i metodami tradycyjnych potraw rosyjsko-ukrai艅skich
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Po藕rzad艂o (lubuskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy - gotowanie posi艂k贸w, przygotowanie bufetu, sprz膮tanie kuchni i magazyn贸w
Dom Wczasowo-Sanatoryjny "PER艁A" Sp贸艂ka z o.o. - 2017-05-25 - Ustka (pomorskie)
Przygotowanie potraw na 艂odzi rzecznej (tylko lokalne wycieczki) oraz w restauracji na brzegu.
kontakt przez OHP - 2016-10-27 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie potraw zgodnie z menu restauracji oraz na 偶yczenie
LONG INC Zbigniew Czmuda - 2016-03-18 - Wiechlice (lubuskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Warszawa (mazowieckie)
-Obs艂. klienta,- Wyliczanie polis,- Obs艂. komputera, ksero itp.,- Umiejeno艣膰 pracy z ludzmi,- Dawanie r贸偶nych og艂osze艅 na portalach internetowych,- Segregacja dokument贸w,- Poszukiwanie klient贸w-dzwonienie do nich.
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni pakista艅skiej.
kontakt przez PUP - 2017-10-26 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umowe o prac臋 w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godz. 7-19 w Chalkozynie w Ko艂obrzegu, r贸wnie偶 w weekendy.
Interferie S.A. - 2017-05-18 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Obs艂uga spawarki, frezarki i obabiarki.
Monika Chrostowska METALLBAU - 2017-02-28 - Cychry (zachodniopomorskie)
Kuchnia polska
CEGAL-SP JAWNA HOTEL AMBASADOR - 2016-09-23 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w, zamawianie i odbi贸r produkt贸w,
Ba艂tycka Instytucja Gospodarki Bud偶etowej BALTICA - 2017-09-20 - Potulice (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-12-19 - Wis艂a (艣l膮skie)
wg stanowiska
S艁OWIK Andrzej S艂owikowski - 2017-12-07 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
przyjmowanie dostaw, roz艂adunek towar贸w, przygotowanie towaru do wydania, prowadzenie dokumentacji magazynowej
EUROCASH S.A. - 2017-05-24 - B艂onie (mazowieckie)
Zgodny z wykonywanym stanowiskiem
O艣rodek Rehabilitacyjno Wypoczynkowy "SYRENA" - 2016-03-15 - Mielno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie oraz wst臋pna obr贸bka 偶ywno艣ci, obs艂uga sprz臋tu gastronomicznego
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Kwidzyn (pomorskie)
obs艂uga wydawania potraw wraz z ich przgotowywaniem, obs艂uga catering贸w; godz. pracy6-14, 11-19; kontakt osobisty z pracodawca w godz. 8-10
BOMAR Marcin Boniek - Pierogarnia - 2017-04-11 - S艂upsk (pomorskie)
samodzielne przygotowywanie da艅tworzenie menuorganizacja pracy w kuchnizarz膮dzanie zespo艂em
kontakt przez PUP - 2016-12-05 - Ustro艅 (艣l膮skie)
Wykszta艂cenie: brak wymaga艅; do艣wiadczenie; obs艂uga klienta, przygotowywanie posi艂k贸w typu fast food -kebab; dbanie o czysto艣膰; umowa zlecenie; jedna zmiana od 13:30; miejsce pracy: Pilchowice
Bistro NA WIDELCU Monika Kotysz - 2018-08-13 - Pilchowice (艣l膮skie)
przygotowywanie kebab贸w, sa艂atek
PIRAMIDA GRIL BAR Agnieszka Badari - 2017-05-31 - Malbork (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej i orientalnej, czytanie receptur w j臋z. tureckim i ukrai艅skim,
MIDCAN Micha艂 Dudzi艅ski - 2017-09-04 - Wo艂omin (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w, prowadzenie gospodarki magazynowej
DZIENNY DOM POMOCY W O艢WI臉CIMIU - 2018-02-12 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
-produkcja potraw gastronomicznych zgodnie z zapotrzebowaniem konsument贸w, -sprawdzanie jako艣ci powierzonych do produkcji artyku艂贸w spo偶ywczych-planowanie produkcji,-dbanie o asortyment,-kreowanie oferty posi艂k贸w,-udoskonalanie menu
O艣rodek Medyczny DMP Sp. z o.o. - 2017-04-28 - Lublin (lubelskie)
-utrzymanie nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych-przygotowywanie posi艂k贸w, przy u偶yciu wszystkich artyku艂贸w spo偶ywczych wydanych do kuchni-dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowanych posi艂k贸w-porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w-przestrzeganie przepis贸w o bezpiecze艅stwie i higienie pracy-wykonywanie innych czynno艣ci s艂u偶bowych zleconych przez menad偶era-przestrzeganie obowi膮zuj膮cego regulaminu pracy i innych zarz膮dze艅 wewn臋trznych
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie da艅 kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Miech贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni orientalnej oraz kebab
Agnieszka Darznik - 2017-08-18 - Gda艅sk (pomorskie)
Rozwo偶enie pieczywa. Praca w godzinach 24:00-08:00 lub 02:00-10:00
Konrad W臋grzyn Firma Kondi - 2018-04-17 - Wide艂ka (podkarpackie)
Przej艣cie instruktarzu stanoiwskowego. poznanie i przyswoujenie: zasad organizacji stanoiwska pracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP i PPO呕, sprz臋tu oraz narz臋dzi obs艂ugiwanych na stanoiwsku pracy, nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci, sprawdzanie termin贸w przydatno艣ci do spo偶ycia, zabezpieczanie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem, przygotowywanie produkt贸w do produkcji zup oraz wyrob贸w garma偶eryjnych, poznanie prawid艂owego procesu mycia i dezynfekcji, utrzymywanie w porz膮dku pomieszcze艅 kuchennych i zapledcza gastronomicznego, poznanie procedur poszczeg贸nych rodzaj贸w pizzy oraz pomoc przy jej produkcji i wypieku, wykonywanie obr贸bki wst臋pnej i obr贸bki termicznej syurowc贸w i p贸艂produkt贸w, sporz膮dzanie potraw zgodnych z menu oraz w oparciu o receptury z przestrzeganiem proces贸w technologi, porcjowanie dekorowanie i ekspedycja potraw, wydawanie gotowego produktu
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - D臋bno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w i da艅, organizacja pracy personelu kuchennego, dba o przestrzeganie zasad BHP oraz w艂a艣ciwe wykorzystanie sprz臋tu kuchennego, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak i estetyk臋 wydawanych posi艂k贸w
Four Wind's Bar Karol Urbanowicz - 2017-08-30 - Krynica Morska (pomorskie)