KUCHARZ Szczecinek oferta pracy SŁOWIK Andrzej Słowikowski

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 000 - 2 500 PLN
Zakres obowiązków: wg stanowiska
Data publikacji: 2017-12-07
Lokalizacja: Szczecinek (zachodniopomorskie)
Pracodawca: SŁOWIK Andrzej Słowikowski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bohaterów Warszawy 43d/5, 78-400 Szczecinek, powiat: szczecinecki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: wg stanowiska
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 000 - 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecinek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: szczecinecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecinek
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 000 - 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.12.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: SŁOWIK Andrzej Słowikowski
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinku
Adres pracodawcy:
Bohaterów Warszawy 43d/5, 78-400 Szczecinek, powiat: szczecinecki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak danych
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: szczecinecki
Gmina pracodawcy: Szczecinek
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecinek
Ulica pracodawcy: Bohaterów Warszawy
Numer budynku pracodawcy: 43d
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.12.2017
Oferta pracy ważna do: 06.01.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 07.12.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 07.12.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków, przygotowanie karty dań, przygotowywanie potraw regionalnych z Ukrainy i Rosji, obsługa klientów biznesowych z Ukrainy i Rosji.
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Bielsko-Biała (śląskie)
wybór surowców, przygotowywanie i sporządzanie dań wietnamskich
kontakt przez PUP - 2017-07-10 - Jabłonowo (mazowieckie)
Produkcja i przygotowywanie dań zgodnie ze standardami. Utrzymywanie miejsca pracy w idealnym porządku.
PREMIUM FOOD RESTAURANTS SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-05-24 - Kraków (małopolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków w hotelu
J.W. Construction Holding S.A. Hotel "Czarny Potok" - 2016-11-30 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
- przyrządzanie posiłków na potrzeby zewnętrzne oraz wewnętrzne dostosowanych do różnych okazji oraz diet;- pomoc w nadzorze nad utrzymaniem czystości drobnego sprzętui urządzeń kuchennych;- dbanie o higienę osobistą i stan odzieży ochronnej;- utrzymanie w należytym porządku i czystości swojego stanowiska pracy w trakcie i po zakończeniu prowadzonych zadań i czynności;- organizacja pracy w kuchni;- przyjmowanie surowców;
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Ruda Śląska (śląskie)
Przygotowywanie posiłków i dbanie o czystość na stanowisku pracy.Praca na czas określony: 3 lata 18/06/2018 do 17/06/2021.Godzina dyspozycyjności: 8-18 (dwie zmiany: 8-16 lub 10-18).Sala G
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - Wrocław (dolnośląskie)
-
PHU NOVATRANS J.Winnicki, Mały Klincz - 2018-01-16 - Mały Klincz (pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków, obsługa pieca konwekcyjno parowego "Rational"i urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci przedszkolnych.
Niepubliczne Przedszkole Sióstr Urszulanek SJK im. św. Urszuli Ledóchowskiej - 2018-04-19 - Ozorków (łódzkie)
Przygotowywanie i sporządzanie posiłków. Po okresie próbnym zatrudnienie na czas nieokreślony. System pracy 12/24
Gościniec "Molo" Andrzej Wądołowski - 2018-01-04 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Jarosław (podkarpackie)
praca w sklepie spożywczo-przemysłowym
Alicja Górka SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY "MINI DELIKATESY" - 2017-09-21 - Kozienice (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków.Pomoc w kuchni.
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE ANITA ŚMIGIELSKA OBRZYCKO - 2016-05-23 - Obrzycko (wielkopolskie)
właściwe przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, zapewnienie czystości i gotowości oraz właściwego zastosowania sprzętu kuchennego
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Gotowanie, przygotowywanie potraw w kuchni hotelowej
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, wybórnaczyń do podawania dań, nadzór nad jakością, nadzorowanie świeżości składników, ustalanie wzorów wydawanych potraw. Znajomość zasad dotyczących żywienia , dopilnowanie porządku i zasad higieny w kuchni
Przedsiębiorstwo NASTAPOL Stanisław Nastarowicz - 2017-10-02 - Wiewiórczyn (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 6-18 w równoważnym systemie czasu pracy w Grzybowie.
FPHU TROJEK - 2016-11-16 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
- tworzenie treści marketingowych – przygotowywanie opisów produktów- umieszczanie zdjęć oraz opisów produktowych w bazie danych- kontrolowanie i przygotowywanie produktów do sesji fotograficznych- dbanie o poprawność zawartości treściowej i wizualnej na stronie FirmyPraca w godz. 8-16; pracodawca prosi o aplikowanie CV na podany adres e-mail oraz wstępny kontakt telefoniczny
Gino Rossi S.A. - 2016-08-03 - Słupsk (pomorskie)
Dbałość o miejsce pracy; obróbka wstępna produktów; obsługa urządzeń kuchennych, przygotowywanie potraw; przestrzeganie zasad BHP, P.-POŻ, systemów wewnętrznych
Pałac Kobylniki Jędrzej Twardowski, Dominik Kliński S.C. - 2017-02-24 - Kobylniki (wielkopolskie)
kucharz
FHU ISKIERKA Iwona Ławruk - 2018-02-07 - Mielec (podkarpackie)
Obsługa maszyn CNC (tokarek lub frezarek) na różnych etapach produkcji. Praca trzyzmianowa w Bielsku-Białej.
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE "EMTEX" MIROSŁAW KOWALSKI - 2017-11-14 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni orientalnej i wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Łomża (podlaskie)
przygotowywanie i gotowanie posiłków w kuchni szpitalnej, wydawanie dla pacjentów szpitala
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Świdnik (lubelskie)
Praca w charakterze kucharza. Wykonywanie powierzonych zadań.
,,GALICJA" Paweł Borowiec - 2015-11-27 - Babica (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-11 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej, obsługa zamówień i klientów.
KEBAB HAUS AHMET YOGURTCU - 2017-07-11 - Stargard (zachodniopomorskie)
przyrządzanie fast-foodów i innych potraw
"SKLEPO-BAR" JERZY URBAN W ŻOŁYNI - 2016-05-24 - Żołynia (podkarpackie)
gotowanie i przygotowywanie posiłków dla gości restauracji, praca na dwie zmiany, I zmiana 7-15, II zmiana 15-22, miejsce wykonywania pracy Restauracja "Hopferówka" w Połczynie-Zdroju
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "SONCAS-2" - 2018-01-16 - Połczyn-Zdrój (zachodniopomorskie)
Zgodny ze stanowiskiem.
PHU CER-BUD ZENON SZYNWELSKI - 2017-02-17 - Chojnice (pomorskie)