KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Żołynia oferta pracy "SKLEPO-BAR" JERZY URBAN W ŻOŁYNI
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: do 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przyrządzanie fast-foodów i innych potraw
Data publikacji: 2016-05-24
Lokalizacja: Żołynia (podkarpackie)
Pracodawca: "SKLEPO-BAR" JERZY URBAN W ŻOŁYNI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Białobrzeska 158/L, 37-110 Żołynia, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przyrządzanie fast-foodów i innych potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żołynia
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: łańcucki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Żołynia
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.06.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
staż pracy mile widziany, umiejętność gotowania
Nazwa pracodawcy: "SKLEPO-BAR" JERZY URBAN W ŻOŁYNI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łańcucie
Adres pracodawcy:
Białobrzeska 158/L, 37-110 Żołynia, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: łańcucki
Gmina pracodawcy: Żołynia
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Żołynia
Ulica pracodawcy: Białobrzeska
Numer budynku pracodawcy: 158
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łańcucie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 24.05.2016
Oferta pracy ważna do: 24.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 24.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 24.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- praca w kuchni restauracji,- przygotowywanie posiłków,- ustalanie karty dań, - dbanie o porządek, - obsługa imprez cateringowych.Doswiadczenie zawodowe mile widziane.
kontakt przez PUP - 2016-11-02 - Cisie (mazowieckie)
- przygotowywanie potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej wg tradycyjnych receptur,czytanie receptur, układanie menu, składanie zamóień za granicę
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Dęblin (lubelskie)
-zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami,-dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy wg. ustalonych procedur,-dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług,-utrzymywanie dobrych relacji z zespołem
NWP Frank Enozel - 2017-07-19 - Pieszyce (dolnośląskie)
Do ustalenia z pracodawcą
kontakt przez OHP - 2016-07-05 - Olesno (opolskie)
Przygotowywanie posiłków od podstaw, obsługa maszyn i urzadzeń, rozmowa z goścćmi restauracyjnymi, dbanie o porzadek i czystość maszyn i urządzeń oraz kuchni. Wymagania: wykształcenie średnie lub zawodowe - gastronomiczne, kierunek gastronomia, staż pracy 2 lata, umiejętności gastronomiczne.
"Dom Bankietowy" S.C. Henryk i Stanisław Grinholc - 2017-06-29 - Rumia (pomorskie)
przygotowywanie śniadań, dań obiadowych
PUH Marcin Ligenza - 2017-06-06 - Sosnowiec (śląskie)
staż
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Wrocław (dolnośląskie)
przyrządzanie potraw dla gości restauracji
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA IMPRESJA MIROSŁAW PAWŁOWSKI - 2017-04-03 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
opracowywanie menu, przygotowywanie potraw i dan zgodnie z obowązującymi standardami i recepturami oraz elastyczne i prawidłowe ich prezentowanie, dbałość o każdy szczegół.
MAREK GÓRSKI KOMPLEKS GASTRONOMICZNO-HOTELARSKI "GÓRSKI","MUSTANG" IMPORTER SKUTERÓW,MOTOCYKLI,QUADÓW - 2016-07-20 - Proszenie (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Malbork (pomorskie)
-Praca przy przygotowywaniu posiłków w restauracji,-Praca w godzinach 13-22, -Kontakt telefoniczny 503-054-600
Waldemar Nadolski - ROLAND Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe - 2016-01-11 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie ofert dla klientów, segregowanie dokumentów wewnętrzych firmy, przyjmowanie i obsługa klientów odwiedzających biuro
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
Wykształcenie minimum zawodowe, mile widziane doświadczenie, znajomość kuchni, pasja do gotowania. Przygotowywanie posiłków pod zamówienie klienta, obsługa imprez. Kontakt osobisty z pracodawcą.
RESTAURACJA SZYKOWNA USŁUGI CATERINGOWE KATARZYNA PRUS - 2018-08-03 - Rybnik (śląskie)
Przygotowywanie dań oraz produkcji w kuchni. Staranność w wykonywaniu i dekorowaniu dań. Znajomość receptur
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
do uzgodnienia
RANER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-14 - Rzeszów (podkarpackie)
Obsługa specjalistycznych maszyn lub urządzeń pod nadzorem operatoraNauka samodzielnej obsługi maszyn i urządzeńWykonywanie produktu zgodnie z wymaganiami (jakościowe, ilościowe, techniczne, środowiskowe i BHP)
WORK SERVICE S.A - 2015-12-18 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 950 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 10:00-22:00 + soboty: 10:00-22:00 + niedziela: 11:00-21:00. Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Katowice (śląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Bystrzyca Kłodzka (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków. Obróbka żywności.
24 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2016-12-22 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie i sporządzanie potraw
Kozak Mirosław Kozak - 2016-11-23 - Chełm (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, opracowywanie receptur, dbanie o porządek
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Lublin (lubelskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Karminek (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków
Promenada Bar Henryk Piotrowski - 2016-04-07 - Mielno (zachodniopomorskie)
Prace budowlane, remontowe, wykończeniowe. Praca na terenie kraju, pracodawca zapewnia dojazd do miejsca wykonywania inwestycji i zakwaterowanie.
kontakt przez PUP - 2017-09-25 - Słopnice (małopolskie)
Przygotowanie posiłków
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA VIOL-MAR MAREK HYBŚ - 2016-12-21 - Kalisz (wielkopolskie)
praca zmianowa w kuchni, gotowanie posiłków i dań z karty
Piotr i Krystyna Bagińscy Spółka Cywilna Pizzeria - Galeria Rozmarino - 2016-04-21 - Suwałki (podlaskie)
Planowanie jadłospisów i przygotowanie wg niego posiłków
1.Ryszard Balkowski - PPUT Balkar, 2.P.U.T BALTUR s.c. Bonderowicz Andrzej, Balkowski Ryszard - 2016-04-06 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowanie i robienie pizzy
kontakt przez PUP - 2018-08-09 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Warszawa (mazowieckie)