KUCHARZ Proszenie oferta pracy MAREK GÓRSKI KOMPLEKS GASTRONOMICZNO-HOTELARSKI "GÓRSKI","MUSTANG" IMPORTER SKUTERÓW,MOTOCYKLI,QUADÓW
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 000 PLN
Zakres obowiązków: opracowywanie menu, przygotowywanie potraw i dan zgodnie z obowązującymi standardami i recepturami oraz elastyczne i prawidłowe ich prezentowanie, dbałość o każdy szczegół.
Data publikacji: 2016-07-20
Lokalizacja: Proszenie (łódzkie)
Pracodawca: MAREK GÓRSKI KOMPLEKS GASTRONOMICZNO-HOTELARSKI "GÓRSKI","MUSTANG" IMPORTER SKUTERÓW,MOTOCYKLI,QUADÓW
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:97-320 Proszenie 1B, powiat: piotrkowski, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
opracowywanie menu, przygotowywanie potraw i dan zgodnie z obowązującymi standardami i recepturami oraz elastyczne i prawidłowe ich prezentowanie, dbałość o każdy szczegół.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Proszenie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: piotrkowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wolbórz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.07.2016
Data zakończenia pracy: 23.07.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe 4-letnie, inne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiej. kulinarne, opracowanie menu, umiej. pracy w zespole, dbałość o przygotowanie potraw.
Nazwa pracodawcy:
MAREK GÓRSKI KOMPLEKS GASTRONOMICZNO-HOTELARSKI "GÓRSKI","MUSTANG" IMPORTER SKUTERÓW,MOTOCYKLI,QUADÓW
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Piotrkowie Trybunalskim
Adres pracodawcy:
97-320 Proszenie 1B, powiat: piotrkowski, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: piotrkowski
Gmina pracodawcy: Wolbórz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Proszenie
Numer budynku pracodawcy: 1B
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Piotrkowie Trybunalskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.07.2016
Oferta pracy ważna do: 10.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 20.07.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 20.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 6-14 w Szpitalu Regionalnym w Kołobrzegu.
Food Investment S. A. - 2016-05-23 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków dla Podopiecznych Domu Pomocy Społecznej
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W KARNIOWICACH - 2016-05-13 - Karniowice (małopolskie)
przygotowywanie i przyrządzanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-16 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2018-04-11 - Łęczyca (łódzkie)
Przygotowywanie dań fast-food, surówek, sałatek, dbanie o czystość na terenie lokalu-kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Wola Mielecka (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Radomsko (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków w punkcie gastronomicznym, sprzedaż posiłków i napoi
Maciej Gierada Royal - 2016-08-01 - Kozłów (małopolskie)
przygotowywanie ciepłych i zimnych posiłków , zakąsek, dań z ryb , sałatek i surówek , ciast, kierowanie personelem kuchennym , organizacja pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Samodzielne gotowanie potraw kurdyjskich-obsługa klienta. Miejsce pracy: Bielany WrocławskieKontakt kandydatów z pracodawcą telefoniczny.Oferta znajdue się w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
kierowanie pojazdem, załadunek i rozładunek towarów
PHU MJ TRANS Michał Jacyno - 2016-06-02 - Janowiec Wielkopolski (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków według karty menu
F.H.R. "ANTAR" Bogdan Suska (RESTAURACJA NEPOMUCEN) - 2015-11-30 - Gołąb (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 12.00- 20.00
GOŚCINIEC STAROPOLSKI KATARZYNA HLIWSKA - 2018-06-26 - Główczyce (pomorskie)
Do obowiązków kucharza należy przygotowanie dań zimnych i ciepłych, kwestia przygotowania od 300 do 600 posiłków w ciągu dnia, gotowanie według receptur, organizacja zamówień oraz odpowiednie przechowywanie żywności.
kontakt przez OHP - 2016-08-02 - Niemcy (Niemcy)
przygotowanie dań, ustalanie menu, dbanie o wybór składników do potraw, konserwacja urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Chorzów (śląskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków, dbanie o estetykę talerza, ustalanie receptur, kontrola zapasów magazynowych, kierowanie zespołem pomocy kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Katowice (śląskie)
właściwe przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, zapewnienie czystości i gotowości oraz właściwego zastosowania sprzętu kuchennego
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, dopilnowanie porządku oraz przestrzeganie zasad higieny w kuchni, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, znajomość zasad dotyczących żywienia i zastosowanie ich w przygotowywane potrawy, udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi.
EKWOS Piotr Parasiewicz - 2016-12-21 - Grębiszew (mazowieckie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Kraków (małopolskie)
jw.
Przedszkole nr 89 "Niezapominajka" - 2018-06-18 - Warszawa (mazowieckie)
•przygotowywanie surówek i sałatek• Składanie zamówień na brakujące i potrzebne towary•dbałość o estetykę i smak potraw•przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami •właściwe wykorzystywanie sprzętu kuchennego• nadzór nad magazynami z żywnością•dbanie o prawidłowe wydawanie posiłków
NOWA TY ALICJA KIERWIŃSKA - 2017-11-22 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
wg stanowiska
Sanatorium Uzdrowiskowe DUKAT Medical SPA Dąbki ,ul. Wydmowa 9 - 2017-03-02 - Dąbki (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla grup oraz na uroczystości okolicznościowe.
JOLANTA BOGATSU ZAGRODA GRABOWNICA, OŚRODEK EDUKACYJNO-WYPOCZYNKOWY - 2018-03-20 - Grabownica (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
"Grill Solo"Joanna Mańka-Sieradzka - 2017-02-01 - Sandomierz (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw, pomoc w ich przygotowywaniu
Catermed S.A. - 2018-01-18 - Niemodlin (opolskie)
wykonywanie posiłkow, obsługa klienta zagranicznego
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Wieprz (śląskie)
przechowywanie surowców i pólproduktów, przechowywanie dań, obróbka artykułów spożywczych
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Rąbień AB (łódzkie)
samodzielne sporządzanei potraw kuchni orientalnej i azjatyckiej,utrzymywanie czystości na st. pracy
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Przasnysz (mazowieckie)