KUCHARZ Jastrzębia Góra oferta pracy NOWA TY ALICJA KIERWIŃSKA

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: •przygotowywanie surówek i sałatek• Składanie zamówień na brakujące i potrzebne towary•dbałość o estetykę i smak potraw•przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami •właściwe wykorzystywanie sprzętu kuchennego• nadzór nad magazynami z żywnością•dbanie o prawidłowe wydawanie posiłków
Data publikacji: 2017-11-22
Lokalizacja: Jastrzębia Góra (pomorskie)
Pracodawca: NOWA TY ALICJA KIERWIŃSKA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:ROZEWSKA 40-42, 84-104 Jastrzębia Góra, powiat: pucki, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
•przygotowywanie surówek i sałatek• Składanie zamówień na brakujące i potrzebne towary•dbałość o estetykę i smak potraw•przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami •właściwe wykorzystywanie sprzętu kuchennego• nadzór nad magazynami z żywnością•dbanie o prawidłowe wydawanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jastrzębia Góra
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pucki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Władysławowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: ukraiński, w mowie - biegły, w piśmie - dobry
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KSIĄŻECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 4
Nazwa pracodawcy: NOWA TY ALICJA KIERWIŃSKA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pucku
Adres pracodawcy:
CZESŁAWA NIEMENA 2/U1, 81-603 Gdynia, powiat: m. Gdynia, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gdynia
Gmina pracodawcy: Gdynia
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gdynia
Ulica pracodawcy: CZESŁAWA NIEMENA
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pucku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 6
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 22.11.2017
Data dodania oferty pracy: 15.11.2017
Oferta pracy ważna do: 06.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 15.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 15.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- sprzedaż leków, obsługa kasy fiskalnej, program apteczny Kamsaft, zamówienia towaru oraz zwroty, wprowadzanie korekt
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
.
Jakub Sobierajski "GIOVANI" - 2017-10-12 - Krobia (wielkopolskie)
zapewnienie najwyższej jakości przygotowanych potraw, odpowiedzialnośc za sprzęt powierzony w kuchni, wymagane wykształcenie zawodowe, doswiadczenie zawodowe min. rok na podobnym stanowisku, samodzielne i dynamiczne działanie
Hotel Mikołajki sp. z o.o. - 2016-04-04 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
zgodnie z zawodem
Zespół Szkolno-Przedszkolny w Publicznej Szkole Podstawowej w LUBSZY - 2017-11-10 - Lubsza (opolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Warszawa (mazowieckie)
Wymagania: prawo jazdy kat. C+E
DREWNOTRANS SP. JAWNA - 2016-06-10 - Nędza (śląskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw i napojów
"SABAUDIA" PIZZERIA Bożena Kowal - 2016-06-17 - Biłgoraj (lubelskie)
przygotowanie obiadów, potraw wydawanych w barze, garmażerka
SPÓŁDZIELNIA "SMAK-COOP" - 2018-06-20 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw
"Grill Solo"Joanna Mańka-Sieradzka - 2016-01-20 - Sandomierz (świętokrzyskie)
samodzielne sporządzanie posiłków według zasad kuchni indyjskiej, orientalnej bez używania półproduktów, porcjowanie, dekorowanie potraw, utrzymywanie czystości na stanowisku
kontakt przez PUP - 2018-01-25 - Otwock (mazowieckie)
Wg stanowiska
PHU GASTRONOMICZNO-HOTELOWE Beata Kijowska - 2016-09-01 - Legnickie Pole (dolnośląskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej, samosy, kulfi, biryani, dolma, sarma, przygotowywanie sosów i napojów
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Mława (mazowieckie)
Wyrób pierogów i uszek. Przygotowywanie podstawowych zup i sałatek
Marta Witowska Kancelaria Radcy Prawnego;BRS; Restauracja CK Monarchia - 2016-02-05 - Przemyśl (podkarpackie)
przygotowanie posiłków pod zamówienie klienta, wykonywanie dań zleconych
Zajazd Restauracja Elza s.c. Pokorska Ferensztajn Kutno - 2016-01-21 - Kutno (łódzkie)
do uzgodnienia
ELEFANT PHU IMPORT EXPORT - 2016-04-26 - Błażowa (podkarpackie)
przyjmowanie i odbieranie towarów, praca w sklepie spożywczym
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
przygotowywanie potraw, tworzenie menu, wydawanie potraw, obsługa klienta, utrzymywanie porządku
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Firma Handlowo- Usługowa Krzysztof Grabowski - 2016-11-04 - Filipówka (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków,wydawanie posiłków,utrzymanie czystości naczyń,urządzeń,pomieszczeń kuchni
Dom Pomocy Społecznej w Tonowie - 2016-12-15 - Tonowo (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
F.U. ZORBAS Piotr Grzelak - 2016-09-12 - Uniejów (łódzkie)
-
"DEO" DEONIZIAK SPÓŁKA JAWNA - 2017-09-11 - Białystok (podlaskie)
Zgrzewanie plandek PCV przy użyciu zgrzewarek z zastosowaniem gorącego powietrza, okuwanie plandek.Praca częściowo na kolanach, częściowo w pozycji stojącej.
INTERKADRA SP. Z O.O. - 2016-03-07 - Częstochowa (śląskie)
Doradcy Eures z Zentrale Auslands - und Fachvermittlung poszukują 5 kucharzy dla pracodawców z hoteli i restauracji w regionie Turyngii i Saksonii-Anhalt. Nie jest to zatrudnienie przez Agencję Pracy Tymczasowej, lecz bezpośrednio u pracodawców niemieckich. - przygotowywanie posiłków w restauracji a-la-carte wg przepisów, - znajomość i przestrzeganie zasad higieny,- zapewnianie wyżywienia dla gości hotelu, - przygotowywanie dań na catering podczas imprez i bankietów,- udział w kształtowaniu menu , planowanie zakupów- różne pracy dodatkowe w kuchni: przygotowywanie kuchni do pracy, dekorowanie, sprzątanie na bieżąco oraz po zakończonej pracy, planowanie zakupów itd.
ZAV- Internationaler Personalservice Sachsen-Anhalt-Thüringen - 2016-02-19 - Niemcy (Niemcy)
Pomoc w przygotowaniu dań.
TOMEX A.J.C. TOMCZYK SPÓŁKA JAWNA - 2017-03-13 - Budzyń (wielkopolskie)
przygotowanie potraw i dań różnego rodzaju, dbanie o sprzęt kuchenny, organizacja
PHP "Jeans" Teresa i Jan Szablewscy S.J. - 2017-02-21 - Dymaczewo Nowe (wielkopolskie)
wg zgłoszenia
kontakt przez PUP - 2018-03-20 - Gwda Wielka (zachodniopomorskie)
a) prowadzenie bieżących i planowych kontroli i konserwacji,b) przestrzeganie terminów ważności uprawnień i dopuszczeń elektrycznych, c) wykonywanie innych zadań wynikających z zakresu obowiązków. Oferta dostępna w sali B. Dokumenty należy składać w Dziale Kadr 4 Wojskowego Szpitala Klinicznego z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu, ul R. Weigla 5, 50-981 Wrocław lub na adres: kadry (at) 4wsk.pl, w terminie do 29 lipca 2016 r. do godz. 12.00. Szczegółowych informacji udzielają pracownicy Działu Kadr 4 Wojskowego Szpitala Klinicznego z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu w godzinach od 8.00 do 15.00.
4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu - 2016-07-07 - Wrocław (dolnośląskie)
w/g potrzeb
Stowarzyszenie "NADZIEJA RODZINIE" w Kielcach - 2017-10-23 - Kielce (świętokrzyskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-02-11 - Czarna Dąbrówka (pomorskie)