KUCHARZ MŁODSZY Mikołajki oferta pracy Hotel Mikołajki sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ MŁODSZY
Wynagrodzenie: od 2 490 PLN
Zakres obowiązków: zapewnienie najwyższej jakości przygotowanych potraw, odpowiedzialnośc za sprzęt powierzony w kuchni, wymagane wykształcenie zawodowe, doswiadczenie zawodowe min. rok na podobnym stanowisku, samodzielne i dynamiczne działanie
Data publikacji: 2016-04-04
Lokalizacja: Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Hotel Mikołajki sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Al.Spacerowa 11, 11-730 Mikołajki, powiat: mrągowski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
zapewnienie najwyższej jakości przygotowanych potraw, odpowiedzialnośc za sprzęt powierzony w kuchni, wymagane wykształcenie zawodowe, doswiadczenie zawodowe min. rok na podobnym stanowisku, samodzielne i dynamiczne działanie
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 490 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MŁODSZY
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mikołajki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: mrągowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mikołajki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 490 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.04.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: Hotel Mikołajki sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mrągowie
Adres pracodawcy:
Op. J. Rybińskiego 8, 80-320 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gdańsk
Gmina pracodawcy: Gdańsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gdańsk
Adres strony pracodawcy: www.hotelmikolajki.p
Ulica pracodawcy: Op. J. Rybińskiego
Numer budynku pracodawcy: 8
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mrągowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.04.2016
Oferta pracy ważna do: 03.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 04.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 04.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wykształcenie średnie kierunkowe; wymagane 2 lata doświadczenia w zawodzie; komunikatywna znajomość j. angielskiego; dokładność; pasja do gotowania; książeczka sanitarno-epidemiologiczna; umiejętność pracy w zespole; zakres obowiązków: przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami restauracji; zapewnienie najwyższej jakości wydawanych potraw oraz dbałość o ich estetykę; utrzymywanie porządku w miejscu pracy; wykonywanie zamówień na surowce u wyznaczonych dostawców; koordynowanie realizacji planów finansowych kuchni poprzez analizowanie sprzedaży i kontrolę kosztów surowca; nadzór nad sporządzaniem inwentaryzacji surowców oraz produktów znajdujących się na kuchni; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice; umowa zlecenie
HOTELE DIAMENT SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-05-09 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie potraw: burgery, sosy, mięso. Planowanie, dopilnowanie zamówień i dostaw produktów. Praca na dwie zmiany (11-20, 20-5), możliowść dopasowania godzin pracy. Miejsce wykonywania pracy Wrocław, Rynek Ratusz. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 606 206 707.
"SPARTAN" Głuszcz Arkadiusz - 2017-01-30 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi proceduramii zasadami, dbałość o jakość przyrządzonych potraw oraz ich estetykę podania
PROGRESS XXIX SPÓŁKA Z. O.O. - 2016-12-22 - Legnica (dolnośląskie)
Związane z zawodem
KASYNO POLICYJNE PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO- USŁUGOWE "BP" BOŻENA PAPROWICZ AUTO- HANDEL - 2017-03-21 - Malbork (pomorskie)
Wypiek pizzy.
P.P.H.U. ZDROWA Maciej Adamczewski - 2017-10-17 - Racibórz (śląskie)
obsługa gości Sanatorium/praca w godz. 6-14,12-20
SANATORIUM UZDROWISKOWE PRZY TĘŻNI IM. DR. KRZYMIŃSKIEGO JÓZEFA - 2017-09-25 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Praca na stanowisku kucharz, przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady, kolacje).
MINI BAR ŻUKOWO ELŻBIETA SARACH - 2016-11-21 - Chmielno (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków regionalnych, tradycyjna kuchnia polska.
Regionalny Zajazd Biały Krzyż - 2016-11-18 - Szczyrk (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, potraw i napojów, utrzymywanie czystości w pomieszczeniu kuchni
CATERMED SA - 2016-05-23 - Łódź (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe , doświadczenie zawodowe: min. 1 rok na w/w stanowisku, uprawnienia: książeczka sanitarno-epidemiologiczna, umiejętność wykonywania potraw kuchni azjatyckiej, znajomość j. angielskiego w stoniu podstawowym. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni chińsko-wietnamskiej, kompletowanie menu.
kontakt przez PUP - 2018-03-30 - Lublin (lubelskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS w Wieleniu.
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2018-07-11 - Wieleń (wielkopolskie)
przyjmowanie zamówień, obsługa kasy, wydawanie posiłków, dbanie o czystość na sali konsumpcyjnej
kontakt przez PUP - 2018-06-13 - Poznań (wielkopolskie)
praca w pizzerii Don Pablo
Pizzeria "Don Pablo" Paweł Berkowski - 2018-02-01 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
- przygotowywanie potraw kuchni pakistańskiej : chioken tikkamasala,butter chicken, prawn tandoori-utrzymywanie porządku w kuchni i na sali konsumpcyjnej-kontakt z zagranicznymi dostawcami
kontakt przez PUP - 2016-11-09 - Jawor (dolnośląskie)
Szycie dzianiny- m.in. odzież sportowa
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Zgierz (łódzkie)
Kucharz małej gastronomii.
CENTRUM GASTRONOMICZNE "JULITA" PYTA JÓZEF - 2016-11-21 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
Wykształcenie: zawodowe kierunkowe; doświadczenie: 2 lata; aktualna ks. sanepidowska; zakres obowiązków: kuchnia polska, grecka i meksykańska; praca w godz. popołudniowych; miejsce pracy: Kalety;
JOANNA OLEK SKLEP PRZEMYSLOWO-SPOŻYWCZY - 2016-11-22 - Kalety (śląskie)
Organizacja pracy w kuchni, przygotowywanie posiłków zgodnie z menu,przestrzeganie przepisów BHP, odpowiedzialność zasmak restauracji (skład, wygląd serwowanych dań)
CAPITAL SUN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-05-11 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
kuchnia polska
BAST Magdalena Gołdzińska - 2016-08-30 - Bolęcin (małopolskie)
samodzielne prowadzenie kuchni typu domowa; menu dla dużej restauracji w tym na imprezy masowe okolicznościowe;
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Świętochłowice (śląskie)
oferta stazu:
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, możliwość przyuczenia
Janina Braun - 2017-10-18 - Biała (opolskie)
obsługa i doświadczenie w wykonywaniu prac związanych z naprawą sprzetów i pojazdów
Krzysztof Nadobnik Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowo Transportowe - 2016-02-17 - Kiełczewo (wielkopolskie)
Przygotowanie kanapek, praca przy grillu.Po umowie zlecenia- dalsze zatrudnienie w ramach umowy o pracę.
Krzysztof Nordwind Firma Handlowo Usługowa NORWIND - 2018-06-27 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw - kuchnia orientalna.Praca od godz. 10:00 do 18:00 i od 18:00 do 2:00
"AMAR" Khaled Khafagy - 2016-10-18 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
W/G PROGRAMU STAŻU
kontakt przez PUP - 2018-04-16 - Siemiatycze (podlaskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie min. zasadnicze zawodowe, umiejętności: znajomość kuchni orientalnej (indyjskiej, nepalskiej), książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min. 5 lat na w/w stanowisku, znajomość j. angielskiego w stopniu zaawansowanym. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, układanie menu do restauracji, wykonywanie potraw kuchni indyjskiej, nepalskiej.
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Lublin (lubelskie)
wykonywanie czynności kucharza i kelnera, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
kucharz
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Włodzimierz Browarski - 2016-05-10 - Jerzykowo (wielkopolskie)