KUCHARZ Wieleń oferta pracy Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń
![Największy wybór odzieży](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS w Wieleniu.
Data publikacji: 2018-07-11
Lokalizacja: Wieleń (wielkopolskie)
Pracodawca: Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Staszica 2, 64-730 Wieleń, powiat: czarnkowsko-trzcianecki, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS w Wieleniu.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 2100 zł/brutto,dodatek za wysługę lat,
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wieleń
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: czarnkowsko-trzcianecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wieleń
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie zawodowe 1 rok
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Czarnkowie
Adres pracodawcy:
Orłowskiego 1, 64-700 Czarnków, powiat: czarnkowsko-trzcianecki, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV i LM
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: czarnkowsko-trzcianecki
Gmina pracodawcy: Czarnków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Czarnków
Ulica pracodawcy: Orłowskiego
Numer budynku pracodawcy: 1
Nazwisko osoby zgłaszającej: Teresa Murias
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Czarnkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.07.2018
Oferta pracy ważna do: 12.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 13.07.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 11.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw
Szkoła podstawowa nr 391 im. Macieja Aleksego Dawidowskiego Pl. "Alek" - 2018-08-03 - Warszawa (mazowieckie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast i deserówWYMAGANIA: wykształcenie zasadnicze zawodowe, 6 miesięczne doświadczenie zawodoweKONTAKT Z PRACODAWCĄ TEL. 604 182 448
FIRMA USŁUGOWA "ALEX-POL" S.C. JANINA BACZA, ADAM BACZA, BEATA BACZA - 2017-05-18 - Radymno (podkarpackie)
kuchnia chorwacka/ mozliwość przyuczenia
Bar BAGZI Żeljko Kutnjak - 2018-01-26 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków
IRENA SZCZYPA - 2017-06-07 - Puławy (lubelskie)
Praca w Restauracji Copernicus
HOLDING LIWA SP. Z O.O. - 2016-03-17 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
"C & K" KRZYSZTOF CYGAN - 2016-11-08 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o jakość posiłków, zarządzanie kuchnią
EG SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-03 - Biały Bór (zachodniopomorskie)
- przyjmowanie towaru,- wydawadnie towaru z magazynu.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe HADM PLUS Hanna Gramatowska - 2017-09-21 - Rokocin (pomorskie)
Oferujemy:praca stacjonarna, stałe wynagrodzenie + system premiowy (motywacyjny system wynagrodzeń), możliwość zdobywania doświadczenia i poszerzania kompetencji, dobra atmosfera w pracy, dostosowanie godzin pracy do indywidualnych potrzebOsoby zainteresowane ofertą pracy proszone są o wysyłanie dokumentów aplikacyjnych na adres e-mail: pracaplonsk24 (at) wp.pl lub kontakt telefoniczny 508 449 531
B & E Group Sp. Cywilna Łukasz Polit Adam Chojnacki - 2017-01-04 - Płońsk (mazowieckie)
MAGAZYNIER
LITUS sp. z o.o - 2017-06-13 - Gryfice (zachodniopomorskie)
przygotowywanie deserów, ciast, naleśników, sałatek, pierogów itp.miejsce wykonywaniapracy Caffe Amberia Kawiarnia ul. Jana Pawła II 2c
Sklep KORA - 2017-03-20 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków.
BAR GASTRONOMICZNY "SMAKOSZ" Urszula Grajewska - 2017-05-19 - Rajgród (podlaskie)
-
"BAR MAX" Joanna Kossakowska - 2017-10-16 - Czarna Białostocka (podlaskie)
przygotowywanie dań kuchni orientalnej, tureckiej, pakistańskiej
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Chełm (lubelskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-11 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz w Kawiarni u Aktorów obsługa sali weselnej , komunie, chrzciny, wesela, imprezy okolicznościowe.
Kawiarnia U Aktorów Roman Badysiak - 2016-01-13 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
wyszukiwanie produktów za pomocą skanerów, przewożenie produktów za pomocą wózków widłowych, podnośników palet oraz wózków prowadzonych. Ponadto osoba na tym stanowisku może być zobowiązana do pobierania zamówień klientów ze wszystkich poziomów konstrukcji wielopoziomowych, pakowania i wysyłania zamówionych przez klienta towarów, odbierania produktów oraz kompleksowego rozwiązywania problemów. Pracownicy centrum dystrybucji powinni rozumieć specyfikę zakładów produkcyjnych, stosować się do standardów bezpieczeństwa, jakości oraz produkcji. W zależności od potrzeb pracownik może być zobowiązany do obsługi sprzętu zmechanizowanego (np. wózka widłowego lub platformy na podnośniku). Oferujemy: Stabilne zatrudnienie na umowę o prace z Amazon Atrakcyjną stawkę godzinową 15,00 zł brutto; Bonus do 15%; Prywatną opiekę medyczną; Ubezpieczenie na życie; Darmowy transport do i z pracy
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Bytom (śląskie)
wydawanie posiłków, p[raca w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-01-03 - Kruszewnia (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw
KAMIL SAMCIK SPRZEDAŻ ART.SPOŻ. I PRZEM. USŁUGI GASTRONOMICZNE - 2016-08-26 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, szybka i zorganizowana praca w kuchni, utrzymanie porządku w miejscu pracy, umiejętność pracy w zespole.
Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda OHP - 2016-07-01 - Mielenko Drawskie (zachodniopomorskie)
PROFESJONALNE ŚWIADCZENIE USŁUG KUCHARSKICH, WSPÓŁTWORZENIE MENU, DBAŁOŚĆ O ESTETYKĘ DAŃ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚCI KULINARNE W KUCHNI STAROPOLSKIEJ ORAZ JEDNEJ Z UZNANYCH KUCHNI EUROPEJSKICH (WŁOSKA, FRANCUSKA, GRECKA), 1 ROK DOŚWIADCZENIA;MIEJSCE PRACY: SZCZECIN HOTEL RYCERSKI;C.V NA MAIL: rekrutacja (at) hotelewam.pl
GRUPA HOTELI WAM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-06 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowanie obiadów i podwieczorków
Prywatny Dom Opieki RICCARDO Pełczyce - 2016-07-11 - Pełczyce (zachodniopomorskie)
-praca w Rewalu
P.P.H.U.-Sławomir Schweitzer - 2018-06-28 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
sporządzanie posiłków
"PROFES" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-07 - Kwidzyn (pomorskie)
do uzgodnienia
SPÓŁDZ MIESZKANIOWA PROJEKTANT - 2016-08-30 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowanie posiłków dla szkoły i osób indywidualnych, inne prace kuchenne
P.P.H.U. "TO i OWO"s.c. WANDA BOŻYK,BOGDAN BOŻYK - 2016-03-14 - Bełchatów (łódzkie)
przygotowywanie dań i posiłków kuchni tajskiej (spring rolls, thai rolls itp.), dbanie o czystość urządzeń i pomieszczeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
UZDROWISKO ŚWINOUJŚCIE S.A. - 2016-09-23 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw z zachowaniem wszelkich wymogów sanitarnych i receptur, gospodarka magazynowa, nadzór nad magazynem żywnościowym, obsługa programu gastronomicznego, umiejętność kalkulacji i tworzenia receptur, wiedza z zakresu HACCP, przygotowywanie serwisów kawowych, dbałość o właściwy stan techniczny i sanitarny urządzeń i sprzętów kuchennych.
Krajowa Szkoła Skarbowości - 2017-07-21 - Muszyna (małopolskie)
Pobieranie surowców do sporządzania posiłków; Pomoc magazynierowi w przyjęciu towaru; Sporządzanie posiłków; Sporządzanie potraw dla różnych diet; Drobne prace kuchenne
Bonifraterska Fundacja Dobroczynna - 2017-09-27 - Konary (małopolskie)