KUCHARZ Biały Bór oferta pracy EG SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, dbanie o jakość posiłków, zarządzanie kuchnią
Data publikacji: 2017-03-03
Lokalizacja: Biały Bór (zachodniopomorskie)
Pracodawca: EG SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Tamka 2, 78-425 Biały Bór, powiat: szczecinecki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków, dbanie o jakość posiłków, zarządzanie kuchnią
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Biały Bór
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: szczecinecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Biały Bór
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.03.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 4)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Znajomość kuchni ukraińśkiej, japońskiej.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 4
Nazwa pracodawcy: EG SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinku
Adres pracodawcy:
76-200 Redzikowo 16B, powiat: słupski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: słupski
Gmina pracodawcy: Słupsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Redzikowo
Numer budynku pracodawcy: 16B
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.03.2017
Oferta pracy ważna do: 31.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 03.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 03.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Nowogard (zachodniopomorskie)
Przyjmowanie, przechowywanie i wydawanie towaru zgodnie z obowiązującymi procedurami. Sortowanie, etykietowanie towaru. Prowadzenie dokumentacji magazynowej. Prowadzenie ewidencji narzędzi produkcyjnych oraz montażowych. Przygotowanie urządzeń i ich części dla ekip montażowych. Utrzymywanie czystości magazynu i porządkowanie składanych przedmiotów. Obsługa urządzeń technicznych.
"ASTRUS" Rafał Nagrabecki - 2017-05-08 - Koszalin (zachodniopomorskie)
wz
kontakt przez PUP - 2018-06-01 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posiłków ustalonych wg norm
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Kraków (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Duet D.J. Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością - 2016-04-18 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
ROSGARD Sp. z o.o. - 2018-04-16 - Puck (pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z menu. Wymagania: doświadczenie zawodowe min. 2 lata, brak przerwy w wykonywaniu zawodu, aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna, znajomość dań kuchni polskiej i włoskiej oraz umiejętność ich przyrządzania.
"BRAX-TON" J.R. Makulik Sp. Jawna - 2016-09-21 - Racibórz (śląskie)
przygotowanie dań kuchni polskiej
FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA "MIX" Rafał Pilipow - 2017-10-20 - Tworóg (śląskie)
Przygotowanie pizzy, dań z makaronu, sałatek.
PHU J.Błażewicz A. Sosińska Spółka cywilna - 2017-11-30 - Żary (lubuskie)
praca w kuchni
kontakt przez OHP - 2016-04-01 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klienta, sprzedaż i wydawanie produktów
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
Przygotowywanie śniadań, obiadów, kolacji dla dzieci i młodzieży usportowionej
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Łódź (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Usługi cateringowe, gotowanie wg oryginalnej receptury kuchni ukraińskiej, pół roku doświadczenia zawodowego
kontakt przez PUP - 2018-02-28 - Łódź (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 05.00-17.00
"Społem" PSS W Słupsku - 2016-12-09 - Słupsk (pomorskie)
Sprzątanie szkoły. Kontakt z pracodawcą: tel. 71 798 69 32Sala B
Zespół Szkolno-Przedszkolny Nr 9 - 2018-07-23 - Wrocław (dolnośląskie)
Gotowanie, sprzątanie, obieranie i szatkowanie warzyw. Mile widziane osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności, mile widziane prawo jazdy kat B. Wynagrodzenie do uzgodnienia.
"TWOJA KUCHNIA" BISTRO MIROSŁAW JERMAK - 2017-08-29 - Wejherowo (pomorskie)
Nawiązywanie i utrzymywanie kontaktów z klientami salonu samochodowego, obsługa kientów,przyjmowanie korespondecji, prace administracyjno-biurowe, dbałość o wizerunek firmy, załatwianie spraw administracyjnych w urzędach.
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z menu, wyrób pizzy, obsługa kuchni. Praca na II zmiany w godzinach od 7.00 do 22.00.
Cafe Bar Hades Bogdan Piechnik - 2016-06-22 - Wiśniowa (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców DPS.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ - 2018-04-18 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków w lokalu gastronomicznym Jadłodajnia Ratuszowa
FHU OPAL Kamil Wiśniewski - 2017-11-10 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw gruzińsko-bałkańskich
"SAKURA" ANDRII NOZHENKO - 2016-10-21 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Koło (wielkopolskie)
wg. zakresu obowiązków,
Hotel Szlak Bursztynowy - 2017-09-21 - Jarosławiec (zachodniopomorskie)
przygotowywanie sushi i potraw kuchni japońskiej
RMS COMPANY Patryk Ramus - 2017-07-17 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, przygotowywaniu posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanychdo kuchni, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków, przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy, przestrzeganie terminów badań okresowych, wykonywanie innych czynności służbowych zleconych przez Szefa Kuchni, kucharz przestrzega obowiązującego regulaminu pracy i innych zarządzeń wewnętrznych
JOL-MARK SP.Z O.O. - 2017-02-22 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
praca w kuchniRefundacja wynagrodz.i składek Zus do 30 roku życia
"LUDWICZAK" Wioletta Ludwiczak i Angelika Filipiak Spólka Cywilna - 2016-02-03 - Parzęczew (wielkopolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Firma Gastronomiczna Urszula Stanik - 2018-04-05 - Dobrut (mazowieckie)
1. Opracowanie Indywidualnych Programów Zatrudnienia Socjalnego dla uczestników WCI oraz nadzór nad realizacją postanowień w nich zawartych. 2. Prowadzenie konsultacji indywidualnych dla uczestników WCI. 3. Prowadzenie warsztatów grupowych dla uczestników WCI. 4. Kontakt z jednostkami wspomagającymi proces reintegracji społeczno-zawodowej uczestników. 5. Prowadzenie rejestrów związanych z zajmowanym stanowiskiem. Forma i termin składania ofert: Wymagane dokumenty należy złożyć osobiście lub przesłać do sekretariatu Wrocławskiego Centrum Integracji przy ul. Strzegomskiej 49 we Wrocławiu. Dokumenty należy złożyć w zamkniętej kopercie z podanym adresem i numerem telefonu kontaktowego wraz z dopiskiem: nabór na stanowisko: Pracownik socjalny we Wrocłwaskim Centrum Integracji w terminie do dnia 8 marca 2016 r. do godziny 15:00. Informacja o wyniku naboru będzie umieszczona na stronie internetowej Biuletynu Informacji Publicznej Urzędu Miejsckiego Wrocławia www.wroclaw.pl oraz na stronie Biuletynu Informacji Publicznej Wrocławskiego Centrum Integracji. Aplikacje, które wpłyną do WCI po wyżej określonym terminie lub będą niekompletne, nie będą rozpatrywane. Wybrane osoby, spełniające kryteria formalne naboru, zostaną powiadomione o terminie rozmowy kwalifikacyjnej telefonicznie. Dodatkowych informacji udziela: p. Joanna Cegielska-Kędzia - tel. (71) 782-35-22 w godz.: 8.00-15.00. Oferta dostępna w sali C, A. Oferta przeznaczona także dla osób z orzeczeniem o niepełnosprawności.
Wrocławskie Centrum Integracji - 2016-02-25 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wydawnaie dużej ilości posiłków cateringowych.
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Łódź (łódzkie)