KUCHARZ Jaros艂awiec oferta pracy Hotel Szlak Bursztynowy
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: wg. zakresu obowi膮zk贸w,
Data publikacji: 2017-09-21
Lokalizacja: Jaros艂awiec (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Hotel Szlak Bursztynowy
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:UL. NADMORSKA 1, 76-107 Jaros艂awiec, powiat: s艂awie艅ski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: wg. zakresu obowi膮zk贸w,
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Jaros艂awiec
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: s艂awie艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Postomino
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 21.09.2017
Nazwa pracodawcy: Hotel Szlak Bursztynowy
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w S艂awnie
Adres pracodawcy:
UL. NADMORSKA 1, 76-107 Jaros艂awiec, powiat: s艂awie艅ski, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie,
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: s艂awie艅ski
Gmina pracodawcy: Postomino
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Jaros艂awiec
Ulica pracodawcy: UL. NADMORSKA
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w S艂awnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.09.2017
Oferta pracy wa偶na do: 31.10.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 21.09.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 21.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
samodzielne stanowisko kucharza
kontakt przez PUP - 2018-08-22 - Lipk贸w (mazowieckie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Radom (mazowieckie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Warszawa (mazowieckie)
Umiej臋tnos膰 obs艂ugi pieca konwekcyjnego, znajomo艣膰 technik przygotowywania potraw, da艅 g艂贸wnych, deser贸w, umiej臋tno艣膰 porcjowania, wydawanie wyrob贸w kulinarnych
kontakt przez PUP - 2018-08-17 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowanie zapiekanek, kanapek, utrzymanie porz膮dku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - August贸w (podlaskie)
do uzgodnienia z pracodawc膮
GRAMAR Sp z o.o - 2017-03-13 - Lubenia (podkarpackie)
w/g programu kucharza
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - L臋bork (pomorskie)
Bardzo dobra znajomo艣膰 kuchni domowej, znajomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia i wcielanie ich w przygotowywanie potraw, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi, obr贸bka wst臋pna surowc贸w, p贸艂produkt贸w, porcjowanie, dekorowanie i wydawanie potraw. Zatrudnienie czerwiec 2016r.
Dzia艂aj.pl Irena Wi艣niewska-Smolarek - 2016-06-02 - Pi艂a (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, sprzeda偶, obs艂uga sali sprzeda偶y, obs艂uga i kontakt z klientami zagranicznymi i wycieczkami. Kontakty z zagranicznymi w艂a艣cicielami sieci.
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - P艂ock (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem; 18/18 etatu; umowa na zast臋pstwo; praca w godz.8.00-16.00
ZESP脫艁 SZK脫艁 TECHNICZNYCH - 2017-12-06 - S艂upsk (pomorskie)
-sporz膮dzanie potraw, dekorowanie potraw, obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 gastyronomicznych, planowanie menu, uk艂adanie okresowego menu
"RABARBAR" Marcin Lichnowski - 2018-08-08 - Bielawa (dolno艣l膮skie)
praca w kuchni, prace porz膮dkowe
Agroturystyka Miros艂aw Jarz膮bek, St臋pie艅 - 2016-01-22 - St臋pie艅 (warmi艅sko-mazurskie)
zakres obowi膮zk贸w zwi膮zany z wykonywaniem pracy kucharza
ZAJAZD "POD WIERZB膭" BOGUS艁AW MAKAREWICZ - 2017-01-31 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)
Przyjmowanie i wydawanie towaru z magazynu, za艂adunki i roz艂adunki dostaw, dba艂o艣膰 o w艂a艣ciwe rozmieszczenie towar贸w i porz膮dek na magazynie, prowadzenie czynno艣ci administracyjnych zwi膮zanych z gospodark膮 magazynow膮. Pracodawca oferuje: dobre wynagrodzenie, odpowiedzialne stanowisko, stabilne warunki zatrudnienia, przyjazn膮 atmosfer臋 pracy.
ASAJ Sp. z o.o. - 2016-08-31 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowanie da艅 z menu restauracji, utrzymanie czysto艣ci, porz膮dku naczy艅, sprzetu i pomieszcze艅 kuchennych, umowa zlecenie wraz ze sk艂adkami do ZUS, 160 godzin w miesi膮cu, r贸wnowa偶ny system czasu pracy.
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie i obr贸bka p贸艂produkt贸w, sporzadzanie potraw i napoj贸w, dekorowanie potraw, obs艂uga maszyn gastronomicznych.
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Stary S膮cz (ma艂opolskie)
przygotowywanie oraz wydawanie posi艂k贸w, opieka nad m艂odzie偶膮.
OHP Mazowiecka Wojew贸dzka Komenda w Warszawie - 2016-12-20 - Ciechan贸w (mazowieckie)
Dokonywanie obr贸bki wst臋pnej przygotowywanych posi艂k贸w, znajomo艣膰 nale偶no艣ci 偶ywieniowych, przestrzeganie punkt贸w kontroli HACCP, fachowe i zgodne z zasadami przestrzeganie przyrz膮conych posi艂k贸w
31 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY W ZGIERZU (JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 2573) - 2018-07-10 - Zgierz (艂贸dzkie)
sporzadzanie i wydawanie posi艂k贸w,dla podopiecznych DPS zgodnie z obowi膮zuj膮cym jad艂ospisem, obs艂uga sprz臋tu inurz膮dze艅 b臋d膮cych na wyposa偶eniu kuchni. Utrzymanie porzadku w mpomieszczeniach kuchennych.
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Mak贸w Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie potrwa (dania obiadowe, pizza, fast-food, wyroby garma偶eryjne)
Przemys艂aw Trawi艅ski SABROSO Catering - 2016-08-22 - Stary Lubosz (wielkopolskie)
wymagania: wyksztalcenie zawodowe -kucharz, do艣wiadczenie mile widziane, umiej臋tno艣膰 gotowania, ch臋膰 do pracy.Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw, obs艂uga gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Group sp. z o.o. i sp. komandytowa - 2018-08-29 - Perzyce (wielkopolskie)
przygotowywanie, wydawanie oraz obs艂uga stoiska gastronomicznego
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Le偶ajsk (podkarpackie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Opat贸w (艣wi臋tokrzyskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-11-30 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie produkt贸w do sporz膮dzania da艅
kontakt przez PUP - 2016-09-26 - Chlastawa (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w (kebab, zapiekanki, hamburgery), obs艂uga klienta.
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Iwonicz-Zdr贸j (podkarpackie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Secemin (艣wi臋tokrzyskie)
1.przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z ustalonymi normami surowcowymi inormami gotowych wyrob贸w, 2.realizacja i nadzorowanie prawid艂owegoprzebiegu proces贸w produkcyjnych zgodnie z obowi膮zuj膮cymi procesamitechnologicznymi, sanitarno-epidemiologicznymi i zasadami organizacji pracy, 3.porcjowanie potraw zgodnie z tzw. gram贸wk膮, 4. utrzymywanie czysto艣ci iporz膮dku w pomieszczeniu g艂贸wnym kuchni, we wszystkich pomieszczeniachprzynale偶nych do kuchni oraz korytarzach budynku przyleg艂ych do pomieszcze艅kuchennych. Praca na dwie zmiany: 7-15 / 11-19
Dom Pomocy Spo艂ecznej Pr贸szk贸w - 2018-05-22 - Pr贸szk贸w (opolskie)
Praca w kuchni, typowe obowi膮zki kucharza
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Wronki (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw, organizowanie i projektowanie menu wed艂ug wewn臋trznych standard贸w. Zarz膮dzanie pozosta艂ym personelem kuchennym oraz dba艂o艣膰 o dobry kontakt z serwisem. Zapewnienie norm bezpiecze艅stwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-09-21 - Niemcy (Niemcy)