KUCHARZ/ KA -197 Świdnica oferta pracy ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ
Stanowisko: KUCHARZ/ KA -197
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza
Data publikacji: 2017-01-31
Lokalizacja: Świdnica (dolnośląskie)
Pracodawca: ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Częstochowska 1, 58-100 Świdnica, powiat: świdnicki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca w godz. 12:00 - 23:00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ KA -197
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świdnica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: świdnicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świdnica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
komunikatywność, samodzielność, dyspozycyjność, mile widziane doświadczenie.
Nazwa pracodawcy: ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świdnicy
Adres pracodawcy:
58-100 Świdnica, powiat: świdnicki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, inny
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: świdnicki
Gmina pracodawcy: Świdnica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świdnica
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świdnicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 31.01.2017
Oferta pracy ważna do: 28.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 31.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 31.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Oferta dla osób do 30 roku życia. Bufet gastronomiczny. Przygotowanie posiłków, wydawanie.
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw
Pstrąg Alina Karpińska - 2018-01-04 - Żyrzyn (lubelskie)
Przygotowywanie tradycyjnych i regionalnych dań kuchni chińskiej na patelniach typu WOK. Wykształcenie średnie - kucharz, min. 1 rok doświadczenia w pracy, znajomość szczegółów kuchni chińskiej, biegła znajomość języka chińskiego oraz obsługa pieca do przygotowania kaczki po chińsku.
Katarzyna Świst-Wang Chun Xiang - 2016-06-08 - Wejherowo (pomorskie)
Gotowanie barszczu, placków ziemniacznych bez mąki i bliny. Praca na umowę zlecenie, 70 godzin pracy w miesiącu, praca w przedziale czasowym: 10:00-22:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków wg karty menu oraz ich wydawanie zgodnie z przyjętymi standardami.
KONSORCJUM 2 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-29 - Lublin (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-03 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Chojnice (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy (zmianowość: dzień/dzień)
Dom Wypoczynkowy "AGA" - 2016-01-14 - Ustka (pomorskie)
naprawa maszyn rolniczych
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Wandzin (lubelskie)
- Przygotowywanie posiłków,- Wymagane min. 3 lata doświadczenia w zawodzie kucharza,- Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-23 - Gniew (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni chińskiej i wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Ciechanów (mazowieckie)
układanie kostki brukowej, praca na terenie Sosnowca
"MSJ" Maciej Szalonek - 2018-06-25 - Sosnowiec (śląskie)
Obróbka art. spożywczych, sporządzanie potraw, napojów, deserów, wydawanie posiłków, planowanie zamówień art. spożywczych. Praca w godzinach 12.00-20.00. Oferta stażu skierowana do osób do 30 roku życia w ramach programu PO WER (osoby do 25 r.ż. mogą zostać objęte wsparciem do 4 miesięcy od rejestracji)
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Gnojnik (małopolskie)
obsługa komputerowych systemów informatycznych
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Kucharz
FUNDACJA DZIEŁO ŚWIĘTEGO JAKUBA - 2016-04-20 - Korytowo (zachodniopomorskie)
znajomość technik sprzedaży i doświadczenie w handlu będzie dodatkowym atutem, samodyscyplina i determinacja w osiąganiu celów, kreatywność i samodzielność,doświadczenie w aktywnym pozyskiwaniu klientów, umiejętności negocjacyjne i prezentacyjne, dobra organizacja pracy, zorientowanie na klienta, zorientowanie na wyniki, zdolności interpersonalne, gotowość do podróży służbowych, czynne prawo jazdy kat. B;aktywna sprzedaż, prezentacja produktów i udział w akcjach promocyjno-handlowych, pozyskiwanie nowych klientów, rozmowy handlowe i budowanie trwałych relacji z klientami, analiza rynku i monitorowanie potrzeb klientów
PALSON-POLSKA - 2016-03-21 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków zgodnie ze standardami sieci, przyjmowanie zamówień
EMIL SZCZYPIŃSKI - 2018-02-19 - Sochaczew (mazowieckie)
Gotowanie potraw polskich
SORENO Alina Maciejewska - 2016-08-17 - Koszalin (zachodniopomorskie)
praca w godzinach od 12:00 do 21:00;
Ola Pizza - 2017-06-14 - Motaniec (zachodniopomorskie)
-
SZALONE WIDELCE Aneta Bazyluk - 2016-05-13 - Białystok (podlaskie)
jw.
FOOD INVESTMENT S. A. - 2016-08-22 - Warszawa (mazowieckie)
Brak danych
AGROPAK DANUTA KUREK - 2017-07-25 - Sobienie-Jeziory (mazowieckie)
przygotowanie potraw w restauracji, dbanie o higienę i porządek w miejscu pracy.
GASTAMO JOB SERVICE KAMIL KMIECIK - 2017-04-28 - Dąbrowa Tarnowska (małopolskie)
- przygotowywanie dań z uwzględnieniem dbałości o miejsce pracy,- dowożenie dań cateringowych do klienta
Karczma Regionalna " Na widelcu z gustem i ze smakiem" Sebastian Buczma - 2017-10-12 - Ściborzyce Małe (opolskie)
prezentacja potraw w formie bufetowej - zgodnej ze standardami firmy,przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami,racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat, dbanie o odpowiednią estetykę potraw,utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy,dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych,prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-03-08 - Wysowa-Zdrój (małopolskie)
Przygotowywanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej.
Tran Thanh Ha Kuchnia Orientalna KIM LONG - 2016-03-11 - Wrocław (dolnośląskie)
gotowanie posiłków na stołówce wojskowej
13 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2018-01-04 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla gości indywidualnych oraz grup
Hotel Restauracja La-Musica Adam Matusik - 2016-08-16 - Żabieniec (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Warszawa (mazowieckie)