KUCHARZ/KA Warszawa oferta pracy FOOD INVESTMENT S. A.
Stanowisko: KUCHARZ/KA
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Data publikacji: 2016-08-22
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: FOOD INVESTMENT S. A.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Bursztynwa 2, 05-077 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: M.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 16.08.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Aktualna ksi膮偶eczka Sanepidu
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie: zawodowe, kierunek gastronomia, umiej臋tno艣膰 samodzielnej organizacji pracy, punktualno艣膰, sumienno艣膰, aktualna ksi膮偶eczka sanepidu, rok do艣wiadzcenia zawodowego, obowi膮zki: przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z zaplanowanymi przesz dietetyka jad艂ospisami, dba艂o艣膰 o jako艣膰 i walory smakowe, temperatur臋 oraz estetyk臋 podanych potraw, kontrolowanie jako艣ci surowc贸w i produkt贸 偶ywno艣ciowych oraz warunk贸w ich przechowywania. Praca dwuzmianowa, w godz. 6-14, zg艂oszenia nale偶y kierowa膰 na adres email: m.dolan (at) foodinvestment.pl, tel. 585129333.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: FOOD INVESTMENT S. A.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Potokowa 26, 80-283 Gda艅sk, powiat: m. Gda艅sk, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gda艅sk
Gmina pracodawcy: Gda艅sk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Gda艅sk
Ulica pracodawcy: Potokowa
Numer budynku pracodawcy: 26
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.08.2016
Oferta pracy wa偶na do: 16.09.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 22.08.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 22.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PROFESJONALNE 艢WIADCZENIE US艁UG KUCHARSKICH, WSP脫艁TWORZENIE MENU, DBA艁O艢膯 O ESTETYK臉 DA艃;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE ZAWODOWE, UMIEJ臉TNO艢CI KULINARNE W KUCHNI STAROPOLSKIEJ ORAZ JEDNEJ Z UZNANYCH KUCHNI EUROPEJSKICH (W艁OSKA, FRANCUSKA, GRECKA), 1 ROK DO艢WIADCZENIA;MIEJSCE PRACY: SZCZECIN HOTEL RYCERSKI;C.V NA MAIL: rekrutacja (at) hotelewam.pl
GRUPA HOTELI WAM SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-04-06 - Szczecin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW, UTRZYMYWANIE MIEJSCA PRACY W 艁ADZIE ZGODNIE Z ZASADAMI
MA艁GORZATA MILWICZ MILWICZ ARCHITEKCI - 2016-08-18 - Srebrna G贸ra (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2018-09-17 - Chorz贸w (艣l膮skie)
obs艂uga skanera, przepakowanie asortymentu
kontakt przez OHP - 2016-05-04 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
Gotowanie potraw kuchni indyjskiej (sumusa-kuskus-kebab)kuchni tureckiej, zamawianie zakup贸w od os贸b, hurtownik贸w anglo-j臋zycznych.wymiar czasu pracy 1/2 etatu, umowa na czas okre艣lony min.3 lata.
"AMINITI KEBAB" Mahmoud El Gharib - 2017-09-27 - S艂upsk (pomorskie)
Przygotowanie potraw wed艂ug oryginalnego tureckiego przepisu ( receptury w j臋zyku tureckim).
ORYGINALNY TURECKI SMAK SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-06-22 - My艣lenice (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy, udzia艂 w wydawaniu posi艂k贸w.
Eurest Poland Sp贸艂ka z. o.o. - 2015-12-14 - Tychy (艣l膮skie)
wykonywanie wyrob贸w kulinarnych,obs艂uga klienta i kasy fisklanej
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Zambr贸w (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
UBOJNIA ZWIERZ膭T Robert Rytel - 2016-11-03 - Podg贸rze (podlaskie)
- pomoc w sporz膮dzaniu potraw w sto艂贸wce szkolnej,- utrzymanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy,- przestrzeganie przepis贸w BHP oraz PPO呕,- inne zadania zlecone przez pracodawc臋,
kontakt przez PUP - 2018-03-02 - Ostror贸g (wielkopolskie)
gotowanie,przygotowywanie posi艂k贸w,dbanie o czysto艣膰
Punkt Gastronomiczny "POLSKIE SMAKI" Lucyna Le艣niak - 2018-04-24 - Mogilany (ma艂opolskie)
przygotowanie potraw, ustalanie karty da艅, wyb贸r naczy艅 do podawania da艅, wyb贸r sprz臋t贸w do przygotowania da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami, dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracuj膮cym w kuchni, ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw, zarz膮dzanie bud偶etem na wydatki spo偶ywcze, dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie polece艅 osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produkt贸w do gotowania, nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spozywczych, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowywania wystepuj膮cych w karcie da艅 potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualna wymiane przyrz膮d贸w u偶ywanych w kuchni, udzielanie informacji go艣ciom na temat sk艂adnik贸w u偶ywanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi, zanjomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia i wcielania ich w przygotowywane potrawy
kontakt przez PUP - 2018-02-06 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw,deser贸w,ciast oraz napoj贸w z zastosowaniem narz臋dzi,maszyn i urz膮dze艅 znajduj膮cych si臋 w zak艂adach gastronomicznych.
STOWARZYSZENIE "DOBRY DOM" - 2017-06-28 - Nowa Sarzyna (podkarpackie)
.
VILLA NATURA Sp. z o.o. - 2017-02-15 - Dolsk (wielkopolskie)
praca przy linii produkcyjnej, uk艂adanie kartonow na palety, owijanie palet, obs艂uga maszyn produkcyjnych, prowadzenie dokumentacji produkcyjnej
TOVAGO G.P. WAPNIARSCY SP脫艁KA JAWNA - 2016-06-07 - Puszczykowo (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw kuchni wietnamskiej z oryginalnych przepis贸w.
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przew贸z towar贸w, wype艂nianie dokument贸w przewozowych w j臋zykach rosyjskim i ukrai艅skim, kontakt z dyspozytorem transportu w j臋zykach rosyjskim i ukrai艅skim.
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
przygotowywanie r贸偶nych da艅 mi臋snych, m膮cznych, rybnych, itp.
Zajazd "KAMA Kowalski" - Marianna Kowalska - 2018-11-27 - Sk臋pe (kujawsko-pomorskie)
prowadzenie zaj臋膰 edukacji dla bezpiecze艅stwa
Szko艂a Podstawowa nr 1 w Trzebnicy - 2018-08-17 - Trzebnica (dolno艣l膮skie)
Gotowanie; przygotowywanie cateringu, zak膮sek; wydawanie posi艂k贸w; utrzymywanie czysto艣ci w miejscu pracy; dbanie o powierzony sprz臋t.
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno-Us艂ugowo-Handlowe OLIWER Mariusz S艂upecki - 2018-07-11 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸wnadz贸r nad jako艣cia zam贸wionej 偶ywno艣ci, utrzymanie porz膮dku
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Goleni贸w (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw; dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni; nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych; dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualn膮 wymian臋 przyrz膮d贸w
G7 Kazimierz i Bo偶ena Hanna Godzina - sp贸艂ka cywilna - 2016-11-18 - Ostro艂臋ka (mazowieckie)
PRACA PRZY PRODUKCJI PIECZYWA
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Che艂mek (ma艂opolskie)
Praca na trasach Polska-Ukraina, Rosja, Bia艂oru艣, UE Podstawowa znajomo艣膰 obs艂ugi technicznej pojazdu, znajomo艣c obs艂ugi tachografu.Wynagrodzenie 2000 z艂 + diety zagraniczne.Informacja o ofercie w sali F
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiemPraca w godz. 8-16
kontakt przez PUP - 2018-10-01 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Skocz贸w (艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na rok z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia; godziny pracy: 6.00- 14.00; wynagrodzenie 2500 z艂 brutto + premia
EDEN CATERING KAMILA 呕YWIECKA; BARKO SP脫艁KA CYWILNA KAMILA 呕YWIECKA, MAREK 呕YWIECKI - 2018-09-07 - S艂upsk (pomorskie)
Przygotowywanie da艅 zgodnie ze standardami, dba艂o艣膰 o zachowanie najwy偶szej jako艣ci potraw, przestrzeganie standard贸w i zasad pracy obowi膮zuj膮cych w restauracji. Pierwsza umowa na okres pr贸bny, proponowane wynagrodzenie od 2000 z艂.
BADER Polska Sp贸艂ka z o.o. - 2016-11-04 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
praca w O艣rodku wczasowym w D膮biu
TEMAR S.C. KATARZYNA TRUSZKIEWICZ TERESA TRUSZKIEWICZ - 2017-02-22 - D膮bie (lubuskie)
Przyjmowanie zam贸wie艅, obs艂uga klienta, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w.
Kebab Joanna Ba艂dyga - 2018-09-26 - Ruciane-Nida (warmi艅sko-mazurskie)