KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie potraw kuchni wietnamskiej z oryginalnych przepisów.
Data publikacji: 2017-09-21
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie potraw kuchni wietnamskiej z oryginalnych przepisów.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: umowa na 3 lata
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.10.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Umiejętność przygotowywania potraw orientalnych - kuchnia wietnamska
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 21.09.2017
Data dodania oferty pracy: 20.09.2017
Oferta pracy ważna do: 04.10.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 20.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 20.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Gotowanie przygotowywanie potraw.
"BARANOWSKI" Daniel Baranowski - 2018-01-10 - Oława (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw z menu. Robienie pizzy. Utrzymanie porzątku na stanowisku pracy.
Bazylia i domowi styliści Paulina Czerwińska - 2018-03-27 - Podkowa Leśna (mazowieckie)
-Wycinanie elementów do obróbek szwalniczo-krawieckich,-Kontakt telefoniczny: 58 561-22-01,-Kontakt e-mail: bonadea (at) bonadea.pl
BONA DEA ANNA OSTROWSKA - 2017-03-06 - Tczew (pomorskie)
WYMAGANE OSOBY BEZROBOTNE ZAREJESTROWANE W PUP RZESZOWIE Z OKREŚLONYM II PROFILEM POMOCY ( PROGRAM 30-)
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Rzeszów (podkarpackie)
zakres obowiązków zgodny ze stanowiskiem pracy, praca sezonowa od 25.06.2016-31.08.2016
BAZA NOCLEGOWA "SKAUT" - KRYSTYNA PERUŻYŃSKA - 2016-03-31 - Ustka (pomorskie)
KucharzDwie zmiany:od 9-17od 14-22
Hotel Polski Sp. z o.o. Mielec - 2016-05-25 - Mielec (podkarpackie)
samodzielne sporządzanie potraw ze sztuką kucharską
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
PPU "Gal" - 2016-02-19 - Witaszewice (łódzkie)
wykonywanie wszelkich czynności związanych z przygotowywaniem posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Orneta (warmińsko-mazurskie)
Organizacja miejsca pracy, samodzielna praca na stanowisku w kuchni.
URBANOWICZANKA Janusz Senczek - 2016-09-30 - Tychy (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW NA ODDZIAŁY SZPITALNE, NADZÓR NAD PRACĄ PODLEGŁEGO ZESPOŁU, KOORDYNOWANIE PRAWIDŁOWEGO ZUŻYCIA SUROWCÓW POBRANYCH DO PRODUKCJI, SPORZADZANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W ŻYWIENIU ZBIOROWYM;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE KIERUNKOWE, 1 ROK STAŻU PRACY, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE Z ZAKRESU ORGANIZACJI PRACY KUCHNI I ZARZĄDZANIU ZESPOŁEM, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH; KONTAKT OSOBISTY: KUCHNIA SZPITALNA SPSK, UL. POWST. WIELKOPOLSKICH 72 LUB PRZESŁAĆ CV NA MAILA: kuchnia.spsk2 (at) impel.pl
IMPEL CATERING COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-01-29 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Żywiec (śląskie)
Kucharz - pizzer
P.P.U.H. LAUTERBACH S.C. IWONA LACKOSZ, ADRIAN LACKOSZ - 2016-02-15 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, przestrzeganie standardów przygotowywania produktów
"AMREST" Sp. z o.o. - 2016-09-01 - Stary Chrząstów (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, dań kuchni grusińskiej, opracowanie menu
kontakt przez PUP - 2018-08-03 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie posilków dla mieszkańców DPS, utrzymanie porzadku w pomieszczeniach w kuchni
Dom Pomocy Społecznej w Żywcu - 2018-03-05 - Żywiec (śląskie)
gotowanie, smażenie,pieczenie dań wydawanych z kuchni, nakładanie natalerze,robienie i doprawianie surówek,dbanie o czystość,dbanie o towar itp...
BAR "KOLOROWA" Maria Pogoda - 2016-10-18 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Sprawne i szybkie przygotowywani potraw z tureckigo menu, komunikowania sie z klientem z Turcji (wycieczki);Praca w godzinach 9:00-18:00; 17:00-24:00Sala G
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Żywiec (śląskie)
przygotowanie posiłków, kontakt z pracodawcą tel. 509 470 919 lub osobisty
F.H.U.P. INEZ Dariusz Kaczmarczyk - 2016-01-20 - Lelice (mazowieckie)
praca w salonie fryzjerskim
ZOFIA PIŚKO HEBE - 2018-07-27 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej, tj. kulfi, samosy, dolma, sarma itp. Przygotowywanie sosów.
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
l)prowadzeme, na podstawie dowodów księgowych,ksiąg rachunkowych ujmujących zapisy zdarzeń w porządku chronologicznym i systematycznym a. prowadzenie kont ksiąg pomocniczych dla rozrachunków z kontrahentami, operacji zakupu i sprzedaży, operacji gotówkowych-rozliczanie kasy. b) przekazywanie w terminie do budżetu w należnej wys pobranych doch należnych jed sam ter. 2) prowadzenie ewidencji księgowej za pomocą programu fin-księgowego pod nazwą finanse ( fionet) firmy vulcan 3) dekretacja i księgowanie dow księgowych doch i wydatków budżetowych oraz pozabudżetowych zgodnie z obowiązującymi zasadami 4) sprawdzanie prawidłowości i kompletności dok niezbednych do księgowania 5) analiza i uzg wydatków z kosztami 6) analizowanie kont rozrachunkowych 7) uzg obrotów i sald kont analitycznych i syntetycznych 8) uzg obrotów i sald z pomocniczymi księgami 9) pomoc dyrektorom jed 10) współpraca z dyrektorami jed obsługiwanych w zakresie inst i udzielania inf dot rozliczania środków 11) inf dyr jed obsługiwanych o zagrożeniach w realizacji planu fin 12) przygotowywanie i uzg danych do sprawozdawczości 13) sporządzanie inf zestawieńn w zakresie prowadzonej księgowości 14) prowadzenie rejestrów dla celów podatku vat i sporządzanie deklaracji czastkowej vat-7c 15) rozliczanie w księgach rachunkowych 16) przestrzeganie dyscypliny budżetowej 17) stałe podnoszenie kwalifikacji 18) bieżące monitorowanie zmian w obowiązujących przepisach w zakresie wyk czynności 19) przestrzeganie przepisów 20) należyte przechowywanie dok fin-księgowych 21) prowadzenie korespondencji w zakresie spraw fin 22) inf głównego księgowego o zauważonych nieprawidłowościach w obszarze wykonywanych obowiązków oraz innych czynników mogących negatywnie wpływać na działalność jed obsługiwanych
Centrum Usług Wspólnych Oświaty w Łodzi - 2017-10-25 - Łódź (łódzkie)
Obsługa klienta w zakresie podstawowych czynności biurowych.
kontakt przez PUP - 2018-09-12 - Nysa (opolskie)
Przygotowanie potraw kuchni polskiej. Praca 5 dni w tygodniu (pon.-niedz), 8 godz. dziennie miedzy 10 a 24.
SMEILY U COBRY Beata Stępień-Jopek - 2017-10-16 - Kraków (małopolskie)
Obsługa gości hotelowych, procedury meldowania i wymeldowywania, wystawianie faktur
FUNDACJA ROZWOJU KULTURY FIZYCZNEJ - 2017-04-28 - Puck (pomorskie)
KIEROWANIE KUCHNIĄ, GOTOWANIE
kontakt przez OHP - 2016-02-09 - Górki Wielkie (śląskie)
Znajomość pełnej kuchni ukraińskiej
PPHU Dziedzic - 2017-02-07 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie potraw.
KOZAK s.c. Jacek Kozak & Mirosław Kozak - 2018-03-07 - Chełm (lubelskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - Wojnowo (lubuskie)