KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: jw.
Data publikacji: 2017-02-22
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.03.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 5)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, kierunek: kucharz
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie: zawodowe, kierunek: kucharz, odpowiedzialnośc, dobra organizacja, dokładność, wnikliwość, wysoka odporność na stres, 5 lat doświadczenia zawodowego, mile widziana znajomośc języków: ukraiński, rosyjski, obowiązki: Znajomość normy i receptury gastronomicznej, na co dzień stosowanych, sporządzanie kalkulacji potraw i napojów, obliczanie ich wartość energetycznej, estetycznie ich wykończenie i podanie, dbanie o stan i świeżość produktów, z których wykonywane są posiłki, oszczędne gospodarowanie produktami i półproduktami, mile widziana znajomość towarów rynkowych, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie estetycznie wydawanie potraw oraz napojów. Obsługa kuchennych urządzeń, konserwacja maszyn i urządzeń, utrzymywanie ich w czystości i porządku, znajomość i stosowanie się do zasad bezpieczeństwa w kuchni, przepisów sanitarnych, BHP, przeciwpożarowych, a także do zabezpieczania jakości. Praca jednozmianowa a w godz. 10-18.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.02.2017
Oferta pracy ważna do: 03.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 27.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 22.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Staż dla osoby do 30 roku życia zarejestrowanej w tut. Urzędzie posiadającej II profil pomocy, realizowany w ramach projektu "Aktywizacja osób młodych pozostających bez pracy w powiecie kolbuszowskim (III)" PO WER.Praca w godz od 8 do 16.Zapoznanie z rodzajem posiłków sporządzanych w kuchni, sporządzanie potraw z mięsa, drobiu, ryb, przygotowywanie deserów, napojów zimnych i gorących oraz przystawek i prostych dań, uczestnictwo w przygotowywaniu jadłospisów,stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP.
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Kolbuszowa (podkarpackie)
samodzielne sporządzanie posiłków według zasad kuchni indyjskiej, orientalnej bez używania półproduktów, porcjowanie, dekorowanie potraw, utrzymywanie czystości na stanowisku
kontakt przez PUP - 2018-01-25 - Otwock (mazowieckie)
Kierowca samochodu ciężarowego w transporcie międzynarodym (Unia Europejska)
Firma Handlowo-Usługowa "DROZD" S.C. Anna Drozd, Edward Drozd - 2017-02-03 - Godzieszów (dolnośląskie)
Obsługa stanów magazynowych - przyjęcie i wydawanie towaru płytek i materiałów budowlanych, dowóz towaru do klienta, prawo jazdy B
"ŚWIAT PŁYTEK" MACIEJ JANKOWY - 2015-12-31 - Kępno (wielkopolskie)
Oferta stanowi realizację zobowiązania pracodawcy do zatrudnienia osoby po stażu. W pierwszej kolejności zostanie skierowana osoba odbywająca staż u tego pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2017-11-06 - Rynarzewo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków według obowiązujących należności żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii przygotowania jakości, ilości oraz smaku, właściwe wykonanie obróbki wstępnej i cieplnej przygotowywanych potraw oraz przygotowywanie posiłków zgodnie z technologią przygotowywania potraw. Wynagrodzenie: 1674 zł brutto + 47% premii.
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2015-12-07 - Nowa Wieś (mazowieckie)
sporządzanie potraw, ciast, napojów kuchni azjatyckiej, wydawanie posiłków, dbanie o ciągłość zapotrzebowania
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Tychnowy (pomorskie)
gotowanie i przygotowywanie potraw oraz wydawanie
kontakt przez PUP - 2016-04-07 - Zgierz (łódzkie)
Praca biurowa
kontakt przez PUP - 2017-11-20 - Nowy Targ (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, przygotowywanie produktów, obsługa klienta, wydawanie posiłków, sprtzedaż, obsługa kasy, porządkowanie stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-10-12 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków na bieżąco, pieczenie ciast oraz organizacja imprez okolicznościowych do 80 osób (kuchni polskiej tradycyjne). Kontakt osobisty w godz. 9.00-18.00.
Katarzyna Markiewicz Ośrodek Rekreacyjno-Sportowy IZYDORY - 2016-09-07 - Stoczek Łukowski (lubelskie)
Przygotowywanie samodzielne posiłków dla gości.Praca w godz. 9-23 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu, również w weekendy.
QIDA Karolina Hołysz Sp. k. (Restauracja Waniliowa Śliwka) - 2016-05-11 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: wydawanie obiadów, przygotowywanie posiłków na imprezy; WYMAGANIA: doświadczenie na stanowisku kucharz;Restauracja Vega
Firma „GAMA” Eugeniusz Gawron - 2017-07-28 - Lisów (śląskie)
przygotowywanie posiłków
HUGART HOTELS Andrzej Szczepanek - 2016-04-19 - Ustroń (śląskie)
Przygotowywanie posiłków wg zasad kuchni pakistańskiej (znajomość zazasd żywienia i produktów stosowanych w kuchni pakistańskiej), nadzorowanie pracy pomocy kucharza, nadzorowanie listy zakupów.
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Legionowo (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków, obsługa urządzeń w kuchni.
Uzdrowisko " Kopalnia Soli -Bochnia" Spółka z o.o - 2016-03-21 - Bochnia (małopolskie)
Obsługa urządzeń wytwarzających ciepło tj. kotły wodne na paliwa stałe o mocy powyżej 50 KW wraz z urządzeniami pomocniczymi - do 100 stopni C w budynku Spółdzielni Mieszkaniowej w Działoszycach w sezonie grzewczym.
Spółdzielnia Mieszkaniowa w Pińczowie - 2017-09-08 - Działoszyce (świętokrzyskie)
praca w restauracji
ZGG SPÓŁKA Z O.O. - 2016-05-16 - Resko (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
F.H.U "FOX" Piotr Cybula - 2015-12-21 - Sandomierz (świętokrzyskie)
-
LEADER Sp.Zo.o. OW Rehabilitacyjny BAŁTYK - 2017-08-07 - Stegna (pomorskie)
obsługa patelni przygotowanie potrawpobieranie towaru z magazynyutrzymanie czystości na stanowisku obsługa pieca konwekcyjnegoStaż odbywać się będzie : Szwederowo
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
pakowanie owoców
AGRAM S.A. - 2016-07-15 - Lublin (lubelskie)
Prowadzenie kuchni (stołówka pracownicza w Centrum Dystrybucji Biedronka), przyjęcia towaru, obróbka mięs, gotowanie, serwowanie posiłków, praca zmianowa w godzinach 7.00-19.00, 19.00-7.00
ZDROWY PROJEKT MACIEJ JERMAK - 2016-01-14 - Modlnica (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków w restauracji
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Głogówek (opolskie)
praca jako sprzedawca, wykładanie towaru
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Poznań (wielkopolskie)
Przyrządzanie posiłków zgodnie z obowiązującym jadłospisem i zasadami technologii. Dbałość o sprzęt i narzędzia wykorzystywane do pracy. Utrzymywanie w czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza. Przestrzeganie dyscypliny pracy, zasad BHP i HACCP.
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy Nr 2 - 2018-08-14 - Gdynia (pomorskie)
Komponowanie i wypiek pizzy.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Prace związane z prowadzeniem pomiarów terenowych
Przedsiebiorstwo Usług Geodezyjno- Projektowych AZYMUT - 2018-06-15 - Dąbrowa Tarnowska (małopolskie)
Branża chemiczna, produkcja granulatów i folii budowlanej.OKRES ZATRUDNIENIA W PRZYPADKU PRACY NA PODSTAWIE UMOWY:umowa o pracę na czas określony 3 m-ceMIEJSCE WYKONYWANIA PRACY:Mikołów, ul. BielskaPRACA W DNIACH I GODZINACH:pon-pt II zmiany 06:00-14:00, 14:00-22:00
Firma Produkcyjno-Usługowo-Handlowa Andrzej Józef - 2018-08-08 - Mikołów (śląskie)
- prowadzenie spraw z zakresu geodezji- gospodarki przestrzennej (decyzje o warunkach zabudowy)- gospodarki nieruchomościami- gospodarki komunalnejOferta ważna do 23.01.2018 r. do godz. 15:15
Urząd Gminy Bobowo - 2018-01-15 - Bobowo (pomorskie)