KUCHARZ Korytowo oferta pracy FUNDACJA DZIEŁO ŚWIĘTEGO JAKUBA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz
Data publikacji: 2016-04-20
Lokalizacja: Korytowo (zachodniopomorskie)
Pracodawca: FUNDACJA DZIEŁO ŚWIĘTEGO JAKUBA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kościelna 4A, 73-200 Korytowo, powiat: choszczeński, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Kucharz
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Korytowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: choszczeński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Choszczno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: FUNDACJA DZIEŁO ŚWIĘTEGO JAKUBA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Choszcznie
Adres pracodawcy:
Kościelna 4A, 73-200 Korytowo, powiat: choszczeński, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 9-12.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: choszczeński
Gmina pracodawcy: Choszczno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Korytowo
Ulica pracodawcy: Kościelna
Numer budynku pracodawcy: 4A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Choszcznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.04.2016
Oferta pracy ważna do: 18.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 20.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 20.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań, potraw kuchni tajskiej (azjatyckiej). Rodzaj zatrudnienia - umowa zlecenie.
Prowansja Sp. zo.o. - 2018-01-12 - Rumia (pomorskie)
praca w kuchni restauracji
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Istebna (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej i polskiej.
SERWIS SMAKU S.C. - 2017-09-25 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie menu
P.W. Development Marcin Woźniak - 2016-04-06 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-05-04 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Wymagane min. 3 lata doświadczenia w zawodzie kucharza,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37.
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-26 - Gniew (pomorskie)
sprzedaż art. spożywczych
Detal Publima Katarzyna Lichota Sp. k. - 2018-02-01 - Starachowice (świętokrzyskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, nepalskiej, tajskiej, z pieca tandoori, pierogów nepalskich.
kontakt przez PUP - 2018-06-26 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
Centrum Administracyjne Nr 1 do obsługi placówek - wychowawczych - 2016-08-17 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie dań z karty, oraz menu konferencyjnego
"Mały Rzym" Hotel i Restauracja Sp. z o.o. - 2016-08-25 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Technik prac biurowych
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Częstochowa (śląskie)
wg stanowiska
Tomasz Helt "TOMEX" - 2016-03-10 - Jastrowie (wielkopolskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków z karty www.bardobresmaki.pl
Bar Dobre Smaki Adam Borzęcki - 2017-02-22 - Bełchatów (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni rosyjskiej, angielskiej i niemieckiej
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
SAVONA Krzysztof Sawicki - 2017-02-14 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
Praca w gastronomii
HOTEL "EUROPA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-06 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Umiejętność przyżądzania potraw chińskich na wokach, gotowanie zup chińskich, dekorowanie potraw, umiejętnosć przyrządzania kaczki po pekińsku, dbanie o higienę osobistą.Miejsce pracy: Wrocław ( lokale należące do firmy Lemon Grass)Kontakt kandydatów z pracodawcą: bezpośredni.Oferta znajduje sie w sali: G
Lemon Grass Beata Jankiewicz, Jacek Stachyra S.C - 2016-04-12 - Wrocław (dolnośląskie)
wg stanowiska
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W SZCZAWNIE - 2018-01-22 - Szczawno (lubuskie)
przygotowywanie posiłków dla ok. 130 osóbSpotkanie z pracodawcą dnia 27.01.2016r. godz: 13:00, pok. nr 13 tut. PUP.
IMPEL CATERING "COMPANY" Sp. z o.o. - 2016-01-15 - Stegna (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych, pomoc przy innych pracach w hotelu. Praca od pn do nd. Różne godziny pracy w zależności od zapotrzebowania.
kontakt przez PUP - 2018-08-22 - Szczyrk (śląskie)
Praca w restauracji "Kebab King", samodzielne przygotowywanie potraw. Praca w godz. 12.00-24.00, w weekendy do 02.00.
K&M INVEST s.c. Karol Chraniuk Mateusz Lewocki - 2017-03-22 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków kuchni wietnamskiej z oryginalnych przepisów i produktów
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Łódź (łódzkie)
sprzatanie łazienek, toalet i terenu zewnętrznego,
kontakt przez PUP - 2017-01-11 - Opole (opolskie)
kucharz
Hotel "BRISTOL" Tadeusz Nosek - 2018-06-22 - Tarnów (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, DOPILNOWANIE RACJONALNEGO ZARZĄDZANIA SKŁADNIKAMI, ROZDZIELANIE PRAC POMOCNIKOM KUCHNI, PRZESTRZEGANIE ZASAD POSTĘPOWANIA Z ŻYWNOŚCIĄ, ESTETYCZNE PREZENTOWANIE POTRAW I DAŃ.
kontakt przez OHP - 2018-07-24 - Zielona Góra (lubuskie)
Sporządzanie potraw, przygotowywanie ciast, kremów. Porządkowanie pomieszczeń.Umowa na 1/2 etatu.Wynagrodzenie 925zł miesięcznie.Wymagane wykształcenie średnie gastronomiczne, doświadczenie zawodowe min. 7 lat.Umiejętności cukiernicze. Praca w godz. od 07.00 do 12.00 lub od 17.00 do 21.00
Dzika Kaczka spółka z o.o. - 2016-03-01 - Faszcze (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji.
Barbara Lehmann - 2016-11-07 - Gdańsk (pomorskie)
Zarządzanie zespołem, układanie menu, gotowanie potraw kuchni polskiej
Alicja Konys "U Ali" - 2016-01-18 - Gdynia (pomorskie)
operator koparki na budowie
kontakt przez PUP - 2016-09-20 - Stargard (zachodniopomorskie)