KUCHARZ/OBSŁUGA SALI SPRZEDAŻY Płock oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ/OBSŁUGA SALI SPRZEDAŻY
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, sprzedaż, obsługa sali sprzedaży, obsługa i kontakt z klientami zagranicznymi i wycieczkami. Kontakty z zagranicznymi właścicielami sieci.
Data publikacji: 2017-02-23
Lokalizacja: Płock (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Płock, powiat: m. Płock, woj: mazowieckieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków, sprzedaż, obsługa sali sprzedaży, obsługa i kontakt z klientami zagranicznymi i wycieczkami. Kontakty z zagranicznymi właścicielami sieci.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/OBSŁUGA SALI SPRZEDAŻY
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Płock
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Płock
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2017
Data zakończenia pracy: 01.04.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: angielski, w mowie - biegły, w piśmie - biegły
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: praca w zespole
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętność przygotowywania posiłków, sprzedaży, wysoka kultura osobista
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Miejski Urząd Pracy w Płocku
Adres pracodawcy:
3 Maja 16, 09-400 Płock, powiat: m. Płock, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m. Płock
Gmina pracodawcy: Płock
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Płock
Ulica pracodawcy: 3 Maja
Numer budynku pracodawcy: 16
Oferta zgłoszona przez: Miejski Urząd Pracy w Płocku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.02.2017
Oferta pracy ważna do: 16.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 24.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 23.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków ciepłych i zimnych oraz dbałość o czystość na powierzonych stanowiskach
kontakt przez PUP - 2017-12-19 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Planowanie jadłospisów, przygotowanie posiłków
Przedszkole Samorządowe Nr 4 im. Jana Brzechwy w Zelowie - 2016-11-24 - Zelów (łódzkie)
- Przygotowanie posiłków, wprowadzenie nowych receptur, dbanie o zachowanie zasad BHP, inne prace zlecone przez pracodawcę.- Wynagrodzenie: 13,15 do 16 zł/brutto/godzina. Praca na umowę o pracę na czas określony 1 rok. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Dla osób zainteresowanych możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy na 1/2 lub 3/4 etatu.- Praca w godzinach: 11:30-19:30, w piątek, sobotę w godzinach: 11:30-21:30. Wymagane wykształcenie min. podstawowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 3 miesiące w gastronomii. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę 50% oraz pracodawca 50%). Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (12:00-18:00) (Tel. 501-180-725) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Pocztowa 10, 40-002 Katowice).
REBURGER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-20 - Katowice (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-01-16 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków . Praca w godz. od 12,00 do godz. 20,00
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Kartuzy (pomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
P.P.H ."JAKIN" Jacek Napolski - 2016-09-26 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
Pozostali pracownicy wykonujący prace proste gdzie indziej niesklasyfikowani-po stażu
kontakt przez PUP - 2016-10-20 - Choszczno (zachodniopomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Samodzielne stanowisko w kuchni. Sporządzanie posiłków i prowadzenie dokumentacji HACCP. Praca jednozmianowa w godz.: 06:30-14:30. Praca w przedszkolu w Targanicach. Kontakt z pracodawcą osobisty poprzedzony kontaktem telefonicznym.
Zespół Szkół Samorządowych w Targanicach - 2017-10-20 - Targanice (małopolskie)
Oferta zgłoszona jest w ramach realizacji Programu obejmującego aktywizację osób bezrobotnych w przedziale wiekowym 30-50 lat.
LS PROJEKT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-30 - Torzym (lubuskie)
przygotowywanie posiłków dla pacjentów szpitala w oparciu o system bezpieczeństwa HACCP, obróbka termiczna, ekspedycja i dystrybucja posiłków na oddziały, utrzymanie czystości w pomieszczeniach kuchennych, dbałość o sprzęt i urządzenia kuchenne
kontakt przez PUP - 2018-02-26 - Poznań (wielkopolskie)
obsługa koparko-ładowarki, wykonywanie wykopów, załadunek i obsługa techniczna sprzętu
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Głogów (dolnośląskie)
Opracowywanie i wykonanie menu dla klientów obiektu Kormoran plus obsługa menu a'la carte; praca w godz. 7.00-11.00 oraz 16.00-20.00; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 9.00-15.00 lub e-mail: praca (at) kormoran-rowy.com
Turystyka i Wypoczynek Beata Ćwigoń - Kormoran Wellness Medical Spa - 2016-06-06 - Rowy (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posilków,sałatek,surówek
Bistro-Kawiarnia Pizzeria "Pepino" Beata Szczygieł - 2017-04-26 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Przasnysz (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Organizacja pracy w kuchni. Obsługa urządzeń gastronomicznych.
Perfect Consulting Jacek Kusz - 2017-10-20 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań, serwowanie, pieczenie ciast, wykonywanie posiłków zimnych
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i podawanie dań gorących i zimnych.
City ZEBRANO s.c. - 2017-11-21 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
- przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy- kontrola jakościowa wydawanych potraw- dbanie o właściwą ekspozycję potraw- dbanie o czystość w miejscu pracy- odpowiednie zabezpieczenie towaru
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie świeżych potraw najwyższej jakości. Kuchnia tradycyjna z regionu Turyngii jak i potrawy kuchni śródziemnomorskiej.
Lobdeburgklause Berglokal, Wandergaststätte Inh. Katja Leichsenring - 2017-06-23 - Niemcy (Niemcy)
1. Pobieranie produktów z magazynu żywnościowego2. Przygotowywanie posiłków wg jadłospisu3. Przestrzeganie procedur HACCAP
44 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2018-04-24 - Sulechów (lubuskie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Nowy Targ (małopolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-01-25 - Bakałarzewo (podlaskie)
- przygotowywanie i serwowanie posiłków,- dbanie o porządek w miejscu pracy
kontakt przez OHP - 2018-03-29 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw i posiłków z półproduktów, zamawianie towaru, dbanie o czystość kuchni i urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Piła (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków do szpitali, zmywanie naczyń kuchennych i stołowych, sprawdzanie stanu produktów, przygotowywanie otraw według HACCP
GASTRO SERWIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-23 - Rawicz (wielkopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni orientalnej i wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Łomża (podlaskie)