KUCHARZ Targanice oferta pracy Zespół Szkół Samorządowych w Targanicach
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Samodzielne stanowisko w kuchni. Sporządzanie posiłków i prowadzenie dokumentacji HACCP. Praca jednozmianowa w godz.: 06:30-14:30. Praca w przedszkolu w Targanicach. Kontakt z pracodawcą osobisty poprzedzony kontaktem telefonicznym.
Data publikacji: 2017-10-20
Lokalizacja: Targanice (małopolskie)
Pracodawca: Zespół Szkół Samorządowych w Targanicach
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Beskidzka 46, 34-120 Targanice, powiat: wadowicki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Samodzielne stanowisko w kuchni. Sporządzanie posiłków i prowadzenie dokumentacji HACCP. Praca jednozmianowa w godz.: 06:30-14:30. Praca w przedszkolu w Targanicach. Kontakt z pracodawcą osobisty poprzedzony kontaktem telefonicznym.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Targanice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wadowicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Andrychów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.11.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Znajomość zasad HACCP
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie min. zawodowe - kierunkowe, znajomość zasad HACCP.
Nazwa pracodawcy: Zespół Szkół Samorządowych w Targanicach
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach
Adres pracodawcy:
Beskidzka 46, 34-120 Targanice, powiat: wadowicki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, inny - Kontakt z pracodawcą osobisty poprzedzony kontaktem telefonicznym.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: wadowicki
Gmina pracodawcy: Andrychów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Targanice
Ulica pracodawcy: Beskidzka
Numer budynku pracodawcy: 46
Profil działalności pracodawcy: Szkolnictwo podstawowe
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.10.2017
Oferta pracy ważna do: 27.10.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 20.10.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 20.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Wojanów (dolnośląskie)
Staz dla osoby do 29 rż. zarej. w tut. Urzedzie posiad. II profil pomocy i spełn. kryteria projektowe. Godziny odbywania stażu od 8:00 do16:00. 1.Zapoznanie się z programem stażu, przepisami, statutem i regulaminami w tym: przeszkolenie z zakresu BHP i ppoż., zapoznanie z programem stażu i omówienie zakresu zadań zawodowych wykonywanych przez stażystę, zapoznanie z Regulaminem Pracy2.Zapoznanie pracownika z miejscem pracy, w którym będzie odbywał staż3.Zapoznanie z obowiązkami stażysty4.Zapoznanie z rodzajem posiłków sporządzanych w kuchni:- potrawy dla wychowanków Świetlicy Profilaktyczno-Wychowawczej- potrawy dla uczniów szkół podstawowych i średnich- potrawy dla osób starszych- potrawy wydawane z okazji organizowanych imprez okolicznościowych 5.Sporządzanie potraw z mięsa, drobiu, ryb, sporządzanie potraw jarskich.6.Przygotowanie deserów, napojów zimnych i gorących oraz przystawek i prostych dań7.Zapoznanie z zasadami i wdrażanie do przestrzegania norm żywieniowych zalecanych przy sporządzaniu posiłków w zależności od grup odbiorców dla której są przeznaczone8.Uczestnictwo w codziennym pobieraniu prób żywieniowych i zapoznanie z zasadami prawidłowego przechowywania prób9.Stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP10.Uczestnictwo w przygotowaniu jadłospisów11. Dbanie o racjonalne i prawidłowe porcjowanie posiłków12.Udział w przygotowywaniu posiłków13.Nauka samodzielnego przygotowywania posiłków pod nadzorem szefa kuchni14.Wydawanie posiłków przygotowywanych w kuchni. 15.Przeszkolenie w zakresie przestrzegania wszelkich zaleceń kontroli sanitarnej16.Utrzymywanie czystości w pomieszczeniach użytkowych kuchni, zaplecza kuchennego, Sali klubowej. 17.Dbałość o punktualne przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-02-20 - Kolbuszowa (podkarpackie)
realizacja zamówień, przygotowanie półproduktów, dbałośc w miejscu pracy
Wzgórze Smaków Usługi Gastronomiczne - Izabella Wojtkowiak - 2016-09-05 - Puszczykowo (wielkopolskie)
Według stanowiska kucharz. Praca co drugi dzień.
Firma Gastronomiczno - Handlowa "ARKADIA" Roman Włodarczyk - 2018-03-16 - Limanowa (małopolskie)
zapewnienie wysokiej jakości serwowanych dań , utrzymanie czystości w obrębie swojego stanowiska pracy i dbanie o sprzęt kuchenny, dbanieo towar i jego racjonalne gosppodarowanie oraz kontrola kosztów, dbanie o prawidłowe magazynowanie i przechowywanie żywności oraz sprzętu, przestrzeganie zasad HACCP i BHP, wsparcie przełożonego w działaniach administracyjnych
Grupa AMB Sp.o.o. - 2017-05-22 - Katowice (śląskie)
kucharz w hotelu
Investpromotion, spółka z o.o. - 2017-10-16 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zamówieniem: pieczenie pizzy, przygotowywanie dań obiadowych oraz dań typu fast - food.
Walczyk Sara BONANZA - 2017-06-09 - Wodzisław Śląski (śląskie)
odbiór, przewóz i doręczanie przesyłek z punktu dystrybucji do punktu przeznaczenia,Praca na czas określony 3 lataGodziny pracy 8:00 - 17:00
kontakt przez PUP - 2018-10-18 - Wrocław (dolnośląskie)
Zastępstwo za osobę przebywającą na zwolnieniu lekarskim. Kontakt osobisty w godz. 8.00-16.00. Podległość służbowa: bezpośrednim przełożonym jest: kierownik gospodarczy, kierownik świetlicyZakres obowiązków wynikających z art. 100 Kodeksu pracy:§ 1. Pracownik jest obowiązany wykonywać pracę sumiennie i starannie oraz stosować się do poleceń przełożonych, które dotyczą pracy, jeżeli nie są one sprzeczne z przepisami prawa lub umową o pracę.§ 2. Pracownik jest obowiązany w szczególności:1) przestrzegać czasu pracy ustalonego w zakładzie pracy,2) przestrzegać regulaminu pracy i ustalonego w zakładzie pracy porządku,3) przestrzegać przepisów oraz zasad bezpieczeństwa i higieny pracy.
Szkoła Podstawowa Nr 12 im. Kornela Makuszyńskiego w Siedlcach - 2017-03-24 - Siedlce (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej, pakistańskiej i chińskiej, potraw typu kebab, zgłaszanie zapotrzebowania na produkty spożywcze, dbanie o czystość i higienę miejsca pracy. Pracodawca wymaga 3 lata doświadczenia na takim samym lub podobnym stanowisku.
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Tuszyn (łódzkie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej, tj. kulfi, samosy, dolma, sarma itp. Przygotowywanie sosów.
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Przyrządzanie potraw tradycyjnej kuchni indyskiej i arabskiej.Oferta złożona w celu uzyskania informacji starosty na temat możliwości zaspokojenia potrzeb kadrowych o lokalny rynek pracy.Kontakt telefoniczny z pracodawcą lub e-mailowyDodatkowe informacje dotyczące wymaganego języka obcego.W zakresie znajomości języków obcych: Angielskiego, Bengalskiego i Polskiego, język angielski niezbędny jest niezbędny w celu porozumiewania się z pracownikami i kontrahentami firmy, język bengalski - w zakresie znajomości receptur tradycyjnej kuchni indyjskiej, umiejętności ich czytania, rozmowy z producentami, składania zamówień z zagranicy - stanowi niezbędny element zakresu doświadczenia kulinarnego kandydata, językiem bengalskim posługują się osoby zamieszkujące wschodnio-południową część półwyspu Indyjskiego, co do języka polskiego - to jego stopień wystarczy że będzie umiał się porozumiewać z klientami firmy, którzy składają zamówienia, dlaczego takich osób szuka pracodawca - dlatego że przyrządzanie potraw tradycyjnej kuchni indyjskiej i arabskiej, wyczucie smaku, koloru i subtelności potraw wymaga doświadczenia nabytego przede wszystkim w tamtym rejonie geograficznym. Dlaczego te wymagania stawiamy pozostałym stanowiskom, z tego względu że, przy migracji osób zmieniających pracę osoba która nauczy się przyrządzania potraw obejmie w przyszłości wyższe stanowisko. Pracodawca wiele wysiłku wkłada aby zapewnić kandydatom na pracowników pewne warunki co również przekłada się na poziom ogólnego wynagrodzenia jakie kandydat otrzyma.
kontakt przez PUP - 2016-01-11 - Płońsk (mazowieckie)
Sporządzanie potraw kuchni ukraińskiej, organizacja stanowiska pracy
SYLWIA MARECKA - WÓDKA - 2019-02-25 - Ząbki (mazowieckie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-06-29 - Bajdy (podkarpackie)
kucharz
HENRYK GMYREK - 2016-07-07 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Praca na introligatorni
Iwona Księżopolska PPH IWONEX - 2017-03-31 - Ujrzanów (mazowieckie)
Praca na kuchni.Wymagane minimum 2 lata doświadczenia zawodowego, wykształcenie zawodowe i aktualna książeczka zdrowia.Kontakt z pracodawcą telefoniczny: 512085809, e-mail: handel (at) zmtrzebownisko.pl
JK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-02 - Trzebownisko (podkarpackie)
przygotowanie gotowych produktów typu gofry i naleśniki, bezpośrednia sprzedaż
Katarzyna Kukolka-Bogocz Firma Gastronomiczno- Kateringowa TDS - 2018-01-22 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Przygotowywanie śniadań, mycie naczyń.Umowa na czas określony 3 lata.Lokal jest czynny od 8-22 na weekendy od 8-24, praca w systemie zmianowym I zmiana od 8-22 II zmiana 16-22/ 16-24.
kontakt przez PUP - 2018-11-30 - Wrocław (dolnośląskie)
Sprzedaż stacjonarna, obsługa sklepu internetowego, zajmowanie się wysylką
OFFROAD BROTHERS S.C. SEWERYN I SEBASTIAN BIAŁYNICCY - 2017-10-27 - Łódź (łódzkie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, napojów, ciast, deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń, kompleksowa obsługa konsumenta
kontakt przez PUP - 2017-09-12 - Wierzbna (podkarpackie)
Gotowanie i przygotowywanie potraw kuchni nepalskiej.
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Legionowo (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej (kebab)
kontakt przez PUP - 2017-06-26 - Przemyśl (podkarpackie)
zarządzanie personelem, koordynowanie i nadzorowanie w dziedzinie handlu detalicznegopraca na jedną zmianę w godz. 6-14
MARMAX Jurzysta, Gąsecki Spółka Jawna - 2017-11-29 - Nowa Dęba (podkarpackie)
przygotowywanie i wydawane posiłków
Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy "WODNIK" Wiesław Śliwka - 2017-03-20 - Firlej (lubelskie)
-prace w kuchni-prace porządkowe na terenie hotelu
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Podstolice (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw wg tradycyjnych receptur kuchni orientalnej.
kontakt przez PUP - 2019-01-02 - Łódź (łódzkie)
samodzielne przygotowywanie posiłków;
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Zambrów (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków, praca w kuchni
Dariusz Bagiński - 2018-01-15 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań, wydawanie.
Dolina Trzech Stawów Jolanta Rzońca - 2018-02-28 - Jasło (podkarpackie)