KUCHARZ Krynica-Zdrój oferta pracy Investpromotion, spółka z o.o.

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: kucharz w hotelu
Data publikacji: 2017-10-16
Lokalizacja: Krynica-Zdrój (małopolskie)
Pracodawca: Investpromotion, spółka z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Inż. Leona Nowotarskiego 3, 33-380 Krynica-Zdrój, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: kucharz w hotelu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Krynica-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowosądecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Krynica-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.10.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: Investpromotion, spółka z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Adres pracodawcy:
Mazowiecka 37, 30-019 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: m. Kraków
Gmina pracodawcy: Kraków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kraków
Ulica pracodawcy: Mazowiecka
Numer budynku pracodawcy: 37
Profil działalności pracodawcy: działalność hotelowa
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.10.2017
Oferta pracy ważna do: 31.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 16.10.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 16.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie posiłków od produktu do gotowej potrawy, pieczenie ciast.
DOM OPIEKI POD KLONAMI DRZAZGA MAŁGORZATA - 2017-10-30 - Transbór (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Malutkie (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków.
Restauracja PIZZERIA HIT - 2018-03-29 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Kucharz
Jacek Demiańczuk WYNAJEM, KATERING, GASTRONOMIA "POD ŻABĄ" - 2016-09-06 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie śniadań w Restauracji.
BUDIZOL SP.Z O.O. PROPERTY S.K.A. - 2016-01-21 - Rozewie (pomorskie)
OCHRONA
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWE "JAREXS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-18 - Polkowice (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE PRODUKTÓW DP DAŃ RAW, PROCES TWORZENIA I ŁĄCZENIA SKŁADNIKÓW W ZESTAWY OBIADOWE;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJETNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POSIŁKÓW WEDŁUG KUCHNI RAW, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 2 LATA
kontakt przez PUP - 2017-07-03 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-
BAR "U MACIEJA"- ADAM FYDRYCH W POGORZELICY - 2018-02-20 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
odczytywanie rysunków w środowisku CAD, scisła współpraca z kierownikiem budowy, nadzór nad pracownikami, umiejętność wykonywania dachów płaskich w technologii wg projektu, obsługa palnika do papy termozgrzewalnej, obsługa maszyn do membrany dachowej, wykonywanie obróbek blacharskich.
FORMIGA Agnieszka Sobota - 2016-09-05 - Garwolin (mazowieckie)
do uzgodnienia
Pogórze Rzeszowskie Andrzej Czach - 2018-04-19 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowanie potraw a la carte
Die Wagenburg Frank Schulz - 2016-09-23 - Niemcy (Niemcy)
Przewóz towarów na trasach międzynarodowych (kraje UE), prowadzenie zestawu ciągnik siodłowy + naczepa. Praca w systemie 3/1, proponowane wynagrodzenie 5000 zł brutto miesięcznie (w tym podstawa + delegacje).
"UTB-TRANS-SPED" Marian Bąk - 2016-07-27 - Bielsko-Biała (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni chińskiej, hinduskiej i pakistańskiej, przygotowywanie potraw typu kebab, składanie zapotrzebowań na zakup produktów, dbanie o czystość i higienę w kuchni
kontakt przez PUP - 2015-12-16 - Rzgów (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej i rosyjskiej
PASJA SMAKU FIRMA Cateringowa Iwona Gaweł - 2017-02-10 - Brzeg (opolskie)
kucharz
Hotel Polski Sp. z o.o. - 2018-03-06 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków: przystawek, zup, dań głównych.
SAN S.C. Koppel A Wojnar - 2016-04-13 - Gdańsk (pomorskie)
Praca w barze na stacji paliw; praca w godz. 8-16; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-10
P.H.U.P ROLMASZ Sp.z o.o. - 2016-06-13 - Słupsk (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-11 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
KOLEJOWY SZPITAL UZDROWISKOWY SP. Z O.O. - 2017-07-11 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
znajomość branży gastronomicznej, umiejętność gotowania i przygotowywania potraw
Hotel Szafir Anna Pestilenz - 2019-03-06 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
praca w pizzerii
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - Chorzów (śląskie)
Umiejętność przygotowywania dań kuchni ukraińskiej, tworzenie receptur dań kuchni ukraińskiej, przekazywanie wiedzy innym pracownikom , komunikowanie się w języku ukraińskim
Billy's American Restaurants Sp.z o.o. - 2017-09-04 - Gdańsk (pomorskie)
Przyrządzanie posiłków
Nadwiślańska Agencja Turystyczna Sp.z o.o. - 2018-11-22 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
Obróbka wstępna potrzebnych produktów, przygotowywanie potraw kuchni japońskiej.
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI ORIENTALNEJ ZE SZCZEGÓLNYM UWZGLĘDNIENIEM KUCHNI CHIŃSKIEJWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE BRANŻOWE/ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ I CHIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ LEKARSKICH, MIN. 2 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAKRESIE KUCHNI CHIŃSKIEJ, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGOMIEJSCE PRACY: ul. WYZWOLENIA 18, 70-554 SzczecinPRACA W GODZINACH: 09:00-23:00
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wykonywanie produkcji gastronomicznej zgodnie z ustalonymi recepturami, utrzymanie czystości na stanowisku, kontrola stanu zapasów, zabezpieczanie surowców i produktów przed zepsuciem
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Sosnowiec (śląskie)
praca na stanowiku kucharza/pomocy kuchennej w Pizzerii Target
F.H.U. WIT Wiesława Skorupka - 2017-08-14 - Pszczyna (śląskie)
przygotowanie menu z kuchni ukraińskiej
"HAMER" Tomasz Hamerszmit - 2019-01-14 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, wydawanie posiłków i inne bieżące prace na zajmowanym stanowisku.
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Białe (mazowieckie)