KUCHARZ Płońsk oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: Przyrządzanie potraw tradycyjnej kuchni indyskiej i arabskiej.Oferta złożona w celu uzyskania informacji starosty na temat możliwości zaspokojenia potrzeb kadrowych o lokalny rynek pracy.Kontakt telefoniczny z pracodawcą lub e-mailowyDodatkowe informacje dotyczące wymaganego języka obcego.W zakresie znajomości języków obcych: Angielskiego, Bengalskiego i Polskiego, język angielski niezbędny jest niezbędny w celu porozumiewania się z pracownikami i kontrahentami firmy, język bengalski - w zakresie znajomości receptur tradycyjnej kuchni indyjskiej, umiejętności ich czytania, rozmowy z producentami, składania zamówień z zagranicy - stanowi niezbędny element zakresu doświadczenia kulinarnego kandydata, językiem bengalskim posługują się osoby zamieszkujące wschodnio-południową część półwyspu Indyjskiego, co do języka polskiego - to jego stopień wystarczy że będzie umiał się porozumiewać z klientami firmy, którzy składają zamówienia, dlaczego takich osób szuka pracodawca - dlatego że przyrządzanie potraw tradycyjnej kuchni indyjskiej i arabskiej, wyczucie smaku, koloru i subtelności potraw wymaga doświadczenia nabytego przede wszystkim w tamtym rejonie geograficznym. Dlaczego te wymagania stawiamy pozostałym stanowiskom, z tego względu że, przy migracji osób zmieniających pracę osoba która nauczy się przyrządzania potraw obejmie w przyszłości wyższe stanowisko. Pracodawca wiele wysiłku wkłada aby zapewnić kandydatom na pracowników pewne warunki co również przekłada się na poziom ogólnego wynagrodzenia jakie kandydat otrzyma.
Data publikacji: 2016-01-11
Lokalizacja: Płońsk (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Płońsk, powiat: płoński, woj: mazowieckieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przyrządzanie potraw tradycyjnej kuchni indyskiej i arabskiej.Oferta złożona w celu uzyskania informacji starosty na temat możliwości zaspokojenia potrzeb kadrowych o lokalny rynek pracy.Kontakt telefoniczny z pracodawcą lub e-mailowyDodatkowe informacje dotyczące wymaganego języka obcego.W zakresie znajomości języków obcych: Angielskiego, Bengalskiego i Polskiego, język angielski niezbędny jest niezbędny w celu porozumiewania się z pracownikami i kontrahentami firmy, język bengalski - w zakresie znajomości receptur tradycyjnej kuchni indyjskiej, umiejętności ich czytania, rozmowy z producentami, składania zamówień z zagranicy - stanowi niezbędny element zakresu doświadczenia kulinarnego kandydata, językiem bengalskim posługują się osoby zamieszkujące wschodnio-południową część półwyspu Indyjskiego, co do języka polskiego - to jego stopień wystarczy że będzie umiał się porozumiewać z klientami firmy, którzy składają zamówienia, dlaczego takich osób szuka pracodawca - dlatego że przyrządzanie potraw tradycyjnej kuchni indyjskiej i arabskiej, wyczucie smaku, koloru i subtelności potraw wymaga doświadczenia nabytego przede wszystkim w tamtym rejonie geograficznym. Dlaczego te wymagania stawiamy pozostałym stanowiskom, z tego względu że, przy migracji osób zmieniających pracę osoba która nauczy się przyrządzania potraw obejmie w przyszłości wyższe stanowisko. Pracodawca wiele wysiłku wkłada aby zapewnić kandydatom na pracowników pewne warunki co również przekłada się na poziom ogólnego wynagrodzenia jakie kandydat otrzyma.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 0
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Płońsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: płoński
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.02.2016
Data zakończenia pracy: 14.02.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: polski, w mowie - podstawowy, w piśmie - słaby
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1:
angielski, w mowie - dobry, w piśmie - podstawowy
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Znajomość języka bengalskiego,angielskiego, polskiego, umiejętności gastronomiczne, znajomość receptur tradycyjnej kuchni indyjskiej, umiejętność rozmowy z producentami, składnia zamówień.Oferta złożona w celu uzyskania informacji starosty na temat możliwości zaspokojenia potrzeb kadrowych o lokalny rynek pracy.Kontakt z pracodawcą telefoniczny 504 818 221 lub e-mailowy: habeas-iuris (at) o2.plDodatkowe informacje dotyczące wymaganego języka obcego.W zakresie znajomości języków obcych: Angielskiego, Bengalskiego i Polskiego, język angielski niezbędny jest niezbędny w celu porozumiewania się z pracownikami i kontrahentami firmy, język bengalski - w zakresie znajomości receptur tradycyjnej kuchni indyjskiej, umiejętności ich czytania, rozmowy z producentami, składania zamówień z zagranicy - stanowi niezbędny element zakresu doświadczenia kulinarnego kandydata, językiem bengalskim posługują się osoby zamieszkujące wschodnio-południową część półwyspu Indyjskiego, co do języka polskiego - to jego stopień wystarczy że będzie umiał się porozumiewać z klientami firmy, którzy składają zamówienia, dlaczego takich osób szuka pracodawca - dlatego że przyrządzanie potraw tradycyjnej kuchni indyjskiej i arabskiej, wyczucie smaku, koloru i subtelności potraw wymaga doświadczenia nabytego przede wszystkim w tamtym rejonie geograficznym. Dlaczego te wymagania stawiamy pozostałym stanowiskom, z tego względu że, przy migracji osób zmieniających pracę osoba która nauczy się przyrządzania potraw obejmie w przyszłości wyższe stanowisko. Pracodawca wiele wysiłku wkłada aby zapewnić kandydatom na pracowników pewne warunki co również przekłada się na poziom ogólnego wynagrodzenia jakie kandydat otrzyma.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Płońsku
Adres pracodawcy:
Wolności 12, 09-100 Płońsk, powiat: płoński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Oferta złożona w celu uzyskania informacji starosty na temat możliwości zaspokojenia potrzeb kadrowych o lokalny rynek pracy.Kontakt telefoniczny z pracodawcą lub e-mailowy.Dodatkowe informacje dotyczące wymaganego języka obcego.W zakresie znajomości języków obcych: Angielskiego, Bengalskiego i Polskiego, język angielski niezbędny jest niezbędny w celu porozumiewania się z pracownikami i kontrahentami firmy, język bengalski - w zakresie znajomości receptur tradycyjnej kuchni indyjskiej, umiejętności ich czytania, rozmowy z producentami, składania zamówień z zagranicy - stanowi niezbędny element zakresu doświadczenia kulinarnego kandydata, językiem bengalskim posługują się osoby zamieszkujące wschodnio-południową część półwyspu Indyjskiego, co do języka polskiego - to jego stopień wystarczy że będzie umiał się porozumiewać z klientami firmy, którzy składają zamówienia, dlaczego takich osób szuka pracodawca - dlatego że przyrządzanie potraw tradycyjnej kuchni indyjskiej i arabskiej, wyczucie smaku, koloru i subtelności potraw wymaga doświadczenia nabytego przede wszystkim w tamtym rejonie geograficznym. Dlaczego te wymagania stawiamy pozostałym stanowiskom, z tego względu że, przy migracji osób zmieniających pracę osoba która nauczy się przyrządzania potraw obejmie w przyszłości wyższe stanowisko. Pracodawca wiele wysiłku wkłada aby zapewnić kandydatom na pracowników pewne warunki co również przekłada się na poziom ogólnego wynagrodzenia jakie kandydat otrzyma.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: płoński
Gmina pracodawcy: Płońsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Płońsk
Ulica pracodawcy: Wolności
Numer budynku pracodawcy: 12
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Płońsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 11.01.2016
Data dodania oferty pracy: 08.01.2016
Oferta pracy ważna do: 17.01.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 08.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 08.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca przy produkcji konstrukcji stalowej
EUROS - 2019-06-28 - Rojów (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Sitaniec-Wolica (lubelskie)
Do uzgodnienia
Hotel i Restauracja BONA Piotr Jachimowski - 2018-08-14 - Sanok (podkarpackie)
Przyjmowanie pojazdów i zespołó do naprawy, obsługa syste,u geometrii kół oraz podnośnika samochodowego.Ustalanie pzryczyn wad i uszkodzeń poszczególnych zespołów i mechanizmów pojazdu metodami diagnostyki technicznej oraz usuwanie bądź naprawy usterek(uszkodzeń)
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Oleśnica (dolnośląskie)
przygotowywanie dań kuchni tureckiej, obsluga klienta
Mannan Abdul KEBAB SUPER QUEEN 24 H - 2018-03-05 - Białystok (podlaskie)
mycie łazienki, ścielenie łóżek, odkurzanie
GRAND ROYAL Sp.z o.o. - 2016-07-27 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków
DAMIAN WILK "BALDAM" - 2019-03-07 - Sulejów (łódzkie)
przygotowywanie dań ala carte i przygotowywanie posiłków na przyjęcia okolicznościowe MIEJSCE PRACY: Rezydencja Alabaster, Rzeszów ul. Stafieja 8.cv z zaznaczeniem stanowiska pracy prosimy kierować na adres e-mail : praca (at) alabaster.rzeszow.pl .zastrzegamy sobie prawo kontaktu wyłącznie z wybranymi kandydatami .
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWO ROZRYWKOWE FANCOM JANUSZ KRUPA - 2019-01-14 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków dla uczniów i nauczycieli zgodnie z obowiązującymi wymogami.
SZKOŁA PODSTAWOWA IM. TADEUSZA KOŚCIUSZKI W SOBIANOWICACH - 2019-04-30 - Sobianowice (lubelskie)
Prace porządkowe wokół budynku.
PHU "CENTRUM" S.C. - M.Jaczyński, A .J Łaguna - 2017-10-10 - Grajewo (podlaskie)
Przygotowywanie potraw kuchni gruzińskich. Wymagana znajomość kuchni gruzińskiej.
kontakt przez PUP - 2016-05-04 - Łódź (łódzkie)
OBSŁUGA MASZYN DO SZYCIA, KONSERWACJA MASZYN, SZYCIE PROJEKTÓW NIETYPOWYCH.WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, OBSŁUGA MASZYN DO SZYCIA, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ ZDROWOTNYCH, MINIMUM 2 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO W BRANŻY TEKSTYLNEJ, MILE WIDZIANY JEZYK ANGIELSKI, GODZINY PRACY 06.00-14.00, WYNAGRODZENIE BRUTTO 14,70 ZŁ/H BRUTTO
NEW DIGITAL REVOLUTION A.SZULIŃSKI, A.SNARSKI, J.MIELCARZEWICZ SPÓŁKA CYWILNA - 2019-06-06 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Pomoc przy produkcji drewna
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Miechucino (pomorskie)
Pomoc kucharza
kontakt przez OHP - 2017-03-14 - Rawicz (wielkopolskie)
układanie kabli energetycznych po trasach kablowych
Amperon Elektryka sp. z o. o. - 2019-07-08 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej wg oryginalnych przepisów.
TAMARYND S.C. - 2016-09-13 - Gdańsk (pomorskie)
Samodzielne robienie surówek, obieranie warzyw, krojenie i rozbijanie mięsa. Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej oraz staropolskiej, obsługa klientów z Ukrainy.
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Wrocław (dolnośląskie)
- zarządzanie kilkuosobowym zespołem,- prowadzenie rachunkowości zgodnie z obowiązującymi przepisami i zasadami,- organizacja i nadzór nad prowadzeniem ksiąg rachunkowych i obiegiem dokumentacji,- nadzór nad terminowym regulowaniem i realizacją w imieniu Spółki zobowiązań,- egzekwowanie należności i dochodzenie roszczeń spornych wspólnie z obsługą prawną Spółki,- opracowywanie projektów przepisów wewnętrznych,- nadzór nad prawidłową ewidencją majątku Spółki,- współpraca z zewnętrznymi instytucjami i organami podatkowymi,- sporządzanie sprawozdań finansowych Spółki zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami prawa, w tym przepisami prawa finansów publicznych, prawa bilansowego i podatkowego.
POWIATOWE CENTRUM MEDYCZNE W WOŁOWIE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-03-04 - Wołów (dolnośląskie)
przygotowanie potraw kuchni ukraińskiej
PUH Paulina Seydak - 2017-07-10 - Słubice (lubuskie)
oferta dla osób powyżej 30 roku życia - pomoc w przygotowywaniu posiłków, wydawanie posiłków, utrzymanie porządku na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2019-05-13 - Augustów (podlaskie)
Praca w charakterze stolarza
1)Zakład Stolarski i Usługi Budowlane " DREWNOSTYL" Witold Śliwa 2) Zakład Produkcji Spożywczej VICTORIA Witold Śliwa - 2017-01-05 - Strzyżów (podkarpackie)
praca na stanowisku przedstawiciel handlowy - pozyskiwanie klientów, sprzedaż - branża informatyczna
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Chrzanów (małopolskie)
Przygotowywanie potraw i dań dla gości hotelu. Praca samodzielna.
KRZYSZTOF KASPRZYK - 2019-10-16 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
praca w kuchni, przygotowywanie posiłów
Zespół Pałacowo-Parkowy im. Jana Witkowskiego, Magdalena Witkowska - 2019-12-23 - Bądzów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, pizzy itp.
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Ptaszkowa (małopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej, znajomość kuchni tureckiej,kebab.
kontakt przez PUP - 2018-09-07 - Sanok (podkarpackie)
przygotowywanie potraw mięsnych, jarskich, warzywnych itp., dobór menu, przygotowywanie sałatek, mięs, sporządzenie zamówienia na towar, zioła, pzyprawy itp.
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Złoty Stok (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków tradycyjnej kuchni polskiej
BAR „PYCHOTKA” MARIUSZ MAŁECKI - 2017-01-12 - Świętochłowice (śląskie)
przygotowywanie korespondencji do wysyłki, dokumentów do archiwum,sporządzanie rejestrów i pism
kontakt przez PUP - 2018-11-19 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godzinach 7-19 w Dźwirzynie
KOŁOWSKI TOMASZ "T.K GASTRONOMIA" - 2019-09-03 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)