KUCHARZ ZE ZNAJOMOŚCIĄ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ I JĘZYKA UKRAIŃSKIEGO Wrocław oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ ZE ZNAJOMOŚCIĄ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ I JĘZYKA UKRAIŃSKIEGO
Wynagrodzenie: do 1 339,72 PLN
Zakres obowiązków: Samodzielne robienie surówek, obieranie warzyw, krojenie i rozbijanie mięsa. Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej oraz staropolskiej, obsługa klientów z Ukrainy.
Data publikacji: 2016-11-07
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Samodzielne robienie surówek, obieranie warzyw, krojenie i rozbijanie mięsa. Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej oraz staropolskiej, obsługa klientów z Ukrainy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 1 339,72 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ ZE ZNAJOMOŚCIĄ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ I JĘZYKA UKRAIŃSKIEGO
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 1 339,72 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.12.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
ukraiński, w mowie - dobry, w piśmie - podstawowy
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie podstawowe. Kucharz ze znajomościa kuchni ukraińskiej - przede wszystkim zgodnie przepisów kuchni ukraińskiej oraz staropolskiej. Znajomość języka ukraińskiego w stopniu podstawowym.min. 12 miesięczny staż pracy jako kucharz kuchni ukraińskiej - przede wszystkim przepisów tradycyjnej kuchni ukraińskiej oraz staropolskiej, a także języka ukraińskiego ze względu na obsługę gości z Ukrainy. Wymagana jest również książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 07.11.2016
Oferta pracy ważna do: 21.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 07.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 07.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-11 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków - kuchnia włoska. Praca na 2 zmiany w godz. 14-22.00 (poniedziałek - czwartek) lub 16-24.00 (weekend) w Bielsku-Białej.Oferta skierowana dla osób bezrobotnych poniżej 30 roku zycia, z ustalonym II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Bielsko-Biała (śląskie)
przygotowywanie posiłków
SMAK-TAK S.C. GRZEGORZ PANEK, LUPA WALENTYNA - 2016-04-12 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, zamawianie produktów potrzebnych do wykonania posiłków, kontakt z klientem z Turcji
Recep Goktas Firma AY YILDIZ - 2017-10-09 - Starachowice (świętokrzyskie)
Kucharz*
FPHU "REDA" Zbigniew Rabicki Polańczyk - 2016-02-22 - Polańczyk (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Warszawa (mazowieckie)
Sporządzanie posiłków.
Palka Jerzy Restauracja Słoneczna - 2016-07-05 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Wykonywanie dań w restauracji
Aleje Smaku s.c. Łukasz Cholewiński Andrzej Cholewiński - 2016-05-30 - Zamość (lubelskie)
LOKALIZOWANIE USTEREK W POMIESZCZENIACH, LIKWIDACJA PROSTYCH AWARII, ELEMENTÓW BUDOWLANYCH, INSTALACJI I URZĄDZEŃWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE MILE WIDZIANE, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ DO PRACY, 5 LAT DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO NA PODOBNYM STANOWISKU W OBIEKTACH KOMERCYJNYCH
kontakt przez PUP - 2018-07-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Wykonywanie pracy w zawodzie.
Restauracja "WENECJA" Marian Tymków - 2016-01-29 - Legnica (dolnośląskie)
- Poszukiwanie i pozyskiwanie lokalnych przesiębiorców na terenie woj.opolskiego - Realizacja planów sprzedażowych - Budowa trwałych relacjibiznesowych - Realizacja strategii marketingowej - Kompleksowe doradztwow zakresie potrzeb klienta - Monitorowanie rynku, potrzeb klientów i działańkonkurencji - Przygotowywanie raportów z wykonywanych działań,praca w godzinach 9-17
Invest4Biznes Marek Kuczka - 2018-08-20 - Chrząstowice (opolskie)
Przygotowanie potraw kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Chmielnik (świętokrzyskie)
- organizowanie produkcji gastronomicznej w oparciu o dostępne surowce, obliczanie wartości energetycznej sporzadzanych posiłków, opracowywanie ofert kulinarnych, umiejętność pracy w zespole- odporność na działanie pod presją czasu, praca w pomiesczeniu zamkniętym przy dużej wilgotności, poprcjowanie, dekorowanie potraw- samodzielne sporządzanie potraw, sporzadzanie potraw kuchni regionalnej
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Pstrągowa (podkarpackie)
panierowanie i smażenie produktów z kurczaka, praca w kuchni
AMREST Sp. z o.o. - 2017-09-07 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
Karczma Młyn S.R.O Sp. z o.o. - 2018-04-10 - Kluszkowce (małopolskie)
Prowadzenie restauracji
PIZZERIA "CARUSO" S.C. - 2017-11-14 - Międzyrzecz (lubuskie)
Praca w restauracji. Obsługa gości restauracji, imprez okolicznościowych. Główne obowiązki to przygotowanie posiłków według receptury, dbałość o estetykę i odpowiedni smak przyrządzonych potraw, racjonalne gospodarowanie produktem. Praca w godz. 13-21; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 7-14
ARMO Sp. z o.o. - 2016-07-25 - Zajączkowo (pomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
Zajazd "Agros" Jan Święty - 2018-01-02 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Prace polowe, remont maszyn rolniczych.
Przedsiębiorstwo Rolno-Przemysłowe Sp. z o. o. Człuchów - 2017-06-14 - Nieżywięć (pomorskie)
realizacja projektów regionalnych i systemowych wg. wytcznych , wyszukiwanie i nawiązywanie współpracy i utrzeymywanie stałego kontaktu z zagranicznymi parterami- instytucjami i organizacajmi o podobnym profilu działalności, opracowywanie i realizacja międzynarodowych projektów w zakresie pracy i wypoczynku dla młodzieży, opracowywanie i realizacja różnorodnych projektów krajowych w oparciu o pozyskane środki z funduszów unijnych , prowadzenie rejestru ewidencji i sprzętu i okresowe porównywanie stanu ilościowego ze stanem faktycznym oraz ilościowo-wartościowej z Pionem Finansowym WK OHP
OCHOTNICZE HUFCE PRACY PODKARPACKA WOJEWÓDZKA KOMENDA - 2017-08-02 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków.
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2016-06-22 - Trzebnica (dolnośląskie)
- Przygotowanie posiłków dla 98 mieszkańców DPS zgodnie z założonymi dietami, właściwe porcjowanie i wydawanie posiłków zgodnie ze złożonymi dietami, obróbka produktów, wykańczanie dań głównych, wydawanie posiłków, sporządzanie próbek żywnościowych, przygotowanie produktów na dzień następny, mycie naczyń stołowych i kuchennych, utrzymanie w czystości stanowiska pracy oraz pomieszczeń kuchennych i socjalnych. Sprzątanie pomieszczenia jadalni poprzez mycie podłogi w czasie dyżurów sobotnich i niedzielnych oraz świątecznych według ustalonego harmonogramu.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na początek umowę o pracę na czas określony na 6 miesięcy, z możliwością podpisania kolejnej umowy. Docelowo praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00, 11:00-19:00 + soboty, niedziele i święta - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne, mile widziane wykształcenie średnie gastronomiczne. Mile widziane doświadczenie na stanowisku kucharza w żywieniu zbiorowym. Mile widziana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-14:00) (Tel. 32-202-54-32) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Traktorzystów 42, 40-695 Katowice).
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ "ZACISZE" - 2016-05-04 - Katowice (śląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Lipsko (mazowieckie)
Praca w kuchni, przygotowanie posiłkowKontakt:e-mail: sekretariatmagdalenka (at) mail.com
Ewa Stelmaszek Przedszkole Niepubliczne "Magdalenka" - 2017-08-24 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
przygotowanie dań zgodnie ze standardem restauracji
S & L Sp. z o.o. - 2017-07-13 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości. Praca w godz. 5-23 w Marine Hotel w równowaznym systemie czasu pracy. Praca również w weekendy.
Zdrojowa Hotels Sp. z o.o. - 2015-11-25 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowanie i wydawanie potraw oraz dbanie o czystość swojego miejsca pracy. Umiejętność pracy w zespole.
VINDI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-04 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców DPS, utrzymanie w czystości naczyń, urządzeń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Praca w systemie dwuzmianowym (7.00-15.00 i 11.00 - 19.00)
Dom Pomocy Społecznej w Bolesławcu - 2017-01-04 - Bolesławiec (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Warszawa (mazowieckie)