KUCHARZ Wodzisław Śląski oferta pracy Palka Jerzy Restauracja Słoneczna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie posiłków.
Data publikacji: 2016-07-05
Lokalizacja: Wodzisław Śląski (śląskie)
Pracodawca: Palka Jerzy Restauracja Słoneczna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Pszowska 350, 44-373 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Sporządzanie posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca od wtorku do niedzieli w godzinach od 12.00 do 20.00.Kontakt telefoniczny lub osobisty z pracodawcą.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wodzisławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
minimum 6 miesięcy doświadczenia w pracy na stanowisku kucharz
Nazwa pracodawcy: Palka Jerzy Restauracja Słoneczna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Adres pracodawcy:
Pszowska 350, 44-373 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: wodzisławski
Gmina pracodawcy: Wodzisław Śląski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wodzisław Śląski
Ulica pracodawcy: Pszowska
Numer budynku pracodawcy: 350
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.07.2016
Oferta pracy ważna do: 05.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 06.07.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 05.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami asortymentu, potraw, napojów, i półproduktów kulinarnych. Obsługa narzędzi i sprzętu stosowanego w gastronomii, ocena jakościowa surowców, półproduktów i gotowych potraw, opracowywanie nowych ofert kulinarnych i przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy.czas pracy09.00-16.0012.00-20.00
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Mielec (podkarpackie)
Prace związane z różnymi etapami budowy dróg układanie korytek, płyt ażurowych , koszenie traw, ogólne prace ziemne. Praca na terenie Małopolski
Beata Czyżycka "ROAD" Prace Ziemno-Drogowe - 2017-07-06 - Dobrociesz (małopolskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw tajskich
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Praca według stanowiska
"HAPPY DIET" SPÓŁKA JAWNA A. WRÓBEL, A. GRELA - 2016-12-09 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie potraw dla restauracji i z karty dla gościa restauracjnego
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowywanie obiadów w stołówce szkolnej.
kontakt przez PUP - 2017-12-11 - Jabłonna (mazowieckie)
- Organizowanie i kontrola pracy personelu kuchennego. Opracowywanie jadłospisu. Sporządzanie cogodzinnego zapotrzebowania żywności i pobieranie z magazynu. Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców internatu. Utrzymywanie porządku, czystości sanitarnej w miejscu pracy. Obróbka wstępna warzyw.- Wynagrodzenie: od 2186 zł/brutto + wysługa. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca od poniedziałku do czwartku w godzinach: 7:00-15:00, w piątki: 6:00-14:00. Wymagane wykształcenie min. średnie. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 4 lata na stanowisku kucharza. Wymagane aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (7:30-15:00) (Tel. 32-256-63-88) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Techników 5, 40-326 Katowice).
KATOWICKIE CENTRUM EDUKACJI ZAWODOWEJ IM. POWSTANCÓW ŚLĄSKICH - 2017-09-14 - Katowice (śląskie)
SPPORZĄDZANIE POSIŁKÓW
Zakład Ogólnobudowlany Marian Karbowski - 2018-07-06 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków gorących. Wykształcenie średnie gastronomiczne. Doświadczenie zawodowe 1 rok na w/w stanowisku. Dobra znajomość języka tureckiego ze względu na przyjazd gości z Turcji. Znajomość kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Ząbki (mazowieckie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-05-09 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw.Praca na recepturach.
"MARCELIN MANAGEMENT" SP. Z O.O. - 2015-11-18 - Wronki (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe CHT Tadeusz Chmiel - 2016-07-05 - Wieliczka (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, I umowa na okres próbny, praca w godz. 10.00-22.00, dwa dni pracy, dwa dni wolne
EURO TRADE AND FINANCIAL SERVICES - Marcin Pilszak. - 2017-03-27 - Bogatynia (dolnośląskie)
Sprządzanie potraw wg zasad dietetyki, prawidłowe, zgodne z normami wydawanie posiłków. Wstępna obróbka żywności.
Dom Pomocy Społecznej w Legnickim Polu - 2017-06-14 - Legnickie Pole (dolnośląskie)
prace pielęgnacyjne w sadzie, prześwietlanie drzewek.
kontakt przez PUP - 2018-01-19 - Miłobądz (pomorskie)
przygotowanie posiłków takich jak: chorba, kuskus, barkuskus, heria, czey; doświadczenie jako kucharz kuchni algierskiej
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Głuchołazy (opolskie)
-
KAPITOL- SPÓŁKA CYWILNA - 2016-09-13 - Gryfice (zachodniopomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Żarnów (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych, przede wszystkim potraw kuchni ukraińskiej. Praca w hotelu w Szczyrku od poniedziałku do niedzieli w systemie równoważnym, według ustalonego grafiku w godz. 12-24.00.
kontakt przez PUP - 2017-01-09 - Szczyrk (śląskie)
wykonywanie nadruków; obróbka grafik komputerowych; przygotowanie do druku; realizacja zamówień; prace porządkowe przy maszynie; mycie elementów maszyn; kontrola jakości wykonanego druku; kontrola parametrów technicznych farb podczas druku; inne prace zlecone przez przełożonego; rejestrowanie danych dotyczących jakości kontroli zużycia materiałów i narzędzi; zgłaszanie potrzeb remontowych oraz uwag odnośnie stanu technicznego maszyn i urządzeń; usuwanie stwierdzonych usterek.
kontakt przez PUP - 2016-12-01 - Lubań (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw z kuchni orientalnej oraz organizacja pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-08-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
samodzielne przygotowanie dań, obróbka termiczna, przechowywanie, mycie, przestrzeganie norm HACCAP
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Piła (wielkopolskie)
Efektywna obsługa i sprzedaż produktów bankowych, pozyskiwanie nowych klientów i utrzymywanie relacji z dotychczasowymi klientami, kreowanie pozytywnego wizerunku banku, uczestnictwo w akcjach promocyjnych i marketingowych banku.
AMG Finanse Sp. z o.o. - 2017-04-10 - Kolno (podlaskie)
1.Znajomość i przestrzeganie obowiązującego prawa wewnętrznego (regulaminów, procedur, instrukcji, itp. obowiązujących u pracodawcy).2.Wykonywanie poleceń przełożonych w zakresie organizowania,planowania pracy oraz utrzymania w czystości pomieszczeń kuchni.3.Znajomość zasad obsługi sprzętu kuchennego. 4.Znajomość procesówtechnologicznych. 5.Przygotowywanie i wydawaniem posiłków na oddziały.6. Pobieranie próbek żywnościowych. 7.Monitorowanie i zapisy CP CCP.8.Segregacja odpadów komunalnych i bioodpadów oraz ich transport.9.Zgłaszanie Szefowej Kuchni braków w sprzęcie lub wad bądź ustereksprzętu. 10.Dbanie o właściwy stan sanitarno-higieniczny urządzeń ipomieszczeń. Praca w godzinach: I. 06:00-14:00 II. 12:00-20:00
Wojewódzki Specjalistyczny Zespół Neuropsychiatryczny w Opolu - 2017-02-13 - Opole (opolskie)
kuchnia domowa
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Iwona Sadowska - 2018-03-05 - Zaścianki (podlaskie)
sporządzanie pieczywa tj tortilii tureckiej i pity arabskiej, przygpotowywanie potrawmkuchni arabskiej, składanie zamówień na produkty u producentów z krajów arabskich
MIDO Mahmoud Badawy - 2017-04-20 - Orońsko (mazowieckie)
- Przygotowanie dań, deserów wg kuchni serbskiej,- przygotowanie potraw dla kuchni serbskiej (dania regionalne).
"LIPIŃSKI" Marcin Lipiński - 2017-08-30 - Orzysz (warmińsko-mazurskie)
- przygotowanie półproduktów do smażenia, - przygotowanie m.in burgerów, zapiekanek, steków, makaronów,- obsługa klienta,- obsługa terminala płatniczego- obsługa kasy fiskalnej
FIRMA HANDLOWA "MOON" GRZEGORZ GIERCZAK - 2018-03-30 - Ruda Śląska (śląskie)
prowadzenie pojazdu ciężarowego
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Raszówka (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
Hotel "ATENA" Aneta Maria Młyńska-Oleksak w Ciechanowie - 2017-05-02 - Ciechanów (mazowieckie)