KUCHARZ - SZEF KUCHNI Katowice oferta pracy KATOWICKIE CENTRUM EDUKACJI ZAWODOWEJ IM. POWSTANCÓW ŚLĄSKICH
Stanowisko: KUCHARZ - SZEF KUCHNI
Wynagrodzenie: od 2 186 PLN
Zakres obowiązków: - Organizowanie i kontrola pracy personelu kuchennego. Opracowywanie jadłospisu. Sporządzanie cogodzinnego zapotrzebowania żywności i pobieranie z magazynu. Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców internatu. Utrzymywanie porządku, czystości sanitarnej w miejscu pracy. Obróbka wstępna warzyw.- Wynagrodzenie: od 2186 zł/brutto + wysługa. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca od poniedziałku do czwartku w godzinach: 7:00-15:00, w piątki: 6:00-14:00. Wymagane wykształcenie min. średnie. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 4 lata na stanowisku kucharza. Wymagane aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (7:30-15:00) (Tel. 32-256-63-88) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Techników 5, 40-326 Katowice).
Data publikacji: 2017-09-14
Lokalizacja: Katowice (śląskie)
Pracodawca: KATOWICKIE CENTRUM EDUKACJI ZAWODOWEJ IM. POWSTANCÓW ŚLĄSKICH
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Techników 5, 40-326 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- Organizowanie i kontrola pracy personelu kuchennego. Opracowywanie jadłospisu. Sporządzanie cogodzinnego zapotrzebowania żywności i pobieranie z magazynu. Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców internatu. Utrzymywanie porządku, czystości sanitarnej w miejscu pracy. Obróbka wstępna warzyw.- Wynagrodzenie: od 2186 zł/brutto + wysługa. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca od poniedziałku do czwartku w godzinach: 7:00-15:00, w piątki: 6:00-14:00. Wymagane wykształcenie min. średnie. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 4 lata na stanowisku kucharza. Wymagane aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (7:30-15:00) (Tel. 32-256-63-88) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Techników 5, 40-326 Katowice).
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 186 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: od 2186 zł/brutto + wysługa. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - SZEF KUCHNI
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Katowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Katowice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Katowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 186 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.09.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanepidu
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane wykształcenie min. średnie. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 4 lata na stanowisku kucharza. Wymagane aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 4
Nazwa pracodawcy:
KATOWICKIE CENTRUM EDUKACJI ZAWODOWEJ IM. POWSTANCÓW ŚLĄSKICH
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
Techników 5, 40-326 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (7:30-15:00) (Tel. 32-256-63-88) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Techników 5, 40-326 Katowice).
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny celem ustalenia spotkania z pracodawcą. UWAGA: Kontakt możliwy dopiero od 16.08.2017 r., Godziny : 7:30-15:00 - KONIECZNIE ZABRAĆ CV !!!
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Katowice
Adres strony pracodawcy: www.kcez.pl
Ulica pracodawcy: Techników
Numer budynku pracodawcy: 5
Profil działalności pracodawcy: DZIAŁALNOŚĆ WSPOMAGAJĄCA EDUKACJĘ.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 14.09.2017
Data dodania oferty pracy: 11.09.2017
Oferta pracy ważna do: 11.10.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 11.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 11.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw kuchni koreańskiej, twoerzenie menu. Umowa o prace na czas określony: 3 lata.Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
Bar Maks - 2016-10-05 - Nysa (opolskie)
KUCHARZ W PLACÓWCE SZKOLNO WYCHOWAWCZEJ
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
W ZAWODZIE
HOTEL KONIUSZY LECH GÓRSKI - 2016-01-12 - Srebrna Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, obróbka warzyw, owoców, mięs, przygotowywanie napojów zimnych i gorących, obsługa kelnerska, nauka obsługi kasy fiskalnej, utrzymanie porządku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Łagów (świętokrzyskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
KARCZMA POLSKA - 2017-06-06 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw, odpowiedzialność za kuchnie
FUNDACJA JASZKA - 2017-03-28 - Katowice (śląskie)
.
F.U.H. "OL-MARO" Robert Langowski - 2018-03-07 - Skępe (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłku.
Z.N.K.S. HOTEL "Magnolia" Janusz Bugajski w Zgórsku - 2017-03-28 - Sitkówka (świętokrzyskie)
produkcja posiłków cateringowych zgodnie z obowiązującymi recepturami, normami i zaleceniami dietetyka, przechowywanie żywności, wyliczanie składników i kalorii, dostawa potraw i napojów
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
- Przygotowywanie posiłków: obiady, catering i Fast Food,- Praca 2-zmianopwa: 08.00-16.00; 14.00-22.00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od kwalifikacji,- Kontakt: telefon 603-362-730; e-mail:bar.zamkowa.gniew (at) gmail.com
BAR ZAMKOWA ELŻBIETA KOŁODZIEJCZYK - 2018-08-02 - Gniew (pomorskie)
- przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Rzeszów (podkarpackie)
Praca fizyczna przy praca ogrodniczych.
kontakt przez OHP - 2017-07-04 - Niepołomice (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków,wydawanie posiłków na sale.
Klaudia Podladowska - 2018-02-19 - Stary Dębsk (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na rok, równoważny system czasu pracy; wysokość wynagrodzenia 2500+ premia
Dom Wypoczynkowy "AGA" - 2018-03-05 - Ustka (pomorskie)
- obróbka, dekorowanie i porcjowanie różnymi technikami i metodami warzyw i owoców- przygotowywanie dań gorących i zimnych- utrzymanie czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z zamówieniem, pomoc w dokonywaniu zakupów żywnościowych, wydawanie dań, układanie menu, utrzymywanie w czystości pomieszczeń kuchennych.
Michał Rejs Firma Handlowo- Usługowa - 2017-11-16 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
Zakres obowiązków: produkcja posiłków na potrzeby kuchni szpitalnej, inne zadania związane z pracą kuchni. Kontakt kandydatów z pracodawcą: 261 660 535, 261 660 537Godziny pracy: 6:00-18:30 wg grafiku.Miejsce wykonywania pracy: 4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu, ul R. Weigla 5.
4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu - 2017-07-14 - Wrocław (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Warszawa (mazowieckie)
przyrzadzanie dań kuchni poslkiej, obsługa imprez i gości bieżących restauracji
kontakt przez OHP - 2016-02-23 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
PŁUCIENNICZAK PIOTR MAŁA GASTRONOMIA "PIZZERIA POD PAPUGAMI" - 2017-11-28 - Turek (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2017-10-11 - Łódź (łódzkie)
Praca na kuchni; Dwie zmiany, praca od 9.00-24.00; Kontakt z pracodawcą osobisty w godz.10.00-18.00 oraz tel.
BISTRO PAPAJ Tomasz Szerszenowicz - 2016-05-17 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej.
Dobry Hotel Mięczkowski Sp. k. - 2016-11-18 - Gdańsk (pomorskie)
Produkcja gastronomiczna. Produkcja wyrobów regionalnych.
KAMINSKI, KROTOFIL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-03-17 - Sopot (pomorskie)
wg stanowiska
BURSZTYN MEDICAL SPA Sp. C. 05-800 Pruszków ul Ołówkowa 27 - 2017-10-26 - Bobolin (zachodniopomorskie)
wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie bez znaczenia
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Krotoszyn (wielkopolskie)
-
MABUD BOGDAN DEMBOWSKI - 2016-09-23 - Gryfice (zachodniopomorskie)
przyrządzanie potraw dla gości hotelu
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE DARIUSZ WESOŁOWSKI - 2017-07-10 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)