KUCHARZ Wrocław oferta pracy 4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: Zakres obowiązków: produkcja posiłków na potrzeby kuchni szpitalnej, inne zadania związane z pracą kuchni. Kontakt kandydatów z pracodawcą: 261 660 535, 261 660 537Godziny pracy: 6:00-18:30 wg grafiku.Miejsce wykonywania pracy: 4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu, ul R. Weigla 5.
Data publikacji: 2017-07-14
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: 4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Weigla 5, 53-114 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Zakres obowiązków: produkcja posiłków na potrzeby kuchni szpitalnej, inne zadania związane z pracą kuchni. Kontakt kandydatów z pracodawcą: 261 660 535, 261 660 537Godziny pracy: 6:00-18:30 wg grafiku.Miejsce wykonywania pracy: 4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu, ul R. Weigla 5.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.07.2017
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zawodowe w kierunku gastronomicznym, minimum 1 rok stażu pracy, wymagana praktyczna znajomość przygotowywania posiłków
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Weigla 5, 53-114 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Weigla
Numer budynku pracodawcy: 5
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.07.2017
Oferta pracy ważna do: 14.08.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 14.07.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 14.07.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji, dbałość o czystość miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych dań, zachowanie czystości stanowiska pracy, współpraca z pozostałymi działami hotelowymi
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2016-11-25 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przedzepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców,półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; obróbka wstępnasurowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); wykonywanie różnymi technikami imetodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw zwarzyw, mięsa i przetworów mięsnych, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potrawpółmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych; wykańczanie, porcjowanie,dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych; sporządzanie potrawkuchni regionalnej, kuchni polskiej przygotowywanie potraw, napojów i deserów naprzyjęcia okolicznościowe; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy(mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a takżeporządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy;
CDM i F Dawid Jasienowicz - 2017-04-07 - Augustów (podlaskie)
Użytkowanie powierzonego pojazdu zgodnie z jego przeznaczeniem, prowadzenie bieżącej dokumentacji eksploatacji pojazdu, prawidłowy przewóz osób i zaopatrzenia.
kontakt przez PUP - 2017-12-06 - Jasieniec Iłżecki Dolny (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o ich jakość i sposób podawania klientom
SODEXO POLSKA SP ZOO - 2016-04-20 - Aleksandrów Łódzki (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
Ośrodek Charytatywny Caritas Diecezji koszalińsko - kołobrzeskiej St. Liborius - 2017-05-19 - Ostrowiec (zachodniopomorskie)
j.w.
Enterprise s.c. - 2016-02-05 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
"Best-Bud" sp.j. Tomasz i Stanisław Bernolak - 2015-12-04 - Pisarzowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie menu i posiłków w Restauracji Stara Karczma wg receptury kuchni polskiej i ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Staż dla osób do 30 roku życia realizowany w ramach projektu współfinansowanego z EFS "Aktywizacja osób młodych pozostających bez pracy w powiecie kolbuszowskim (II)" PO WER.Zapoznanie się z asortymentem, pomoc w przygptowywaniu produktów do sprzedaży, pomoc w przyjmowaniu dostaw. Praca na 2 zmiany, I zm. w godz od 8-16, II zm. w godz od 15:23 oraz w soboty.
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Kolbuszowa (podkarpackie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Olszowiec (łódzkie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie i produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych.
Zespół Pałacowy Sp z o.o. Kurozwęki - 2019-01-15 - Kurozwęki (świętokrzyskie)
przygotowanie surowców,przygotowanie produktów do produkcji,porcjowanie posiłków,wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-05-25 - Zambrów (podlaskie)
sporządza różnego rodzaju potrawy, obliczenie wartości odżywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, ocena surowców, półprodukctów i wyrobów gotowych i właścicie gospodarowanie nimi, utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2018-09-21 - Jarnołtówek (opolskie)
produkcja galaret, pierogów.
Firma Handlowo-Usługowa GIEŁDA Ewa Chyra - 2017-01-18 - Piekary Śląskie (śląskie)
Wymagane wykształcenie średnie. Godziny pracy do uzgodnienia. Praca w Niedobczycach ul. Barbary. Kontakt z pracodawcą telefoniczny oraz e-mailowy: omegasp (at) onet.pl.
OMEGA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-02-07 - Rybnik (śląskie)
wg stanowiska
BAKS ALINA BORUCKA RESTAURACJE McDONALD`S - 2018-12-31 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań, menu, negocjacje z kontrahentami
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Jabłonowo (mazowieckie)
przygotowywanie dań, posiłków
Restauracja PROWENT Sp. z o. o. - 2019-01-22 - Świętochłowice (śląskie)
Pomoc w sporządzaniu potraw, obróbka wstępna surowców, wydawanie gotowych posiłków.WYMAGANIA: wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, mile widziane doświadczenie.
kontakt przez PUP - 2017-12-01 - Jarosław (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci
INTEGRACYJNY DOM DZIECKA IM. PAULINKA - 2016-12-14 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2019-01-23 - Morliny (warmińsko-mazurskie)
umiejętność pracy w zespole, komunikatywność, umiejętność przygotowywania potraw kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-05-25 - Łódź (łódzkie)
Zakres wykonywania obowiązków zgodny z usługami kawiarni- pizza, gyros,transport, pomoc kuchenna i inne
Firma Usługowo-Handlowa "ARGENTYNA" - 2015-11-25 - Zawiercie (śląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Skoczów (śląskie)
przygotowanie dań gorącej kuchni azjatyckiej- japońskiej, koreańskiej, nepalskiej i tajskiej
kontakt przez PUP - 2019-02-20 - Warszawa (mazowieckie)
WEDŁUG ZAKRESU OBOWIĄZKÓW
kontakt przez PUP - 2016-11-23 - Kluczbork (opolskie)
- przygotowanie surowców do dalszej obróbki- przygotowywanie potraw- dekorowanie i wydawanie posiłków- utrzymanie porządku na stanowisku pracy- zamawianie i przyjmowanie towaru
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Partynia (podkarpackie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw głównie dla szkól i przedszkoli.Praca w godz. 07.00-15.00,15.00-23.00
P.H.U.P "POD KORONĄ" HALINA I TADEUSZ KOPEĆ - 2017-03-10 - Majdan Królewski (podkarpackie)
Przygotowanie posiłków w kuchni arabskiej.
MOLYA SOLUTIONS MARTA MOUSTAFA - 2016-11-08 - Brzozów (podkarpackie)
Bezpośredni kontakt z producentami żywności z Pakistanu, odtwarzanie oryginalnych dań kuchni indyjskiej i pakistańskiej. Bezpośredni kontakt z klientami z Pakistanu.
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Ozorków (łódzkie)