KUCHARZ Warszawa oferta pracy Enterprise s.c.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽200 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Data publikacji: 2016-02-05
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: Enterprise s.c.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:00-001 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽200 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: mo偶liwo艣膰 wy偶ywienia
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca zapewnia wy偶ywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: M.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽200 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 08.02.2016
Data zako艅czenia pracy: 31.12.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 2)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Dwa lata do艣wiadczenia zawodowego; ksi膮偶eczka sanepidu; podstawowa umiej臋tno艣膰 gotowania i obs艂ugi klienta. Obowi膮zki: przygotowywanie posi艂k贸w w 偶ywieniu zbiorowym. Mo偶liwo艣膰 wy偶ywienia. Kontakt mailowy: e.rot (at) neostrada.pl
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: Enterprise s.c.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
00-001 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.02.2016
Oferta pracy wa偶na do: 17.02.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 05.02.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 05.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Oobr贸bka wst臋pna warzyw i ziemniak贸w, zmywanie naczy艅 kuchennych i sto艂owych , sprz膮tanie pomieszcze艅 produkcyjnych i kuchennych, przygotowywanie posi艂k贸w i wydawanie ich na sto艂贸wk臋.
kontakt przez PUP - 2017-08-02 - Krasnystaw (lubelskie)
Przygotowywanie potraw wg menu
Teresa Krajewska Go艣ciniec "Nad Wart膮" - 2017-05-12 - Uniej贸w (艂贸dzkie)
zgodnie z zajmowanym stanowiskiem
kontakt przez OHP - 2017-06-01 - Kazimierzowo (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posilk贸w
LENA HELENA 艢LIWKA - 2018-04-06 - Janowiec (lubelskie)
do uzgodnienia z pracodawc膮 Praca od poniedzia艂ku do pi膮tku w godz 7-17
Marzena Beata Gibu艂a-Knapik - 2016-10-19 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Odpowiedzialno艣膰 za ca艂okszta艂t pracy kuchni oraz nadz贸r nad podleg艂ymi pracownikami. Dba艂o艣膰 o dob贸r jako艣ciowy i ilo艣ciowy produkt贸w do przygotowywania posi艂k贸w dla m艂odzie偶y szkolnej i turyst贸w.Odpowiedzialno艣膰 za jako艣膰 sporz膮dzanych posi艂k贸w i punktualno艣膰 ichwydawania. Odpowiedzialno艣膰 za stan sanitarnohigieniczny pomieszcze艅 kuchni, zaplecza, naczy艅 i wydawanych posi艂k贸w. Nadz贸r nad uk艂adaniemjad艂ospis贸w i przestrzeganie ich. Rozliczanie ilo艣ciowe produkt贸w do produkcji posi艂k贸w. Przechowywanie pr贸bek zgodnie z wymaganiami sanepidu. Przestrzeganie zasad HACCP. Przygotowywanie posi艂k贸w na imprezy okoliczno艣ciowe.
Fundacja "Praca dla Niewidomych" ZAZ KRZY呕EWO - 2017-03-24 - Krzy偶ewo (podlaskie)
prace biurowe
kontakt przez PUP - 2016-10-14 - Chojnice (pomorskie)
zarz膮dzanie dzia艂em handlowym firmy, przygotowywanie wszelkiego rodzaju um贸w i akt贸w dla Sp贸艂ki w j臋zyku tureckim
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
BERLIN KEBAB Nuh Bozkurt - 2016-07-11 - Gosty艅 (wielkopolskie)
Wymagana ksi膮偶eczka sanepidowska, do艣wiadczenie, komunikatywno艣膰. Praca w restauracji z jedzeniem na wag臋 D'gustacja. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny lub osobisty.
MAGDALENA KOZYRA - 2017-10-12 - Rybnik (艣l膮skie)
przygotowanie potraw
W.W.W. s.c. Marcin Piotrowski & 艁ukasz Lipi艅ski - 2017-04-25 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
prowadzenie akt osobowych
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Tomasz贸w Mazowiecki (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg tradycyjnej receptury kuchni ukrai艅skiej. Wymagane: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe, min. 3-letnie do艣wiadczenie zawodowe zwi膮zane ze znajomo艣ci膮 tradycyjnej kuchni ukrai艅skiej. Praca - O艣rodek Wypoczynkowy "Zielony Cypel" Lubniewice.
"ALIFF" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭, SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2018-03-12 - Lubniewice (lubuskie)
Przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej, obs艂uga klienta.
"JANTAR" US艁UGI PRODUKCJA HANDEL MAREK TARASZKIEWICZ - 2017-03-24 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
Obs艂uga wielopi艂y tarczowej - mo偶liwo艣膰 przyuczenia.
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Str贸偶ewice (wielkopolskie)
Zapewnienie czysto艣ci i porz膮dku w pomieszczeniach biurowych od pon do pt w godzinach: 15-19.
Przedsi臋biorstwo Us艂ugowo - Handlowe "DiG" Grzegorz Wochnik - 2018-03-29 - Suwa艂ki (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 o prac臋 w systemie r贸wnowa偶nym w godz. 6-18 w Ko艂obrzegu, praca r贸wnie偶 w weekendy.
O艣rodek Sanatoryjno-Wypoczynkowy "POSEJDON" Sp. z o.o. - 2018-02-05 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
realizacja zada艅 wynikajacych z ustawy o swiadczeniach rodzinnych
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Lw贸wek 艢l膮ski (dolno艣l膮skie)
gotowanie obiad贸w
EUREST POLAND SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-08-03 - Krak贸w (ma艂opolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Sk臋pe (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Warszawa (mazowieckie)
Gastronomia, przygotowywanie potraw kuchni chi艅skiej wed艂ug oryginalnych receptur.
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowanie ciep艂ych posi艂k贸w oraz zimnych przek膮sek
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Oborniki (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, zapiekanek. Praca w ma艂ej gastronomii.
DUET Kamil Kwiatkowski, Stanis艂aw Roman sp贸艂ka cywilna - 2017-10-18 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej i mi臋dzynarodowej, utrzymywanie czysto艣ci i porz膮dku na swoim miejscu pracy.
FASADA-INVESTMENT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-05-13 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Samodzielne sporzadzanie posi艂k贸w.
kontakt przez OHP - 2018-03-12 - Stare Jab艂onki (warmi艅sko-mazurskie)
Zgodny
P.H.U. "AGAT" CIE艢LEWICZ EWELINA - 2017-01-24 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
Praca jako kucharz.Wymagania: do艣wiadczenie zawodowe w zawodzie kucharz, aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych.Osoby zainteresowane ofert膮 pracy proszone s膮 o przesy艂anie CV na adres mailowy: bogumila.wardenga (at) hotelracibor.pl
HOTEL RACIBOR Sp. z o. o. - 2016-12-01 - Racib贸rz (艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w
SP脫艁DZIELNIA INWALID脫W "REHABILITACJA" W ZIELONEJ G脫RZE O艢RODEK REHABILITACYJNO-WYPOCZYNKOWY - 2016-07-20 - Go艣cim (lubuskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Warszawa (mazowieckie)