KUCHARZ Krzy偶ewo oferta pracy Fundacja "Praca dla Niewidomych" ZAZ KRZY呕EWO
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Odpowiedzialno艣膰 za ca艂okszta艂t pracy kuchni oraz nadz贸r nad podleg艂ymi pracownikami. Dba艂o艣膰 o dob贸r jako艣ciowy i ilo艣ciowy produkt贸w do przygotowywania posi艂k贸w dla m艂odzie偶y szkolnej i turyst贸w.Odpowiedzialno艣膰 za jako艣膰 sporz膮dzanych posi艂k贸w i punktualno艣膰 ichwydawania. Odpowiedzialno艣膰 za stan sanitarnohigieniczny pomieszcze艅 kuchni, zaplecza, naczy艅 i wydawanych posi艂k贸w. Nadz贸r nad uk艂adaniemjad艂ospis贸w i przestrzeganie ich. Rozliczanie ilo艣ciowe produkt贸w do produkcji posi艂k贸w. Przechowywanie pr贸bek zgodnie z wymaganiami sanepidu. Przestrzeganie zasad HACCP. Przygotowywanie posi艂k贸w na imprezy okoliczno艣ciowe.
Data publikacji: 2017-03-24
Lokalizacja: Krzy偶ewo (podlaskie)
Pracodawca: Fundacja "Praca dla Niewidomych" ZAZ KRZY呕EWO
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:18-218 Krzy偶ewo 32, powiat: wysokomazowiecki, woj: podlaskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Odpowiedzialno艣膰 za ca艂okszta艂t pracy kuchni oraz nadz贸r nad podleg艂ymi pracownikami. Dba艂o艣膰 o dob贸r jako艣ciowy i ilo艣ciowy produkt贸w do przygotowywania posi艂k贸w dla m艂odzie偶y szkolnej i turyst贸w.Odpowiedzialno艣膰 za jako艣膰 sporz膮dzanych posi艂k贸w i punktualno艣膰 ichwydawania. Odpowiedzialno艣膰 za stan sanitarnohigieniczny pomieszcze艅 kuchni, zaplecza, naczy艅 i wydawanych posi艂k贸w. Nadz贸r nad uk艂adaniemjad艂ospis贸w i przestrzeganie ich. Rozliczanie ilo艣ciowe produkt贸w do produkcji posi艂k贸w. Przechowywanie pr贸bek zgodnie z wymaganiami sanepidu. Przestrzeganie zasad HACCP. Przygotowywanie posi艂k贸w na imprezy okoliczno艣ciowe.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Krzy偶ewo
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podlaskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wysokomazowiecki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Soko艂y
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 24.03.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Pasja do gotowania. Do艣wiadczenie na stanowisku Kucharza / Kucharki. Posiadanieaktualnych badan sanitarnych. Wykszta艂cenie kierunkowe gastronomiczne. Dyspozycyjno艣膰 do pracy r贸wnie偶 wweekendy. Wiedza z zakresu HACCP. Komunikatywno艣膰 i zaanga偶owanie. Znajomo艣膰 obs艂ugi sprz臋tu kuchennego itechnologii obr贸bki 偶ywno艣ci.
Nazwa pracodawcy: Fundacja "Praca dla Niewidomych" ZAZ KRZY呕EWO
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Wysokiem Mazowieckiem
Adres pracodawcy:
18-218 Krzy偶ewo 32, powiat: wysokomazowiecki, woj: podlaskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
kontakt osobisty, telefoniczny 504247229 lub emailowy krzyzewo (at) fpdn.org.pl
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: wysokomazowiecki
Gmina pracodawcy: Soko艂y
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Krzy偶ewo
Numer budynku pracodawcy: 32
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Wysokiem Mazowieckiem
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.03.2017
Oferta pracy wa偶na do: 30.04.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 24.03.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 24.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
.
Restauracja KRAWATKA Piotr Roszak - 2015-12-07 - Gosty艅 (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Warszawa (mazowieckie)
Wykszta艂cenie 艣rednie; do艣wiadczenie: 1 rok; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice;
kontakt przez PUP - 2017-12-19 - Gliwice (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelowych
kontakt przez PUP - 2018-07-20 - Sienno (wielkopolskie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, pr贸bkowanie potraw, utrzymanie czysto艣ci w kuchni, dba艂o艣膰 o sprz臋t i narz臋dzia.
Zak艂ad Poprawczy i Schronisko Dla Nieletnich w Koronowie - 2018-04-04 - Koronowo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w w przedszkolu.
PUBLICZNE PRZEDSZKOLE NR 5 - STRZELCE OP. - 2017-08-22 - Strzelce Opolskie (opolskie)
gotowanie i przygotowywanie potrzaw
kontakt przez OHP - 2018-05-09 - Drzewicz (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-08-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej wg oryginalnych przepis贸w.
TAMARYND S.C. - 2016-03-29 - Gda艅sk (pomorskie)
pobieranie produkt贸w spo偶ywczych z magazynu 偶ywno艣ciowego do kuchni na podstawie asynganty, przygotowywanie posi艂k贸w oraz wydawanie, sprawowanie sta艂ego nadzoru nad sprz臋tem kuchennym, sto艂owym i gastronomicznym, przestrzeganie zasad BHP, dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej (GMP/GHP), a tak偶e zasad analizy zagro偶e艅 i krytycznego punktu kontrli (HACCP)
12 Wojskowy Oddzial Gospodarczy WOJSKOWA KOMENDA UZUPE艁NIE艃 - 2018-08-13 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
wyr贸b i wypieka pizzerii w centrum Kielc, firma przyuczy do fachu
INTEGER PL-22 Grzegorz Nowalski - 2016-05-12 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w, zabezpieczanie surowc贸w i p贸艂produkt贸w przed zepsuciem; dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy; praca w godz. 16.00-22.00 zgodnie z grafikiem, tak偶e w weekendy; I umowa na okres pr贸bny, nast臋pnie na czas nieokre艣lony
DOM TURYSTY- US艁UGI NOCLEGOWE SOBCZAK MACIEJ - 2018-08-27 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami hotelu, dbanie ogospodark臋 magazynow膮 towar贸w, - dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracyoraz pomieszcze艅 z nim zwi膮zanych, - wsp贸艂praca z innymi dzia艂amihotelowymi, - przestrzeganie przepis贸w bhp i HAACP,praca w godz. 13-21
Firma Unitrade - Bogdan Szyd艂owski - 2016-06-10 - Turawa (opolskie)
Przygotowanie posi艂k贸w dla dzieci w szkole, obowi膮zki szefa kuchni
Szko艂a Podstawowa Nr 2 im. Jakuba Sobieskiego w O艂awie - 2018-06-20 - O艂awa (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw, zarzadzanie prac膮 kuchni,przygotowywanie menu,organizowanie zam贸wie艅 towar贸w
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - Ko艣cianki (wielkopolskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej w oparciu o oryginalne receptury
kontakt przez PUP - 2016-11-02 - Brzeziny (艂贸dzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
-
PPHU Restauracja Pasja Tomasz Nielubi艅ski - 2017-01-18 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 kuchni azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2018-04-09 - Sieradz (艂贸dzkie)
Gromadzenie archiwalnych zbior贸w historycznych, opracowywanie zbior贸w IR, prowadzenie dokumentacji, znakowanie zbior贸w zgodnie z przepisami IR, wykonywanie podstawowych opis贸w muzeali贸w: wymiar-format, waga, rodzaj materia艂u, autor, tytu艂, rok wydania, miejsce przechowywania, archiwizowanie i przechochywanie dokumentacji zgodnie z obowi膮zuj膮cymi przepisami, obs艂uga zwiedzaj膮cych, inicjowanie i organizowanie wydarze艅 muzealnych i imprez, popularyzacja wiedzy o gminie Zielonki na bazie wystaw czasowych i staolych, pomoc przy digitalizacji-cyfryzacji zbior贸w oraz rejestrowanie wywiad贸w z mieszka艅cami, bie偶膮ce pisanie tekst贸w i zamieszczanie foto-relacji, zaprosze艅 na stron臋 www i portal spo艂eczno艣ciowy, pomoc w przygotowywaniu dokumentacji aplikacyjnej na pozyskiwanie dodatkowych 艣rodk贸w oraz sponsor贸w na dzia艂alno艣膰 IR.
Biblioteka Publiczna w Zielonkach - 2017-10-03 - Zielonki (ma艂opolskie)
Przygotowywyanie da艅 z kuchni regionalnej i a la carte (od przystawek do deser贸w).
Waldhotel Eiche GmbH - 2017-12-27 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla klient贸w, dbanie o czysto艣膰 kuchni i zaplecza.
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Chojnice (pomorskie)
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoj贸w i deser贸w kuchni ormia艅skiej oraz gruzi艅skiej z zastosowaniem przypraw charakterystycznych dla tej kuchni, wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw regionalnych kuchni rosyjskiej i ukrai艅skiej oraz dbanie o czysto艣膰 w higiene w kuchni. Praca w Szczyrku w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy.
GLIWICKA AGENCJA TURYSTYCZNA S.A - 2017-09-26 - Szczyrk (艣l膮skie)
Zapoznanie sie z programem sta偶u, przeszkolenie z zakresu BHP, zapoznianie sie regulaminem pracy, zapoznanie i obs艂uga maszyn gastronomicznych, poznawanie struktury zakresu uprawnie艅 w restauracji.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Sierpc (mazowieckie)
ocieplenie budynk贸w, prace wyko艅czeniowe
kontakt przez PUP - 2016-10-20 - Suszec (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej, gotowanie, sprz膮tanie miejsca pracy.
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Siedlce (mazowieckie)
Zgodnie z umow膮.
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Ostr贸w (podkarpackie)
przygotowywanie 艣niada艅 i da艅 z karty oraz imprez okoliczno艣ciowych
kontakt przez OHP - 2016-09-19 - M艣cice (zachodniopomorskie)