KUCHARZ Koronowo oferta pracy Zakład Poprawczy i Schronisko Dla Nieletnich w Koronowie
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, próbkowanie potraw, utrzymanie czystości w kuchni, dbałość o sprzęt i narzędzia.
Data publikacji: 2018-04-04
Lokalizacja: Koronowo (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: Zakład Poprawczy i Schronisko Dla Nieletnich w Koronowie
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Dworcowa 36, 86-010 Koronowo, powiat: bydgoski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków, próbkowanie potraw, utrzymanie czystości w kuchni, dbałość o sprzęt i narzędzia.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Plus premia uznaniowa do wynagrodzenia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Koronowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bydgoski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Koronowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, kierunek: żywienie i usługi gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Doświadczenie w żywieniu zbiorowymBadania do celow sanitarno- epidemiologicznych
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Zakład Poprawczy i Schronisko Dla Nieletnich w Koronowie
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy
Adres pracodawcy:
Dworcowa 36, 86-010 Koronowo, powiat: bydgoski, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: bydgoski
Gmina pracodawcy: Koronowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Koronowo
Ulica pracodawcy: Dworcowa
Numer budynku pracodawcy: 36
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.04.2018
Oferta pracy ważna do: 17.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 05.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 04.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
sporządzanie posiłków w zależności od potrzeb pracodawcy
MARKET ABC S.J. Bożena Piekarz, Władysław Piekarz - 2017-08-17 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej
kontakt przez PUP - 2017-12-06 - Żarki (śląskie)
Przygotowywanie potraw,śniadań, porządek na stanowisku pracy, praca w godz. 5-13 lub 6-14
Hotel Mercure Opole - 2017-04-04 - Opole (opolskie)
KUCHARZ
CREATIV KATARZYNA CYZA-GAŁKOWSKA - 2017-12-01 - Dębica (podkarpackie)
Produkcja pierogów, robienie farszu i ciasta. Wykształcenie średnie, doświadczenie zawodowe 2 lata.
Swiet-Smak Swietłana Pstrzoch - 2016-08-31 - Radzymin (mazowieckie)
Mycie, strzyżenie, koloryzacja włosów
Studio Urody "44" Małgorzata Sitkiewicz - 2018-08-22 - Warszawa (mazowieckie)
Ocena surowców, obróbka wstępna surowców, sporządzanie potraw kuchni tureckiej, wydawanie wyrobów kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Raszyn (mazowieckie)
Przygotowanie, gotowanie posiłków dla grup zorganizowanych i gości indywidualnych.
Gospodarstwo Agroturystyczne "DAR JURY" - 2017-06-07 - Podlesice (śląskie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków, znajomość zasad wstępnej obróbki żywności; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2017-12-12 - Gliwice (śląskie)
obróbka wstepna i końcowa wyrobów, obieranie, szatkowanie, nabijanie, zmywanie i sprzątanie.
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Warszawa (mazowieckie)
wz
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Warszawa (mazowieckie)
Prace przy produkcji posiłków, sprzątanie stanowiska pracy, klejenie pierogów.
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Nowy Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków według zasad i kultury kuchni orientalnej, nadzorowanie pracy obcojęzycznych młodszych kucharzy i przygotowywanie w języku hindi lub urdu zamówień oryginalnych przypraw
kontakt przez PUP - 2018-05-02 - Mszczonów (mazowieckie)
- przygotowanie potraw wysokiej jakości dla naszych bufetów, zgodnie z ustalonym menu i organizację wydarzeń- samodzielna praca na poszczególnych odcinkach lub przed gośćmi- pomoc w przygotowaniu i gotowaniu codziennych posiłków dla pracowników- sprawdzanie zakupionych towarów pod katem jakości i ilości – odpowiedzialność za prawidłowe składowanie produktów
A-ROSA Resort und Hotel GmbH - 2015-12-02 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowanie dań i potraw, przestrzeganie przepisów BHP w kuchni, kreatywność i zaangażowanie
EUROTURYSTA Sp. z o.o. Pokrzywna 75 - 2016-04-19 - Pokrzywna (opolskie)
Nadzór nad kuchnią hotelową, restauracją oraz przyrządzanie posiłków, potraw.Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe, mile widziane doświadczenie zawodowe, książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Sp.j. DALL K.K. Rudyńscy - 2016-01-18 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
według programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie potraw, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
Wykonywanie podstawowych zabiegów kosmetycznych. Możliwość pracy na 1/2 etatu.
City Spa Wellness Joanna Kotecka - 2018-04-12 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie dań ciepłych takich jak pierogi, naleśniki, gołąbki, farsze, wyroby mączne oraz zupypraca na umowę na czas określony poprzedzona 3 miesięcznym okresem próbnym, praca jednozmianowaoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Wrocław (dolnośląskie)
do uzgodnienia
GALICJA PAWEŁ BOROWIEC - 2016-05-24 - Babica (podkarpackie)
przygotowywanie potraw dla gości
BAZA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-11 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Obsługa imprez, prowadzenie kuchni, obsługa w języku rosyjskim
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Boglewice (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Hotel Restauracja "Pod Słońcem" Sp. z o.o. - 2017-08-07 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Praca jako kucharz.Wymagania: doświadczenie zawodowe w zawodzie kucharz, aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.Osoby zainteresowane ofertą pracy proszone są o przesyłanie CV na adres mailowy: bogumila.wardenga (at) hotelracibor.pl
HOTEL RACIBOR Sp. z o. o. - 2016-10-06 - Racibórz (śląskie)
codzienne zaopatrywanie lokalu w produkty żywnościowe, przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem szefa kuchni pochodzenia wietnamskiego, skladanie zamówień na materiały u wietnamskich dostawców, samodzielne przygotowywanie potraw kuchni azjaytyckiej, praca także w soboty i niedziele
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
obsługa grilla
Styrna Aneta Restauracja Baracuda - 2016-05-04 - Mucharz (małopolskie)
Przygotowywanie potraw zgodnych z Menu. Samodzielne gotowanie potraw kuchni polskiej. Staranne przygotowywanie posiłków. Dbanie o czystość w miejscu pracy.
DOBRY GAR PIOTR JAMIOŁKOWSKI MICHAŁ KABAT SPÓŁKA CYWILNA - 2018-04-11 - Żabia Wola (mazowieckie)