KUCHARZ/KUCHARKA Wroc艂aw oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: do 2聽300 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie da艅 ciep艂ych takich jak pierogi, nale艣niki, go艂膮bki, farsze, wyroby m膮czne oraz zupypraca na umow臋 na czas okre艣lony poprzedzona 3 miesi臋cznym okresem pr贸bnym, praca jednozmianowaoferta dost臋pna w sali G
Data publikacji: 2017-05-30
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie da艅 ciep艂ych takich jak pierogi, nale艣niki, go艂膮bki, farsze, wyroby m膮czne oraz zupypraca na umow臋 na czas okre艣lony poprzedzona 3 miesi臋cznym okresem pr贸bnym, praca jednozmianowaoferta dost臋pna w sali G
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 2聽300 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 2聽300 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 30.06.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno- epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: 艣rednie zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_2: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe lub 艣rednie zawodowe, mile widziane gastronomiczne, minimum 1 rok sta偶u pracy jako kucharz, umiej臋tno艣膰 przygotowywania wyrob贸w m膮cznych, pierog贸w, nale艣nik贸w, zup, wymagana ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemilogicznych
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 31.05.2017
Oferta pracy wa偶na do: 30.06.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 31.05.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 30.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie i obs艂uga klienta
Bar Gra偶yna Haniszewska - 2015-12-10 - Brze藕nik (dolno艣l膮skie)
obs艂uga klienta w sklepie z materia艂ami budowlanymi, za艂adunek, roz艂adunek towar贸w, dow贸z do klienta, pozyskiwanie nowych klient贸w
PLUS S.C.- EICHSTAEDT - 2016-06-09 - Lubin (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni orientalnej, przygotowywanie sos贸w
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - 艁azy (mazowieckie)
Obs艂uga klienta.
ZBIGNIEW G脫RSKI PHU "MAZURIANA" - 2017-06-14 - Gi偶ycko (warmi艅sko-mazurskie)
pracownik produkcyjny,wyroby kulinarne m膮czne
AMGO S.C. Prod.Wyrob贸w Garma偶eryjnych - 2017-08-23 - Tenczynek (ma艂opolskie)
Kucharz
Piekarnia ZIARNO Jan Winiarski Sp贸艂ka Jawna - 2018-04-18 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie i sporz膮dzanie posi艂k贸w. Po okresie pr贸bnym zatrudnienie na czas nieokre艣lony. System pracy 12/24
Go艣ciniec "Molo" Andrzej W膮do艂owski - 2018-01-04 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
...
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Chojny (wielkopolskie)
Pakowanie i zabezpieczanie towaru w magazynie , przygotowywanie towaru do transportu , wystawianie dokumentacji .
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Klatka (艂贸dzkie)
Piel臋gnacja pomidor贸w szklarniowych, obs艂uga w贸zka specjalistycznego w szklarni.
GOSPODARSTWO OGRODNICZE PIOTR KOCISZEWSKI - 2016-11-03 - Karczew (mazowieckie)
przygotowywanie da艅 typu fast-food
Pizzeria Napoli - 2016-03-14 - Niepo艂omice (ma艂opolskie)
UTRZYMANIE CZYSTOSCI I PORZ膭DKU NA TERENIE SZKO艁Y, WYKONYWANIE INNYCH CZYNNO艢CI WYNIKAJ膭CYCH Z POTRZEB SZKO艁Y ZALECANYCH PRZEZ DYREKTORA I KIEROWNIKA GOSPODARCZEGO
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Robienie pizzy. Pracodawca przyuczy do wykonywania tego zawodu.
Przedsi臋biorstwo Handlowe "Motomix" Janusz Kr贸l - 2016-06-01 - Muszyna (ma艂opolskie)
Sporz膮dzanie menu i potraw kuchni ukrai艅skiej, ran偶owanie dekoracji potraw w stylu ukrai艅skim, zamawianie specja艂贸w kuchni ukrai艅skiej z Ukrainy.
SPONTI PLUS MAGDALENA NEWEL, KRZYSZTOF NEWEL SP脫艁KA JAWNA - 2016-08-09 - Bia艂ystok (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w Restauracji.Miejsce wykonywanie pracy:Restauracja Prosta 38
Impuls Restauracja Night Club - 2016-07-06 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw
Firma Sorba Andrzej Soroko - 2017-05-29 - Skwierzyna (lubuskie)
Kucharz
KOSHER-TARN脫W SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-08-03 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE WED艁UG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UK艁ADANIE MENU, SK艁ADANIE ZAM脫WIE艃 ZA GRANIC臉.
KEBAB SEVEN STAR AHMED BASHIR - 2018-02-27 - Piotrk贸w Trybunalski (艂贸dzkie)
Praca w restauracji. Przygotowywanie potraw a la carte kuchni mi臋dzynarodowej. Pracodawca poszukuje r贸wnie偶 kucharza na sezon letni.WYMAGANIAWykszta艂cenie: Zawodowe jako kucharzDo艣wiadczenie zawodowe: Wymagane, co najmniej 6 lat jako kucharz w restauracjach gdzie serwuje si臋 dania a`la cartZnajomo艣膰 j臋zyk贸w: komunikatywna znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego Inne istotne wymagania:- osoba komunikatywna, umiej膮ca pracowa膰 w zespole, pod presj膮 czasu, jak r贸wnie偶 wsp贸艂pracowa膰 z go艣膰mi hotelowymi,- osoba schludna, dok艂adna, kreatywna, zajmuj膮ca si臋 gotowaniem z pasj膮,- osoba posiadaj膮ca wiedz臋 dot. funkcjonowania kuchni zar贸wno pod wzgl臋dem ekonomicznym jak i zaopatrzeniowym.
Restaurant Sj枚loftet - 2017-12-12 - Norwegia (Norwegia)
Przygotowywanie potraw, racjonalne zarz膮dzanie sk艂adnikami, przestrzeganie przepis贸w BHP, pilnowanie porz膮dku, dbanie o 艣wie偶o艣膰 uzywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych.
KOMPLEKS RESTAURACYJNO-BANKIETOWY ANNA KOSTUR - 2017-02-15 - Bytom (艣l膮skie)
- przygotowywanie potraw kuchni rosyjskiej, ukrai艅skiej
F.H.U. "Centrum" Maria Palmowska - 2018-03-13 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
Sporz膮dzanie potraw z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Bierna (艣l膮skie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w.Wymagane do艣wiadczenie w zawodzie.Wynagrodzenie 2500z艂 brutto. Miejsce wykonywania pracy Camping KAMA Adam Kami艅ski Ta艂ty 36 11-730 Miko艂ajki.
Camping "KamA" Adam Kami艅ski Ta艂ty - 2016-06-13 - Ta艂ty (warmi艅sko-mazurskie)
do艣wiadczenie zawodowe mile widziane
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Wolsztyn (wielkopolskie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca w soboty i niedziele. - Praca w bufecie studenckim na Uniwersytecie 艢l膮skim. Praca zgodna z organizacj膮 roku akademickiego.- Wynagrodzenie: 2100 z艂/brutto na okresie pr贸bnym. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny 3 miesi膮ce (17.09.2018-17.12.2018). Nast臋pna umowa na czas okre艣lony do 31.05.2019r. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 7:30-15:30. Praca w soboty i niedziele. Wymagania: wykszta艂cenie min. zawodowe. Do艣wiadczenie w zawodzie. Ksi膮偶eczka sanepidowska (mo偶e by膰 nieaktualna). Osoba bez nalog贸w. Kontakt osobisty (ul. Bankowa 11, 40-007 Katowice,) w godz.: 8:00-16:00 lub telefoniczny (508-166-553) w godz.: 8:00-19:00
DANUTA STODULSKA DZIA艁ALNO艢膯 GASTRONOMICZNA - 2018-09-04 - Katowice (艣l膮skie)
jw
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ Pracownika O艣wiaty - 2016-07-21 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅.
Pizzeria LAGUNA Konrad Okraska - 2016-09-19 - P艂ock (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z przedstwion膮 receptur膮/przepisami (grill, shorma) Praca w restauracji "SPHINX".
艁ukasz Kurzy艅ski - 2017-07-04 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
wg stanowiska
Przemys艂aw Kuchta ALL GOOD - 2018-01-19 - Wo艂贸w (dolno艣l膮skie)
Bran偶a gastronomiczna. Praca z mi臋sem, marynowanie, panierowanie, sma偶enie, praca z olejem
AmRest sp. z o.o. - 2017-04-26 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)