KUCHARZ Tałty oferta pracy Camping "KamA" Adam Kamiński Tałty
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i wydawanie posiłków.Wymagane doświadczenie w zawodzie.Wynagrodzenie 2500zł brutto. Miejsce wykonywania pracy Camping KAMA Adam Kamiński Tałty 36 11-730 Mikołajki.
Data publikacji: 2016-06-13
Lokalizacja: Tałty (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Camping "KamA" Adam Kamiński Tałty
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:11-730 Tałty, powiat: mrągowski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie i wydawanie posiłków.Wymagane doświadczenie w zawodzie.Wynagrodzenie 2500zł brutto. Miejsce wykonywania pracy Camping KAMA Adam Kamiński Tałty 36 11-730 Mikołajki.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tałty
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: mrągowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mikołajki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.06.2016
Data zakończenia pracy: 14.09.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Nazwa pracodawcy: Camping "KamA" Adam Kamiński Tałty
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mrągowie
Adres pracodawcy:
Kopernika 1, 11-700 Mrągowo, powiat: mrągowski, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: mrągowski
Gmina pracodawcy: Mrągowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Mrągowo
Ulica pracodawcy: Kopernika
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: działalność noclegowa z bazą gastronomiczną
Nazwisko osoby zgłaszającej: Karolina Kamińska
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mrągowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.06.2016
Oferta pracy ważna do: 12.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 13.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 13.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca na stacji paliw
PHU EFA STACJA PALIW - 2018-01-11 - Garczegorze (pomorskie)
- Przygotowywanie dań z półproduktów.- Wynagrodzenie: 2500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do sześciu miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 9:00-21:00 + soboty, niedziele - w system,ie równoważnym. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Mile widziane doświadczenie zawodowe min. 6 miesięcy. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę). Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (9:00-21:00) (Tel. 608-376-954) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Chorzowska 107, 40-101 Katowice) lub e-mail: s.krawczyk (at) sfinks.pl
Sylwester Krawczyk - 2016-06-15 - Katowice (śląskie)
Przygotowanie dań, menu, gotowanie potraw dla klientów, czytanie wietnamskich przepisów, kontakt z wietnamskimi klientami
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Warka (mazowieckie)
.
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Dobrzyń nad Wisłą (kujawsko-pomorskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i przyrządzanie potraw według receptur kuchnii wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Warka (mazowieckie)
gotowanie na kuchni w szkole plus zlecone usługi
GASTRO IRENA DZWONNIK - 2016-12-28 - Wola Krzysztoporska (łódzkie)
przygotowywanie posiłków,kontrola jakości produktów,utrzymanie porządku na kuchni oraz w magazynkach
MB-Centrum Medycyny i Rekreacji S.C. Mirosława Bykowska, Jan Bykowski - 2018-03-21 - Święta Lipka (warmińsko-mazurskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw
Marcin Matyjaszek U FRYZJERA - 2017-07-26 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Przygotowywanie mięsa i warzyw do potraw kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2016-08-09 - Wrocław (dolnośląskie)
przewóz towaru Polska-Belgia
"DUOTRANS" Koza Sp.j. - 2018-09-14 - Toporzysko (małopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Klonowy Dwór (warmińsko-mazurskie)
do uzgodnienia
SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY "BEZIK" JOLANTA PODGÓRSKA-MIGUT;HOTEL I RESTAURACJA "NOWY DWÓR" ZACZERNIE JOLANTA PODGÓRSKA - 2016-05-20 - Zaczernie (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej, korzystanie z oryginalnych przepisów, obsługa pieca Tandoori.
WŁODZIMIERZ SOROCZYŃSKI RESTAURACJE - 2017-09-14 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw, obsługa imprez okolicznościowych, wesel
PAŁACYK ŁĄKOMIN Krzysztof Śmiglak - 2016-01-18 - Łąkomin (lubuskie)
przygotowywanie śniadań oraz obiadów dla 4-6 osób. Obsługa imprez okolicznościowych.
kontakt przez OHP - 2016-11-29 - Zielona Góra (lubuskie)
1.Przygotowywanie posiłków na potrzeby ośrodka,2.Smażenie ryb,3.Obsługa imprez okolicznościowych.
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - Więcbork (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z menu, dbanie o porządek w miejscu pracy
Jaciow Dawid Pizzeria & Restauracja Długa 2 - 2016-12-07 - Łaziska (śląskie)
przygotowywanie dań gorących i przystawek
Małe Atelier Agnieszka Zarzycka - 2016-09-05 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
- Przygotowywanie oraz sprzedaż dań t. Fast Food- Miejsce pracy: Tczew, ul. Kopernika 1, Maxx Kebab- Kontakt: telefon: 731-982-205; 791-213-994 mail: marekszela (at) wp.pl
MARKUS MAREK SZELA - 2015-12-03 - Tczew (pomorskie)
SAMODZIELNE WYKONYWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z JADŁOSPISEM, WYKONYWANIE OBRÓBKI WSTĘPNEJ I TERMICZNEJ POTRAW, WYDAWANIE POSIŁKÓW POBIERAJĄCYM NA ODDZIAŁY, OBSŁUGA SPRZĘTU KUCHENNEGO;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, PREFEROWANE ŚREDNIE W ZAWODZIE KUCHARZ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ SYSTEMU HACCP, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 3 LATA
109 SZPITAL WOJSKOWY Z PRZYCHODNIĄ SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ W SZCZECINIE - 2017-07-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
doświadczenie w pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Kraśnik (lubelskie)
obsługa biurowa, wprowadzanie dokumentów do systemu księgowego, archiwizowanie dokumentacji, telefoniczna i bezpośrednia obsługa klientów firmy, odbiór i wysyłka listów, przesyłek kurierskich
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Łomianki (mazowieckie)
obsługa wózka widłowego
kontakt przez OHP - 2017-01-12 - Bielsko-Biała (śląskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków.
Barbara Smolarek-Dziąg - 2017-08-29 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
Obowiązki związane z pracą kucharza
kontakt przez PUP - 2016-11-16 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
kucharzza soboty i niedziele pracujące przysługują dni wolne w tygodniu
Piccola Italia Emanuele Memmola - 2018-04-09 - Mielec (podkarpackie)