KUCHARZ Radzyń Podlaski oferta pracy Małe Atelier Agnieszka Zarzycka
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań gorących i przystawek
Data publikacji: 2016-09-05
Lokalizacja: Radzyń Podlaski (lubelskie)
Pracodawca: Małe Atelier Agnieszka Zarzycka
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawska 33/6, 21-300 Radzyń Podlaski, powiat: radzyński, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań gorących i przystawek
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Radzyń Podlaski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: radzyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Radzyń Podlaski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.09.2016
Data zakończenia pracy: 06.10.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: książeczka zdrowia (sanepid)
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane doświadczenie zawodowe z zakresu przygotowywania potraw oraz posiadanie książeczki SANEPID
Nazwa pracodawcy: Małe Atelier Agnieszka Zarzycka
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Radzyniu Podlaskim
Adres pracodawcy:
Warszawska 33/6, 21-300 Radzyń Podlaski, powiat: radzyński, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, Godziny : 8:00 - 15:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: radzyński
Gmina pracodawcy: Radzyń Podlaski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Radzyń Podlaski
Ulica pracodawcy: Warszawska
Numer budynku pracodawcy: 33
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Radzyniu Podlaskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 10
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.09.2016
Oferta pracy ważna do: 05.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 05.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 05.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Obowiązki kucharza – przygotowywanie potraw i napoi kuchni azjatyckiej: tajskiej, syczuańskiej i kantońskiej.WYMAGANIAWykształcenie:W zawodzie kucharzaDoświadczenie zawodowe: Wymagane doświadczenie w kuchni azjatyckiej: tajskiej, syczuańskiej i kantońskiejZnajomość języków: angielski -komunikatywny
Crazy Duck Kristiansand - 2017-03-07 - Norwegia (Norwegia)
według zawodu
Agencja Usługowo-Handlowa "Polon-Tour" Sp. z o.o. - 2017-04-04 - Krutyń (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich lub chińskich
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
wymagane doświadczenie w pracy w gastronomii - kucharz, 2 zmiany: w godzinach pracy od 8 do 20
Krystyna Marynowska - 2017-02-27 - Raczyce (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków: śniadań, obiadów, kolacji dla gości. Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi i urządzeń znajdujących się na wyposażeniu kuchni.
Relaksacyjno-Kontemplacyjne Centrum Terapeutyczne SPeS "Pustelnia Złotego Lasu" - 2017-08-28 - Rytwiany (świętokrzyskie)
Wg harmonogramu
kontakt przez PUP - 2018-03-24 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie dań z karty, oraz menu konferencyjnego
"Mały Rzym" Hotel i Restauracja Sp. z o.o. - 2016-08-25 - Sandomierz (świętokrzyskie)
obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), gotowanie, pieczenie, wyrobóe garmażeryjnych, mięsnych, przygotowanie surowców, przekąsek, utrzymanie porządku
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Łódź (łódzkie)
-przygotowywanie potraw kuchni polskiej - dopilnowanie racjonalego zarządzania składnikami - nadzór nad jakością zamówionej żywności - rozdzielnie prac pracownikom pracującym w kuchni
"SPICHLERZ" Sp. z o.o. Sitak Grzegorz - 2016-04-18 - Olsztyn (śląskie)
Samodzielne przyrządzanie potraw(Głównie kuchnia tradycyjna, regionalna, domowa). Stosowanie się do zasad HACCP.
Kompleks Turystyczny U Jawora Spółka Cywilna Jaworowski Wojciech, Jaworowski Jan - 2015-12-02 - Gawrych-Ruda (podlaskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
FUNDACJA ROZWOJU KULTURY FIZYCZNEJ - 2017-09-08 - Puck (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości ośrodka. Praca w godz. 7-19 lub 8-20.
SPOŁEM Spółdzielczy Ośrodek Wypoczynkowy "ZORZA" - 2016-05-23 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Kierowca kat C
"KRAF-TRANS" Paweł Adamek - 2016-11-02 - Maków Podhalański (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, przygotowywanie cateringu dietetycznego,obsługa klienta,prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2017-07-10 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Rogoźno (wielkopolskie)
Kuchnia polska
"SUPER-PRINT TONER" JAN SKUBIS - 2018-02-28 - Chorzów (śląskie)
Przygotowywanie naleśników, kanapek, salatek
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Kutno (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 8-16, 16-20 w Kołobrzegu na umowe o pracę, rownież w weekendy.
DIVA Sp. z o.o. - 2016-06-30 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Warszawa (mazowieckie)
reprezentowanie firmy
INMAR Ireneusz Niedziałek, Adam Piskorski Spółka Jawna - 2017-10-22 - Świdnik (lubelskie)
przygotowywanie potraw, dań kuchni lokalnej ukraińskiej, dbanie o dokładny dobór składników, ustalanie karty menu,
DREMAN Sp. z o.o. - 2017-10-18 - Opole (opolskie)
branża gastronomiczna/ przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej/ dbałość o porządek i czystość w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelu ****
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Mielno (zachodniopomorskie)
Wybór surowców, przygotowywanie i sporzadzanie dań wietnamskich,wprowadzanie nowych dań.
KIM OANH CAO - 2018-01-04 - Sochaczew (mazowieckie)
.
ZAJAZD ROZDROŻE SPÓŁKA CYWILNA - 2016-05-06 - Nieborów (łódzkie)
przygotowywanie pizzy
Studio 11 Michał Stępak - 2016-11-10 - Chrzanów (małopolskie)
do uzgodnienia
RESTAURACJA PUB PABLO PICASSO JOANNA ŁOZA - 2015-11-24 - Rzeszów (podkarpackie)
PRACA NA WARSZTACIE, UTRZYMANIE RUCHU NA HALI PRODUKCYJNEJ - TC DĘBICA
Przedsiębiorsto Produkcyjno-Usługowo-Handlowe "INOX-METAL" Dariusz Dybowski - 2018-03-27 - Dębica (podkarpackie)