KUCHARZ Zaczernie oferta pracy SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY "BEZIK" JOLANTA PODGÓRSKA-MIGUT;HOTEL I RESTAURACJA "NOWY DWÓR" ZACZERNIE JOLANTA PODGÓRSKA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: do uzgodnienia
Data publikacji: 2016-05-20
Lokalizacja: Zaczernie (podkarpackie)
Pracodawca: SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY "BEZIK" JOLANTA PODGÓRSKA-MIGUT;HOTEL I RESTAURACJA "NOWY DWÓR" ZACZERNIE JOLANTA PODGÓRSKA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:36-062 Zaczernie 955A, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: do uzgodnienia
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: - do uzgodnienia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zaczernie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: rzeszowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Trzebownisko
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.05.2016
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA DLA CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, inne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku
Nazwa pracodawcy:
SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY "BEZIK" JOLANTA PODGÓRSKA-MIGUT;HOTEL I RESTAURACJA "NOWY DWÓR" ZACZERNIE JOLANTA PODGÓRSKA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
36-062 Zaczernie 955A, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: rzeszowski
Gmina pracodawcy: Trzebownisko
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zaczernie
Numer budynku pracodawcy: 955A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.05.2016
Oferta pracy ważna do: 19.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 20.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 20.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodny z charakterystyką pracy
Kawiarnia Muzealna Gołuchów - 2016-02-17 - Gołuchów (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, planowanie menu i zakupie produktów, wydawanie posiłków, zapewnienie czystości urządzeń i maszyn, współpraca z klientami, dbanie o najwyższe standardy obsługi
Royal Greenland Seafood Sp. z o.o. - 2016-09-22 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Wykonywanie detali na podstawie rysunku technicznego na tokarkach manualnych oraz CNC, dobór narzędzi skrawających, pomiarowych i parametrów skrawania, praca przy produkcji jednostkowej
LUMEL ALUCAST Sp z o. - 2018-03-22 - Zielona Góra (lubuskie)
Kucharz
P.P.H.U. "BRD" Romana Damrath - 2018-01-04 - Wąsosz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
kontakt przez OHP - 2016-07-18 - Chełm (lubelskie)
Przygotowywanie sushi
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Puławy (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji. Wymagane: doświadczenie zawodowe min. 5 lat. Tel.: 509 679 795 Elżbieta Mieleszko. Adres e-mail: kamil (at) kormoran.org.pl
Mieleszko Kamil OŚRODEK KORMORAN - 2016-04-25 - Sulęcin (lubuskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej, obsługa grilla, dbanie o czystość na stanowisku pracy, sporządzanie listy zakupów
MINI BAR Wiśniewski Marek - 2017-01-10 - Pęcław (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków,kontrola jakości produktów,utrzymanie porządku na kuchni oraz w magazynkach
MB-Centrum Medycyny i Rekreacji S.C. Mirosława Bykowska, Jan Bykowski - 2018-03-21 - Święta Lipka (warmińsko-mazurskie)
obsługa klienta, przygotowywanie posiłków
P.H. ALLADYN Justyna Belter - 2017-06-30 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Ciecie, struganie, klejenie elementów drewnianych, podstawowa obróbka drewna.
kontakt przez PUP - 2017-12-12 - Złotoryja (dolnośląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Olszewo-Borki (mazowieckie)
praca w kuchni ośrodka przy przygotowywaniu posiłków dla uczestników turnusów rehabilitacyjno - wypoczynkowych.
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Jasło (podkarpackie)
-Poszukujemy kucharza, kucharki do nowo otwartej kawiarni,-Przgotowywane posiłków według przepisów własnych lub innych,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Osoby zainteresowane prosimy o kontakt telefoniczny: 518-363-400 lub 608-640-336.
1. DZIAŁALNOŚĆ WYCHOWAWCZO-OPIEKUŃCZA JAGÓDKA KATARZYNA MARUT2. GASTRO "CELKA" KATARZYNA MARUT - 2018-01-10 - Tczew (pomorskie)
praca jako samodzielny kucharz, przygotowywanie dań z menu restauracji, komponowanie nowych dań do karty menu oraz przygotowywanie ofert
"PARADISO" I. TYSZKO A. TYSZKO SPÓŁKA JAWNA - 2017-10-20 - Białystok (podlaskie)
Obsługa kuchni bankietowej.
WĘDLINKA SP. JAWNA TERESA I JAN KORDUS - 2016-09-01 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków: śniadań, obiadów; gotowanie zup, potraw mięsnych.
"QUARTET" MARIA GMUROWSKA I AMANDA GMUROWSKA SPÓŁKA JAWNA - 2017-02-14 - Pniewy (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków
RENATA PYSZ SPRZEDAŻ HURTOWA I DETALICZNA ODZIEŻY - 2018-03-05 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Sporządzanie potraw rodem z Jemenu, umiejętne łączenie przypraw sprowadzanych z zagranicy (etykiety nie tłumaczone na język polski). Przyprawy za każdym razem są w innych opakowaniach i nie wyglądają tak samo zawsze.
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Stalowa Wola (podkarpackie)
- przygotowanie posiłków wg przyjętych receptur,- dbanie o czystość na stanowisku pracy,- przestrzeganie przepisów sanitarnych,- pilnowanie zamówień.
Catering-Express s.c. B. Strzelec, T. Edries, M. Postupalski - 2017-08-09 - Oświęcim (małopolskie)
przygotowanie i gotowanie posiłków
Usługi Gastronomiczne KUCHMAR Maria Poborca - 2018-03-28 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
zapoznanie się z obsługą sprzętu kuchennego, obróbka artykułów spożywczych, przygotowywanie posiłków, czynności porządkowe
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Czarna Woda (pomorskie)
- Umiejętność pracy w zespole- Kreatywność z doświadczeniem kuchni polskiej- Umiejętność zorganizowania pracy- Samodyscyplina- Odpowiedzialność, sumienność i dobra organizacja pracy[Godzina zakończenia pracy] : 18:00
RESTAURACJA MACIEK - 2016-01-15 - Łódź (łódzkie)
przygotowanie śniadań, przygotowanie obiadów, przygotowanie kolacji
kontakt przez PUP - 2017-10-26 - Karpacz (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 5-13; okres próbny 3 miesiące, następnie umowa na czas określony; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-17
CITY Sp. z o. o. - 2018-02-21 - Słupsk (pomorskie)
- organizowanie i nadzór oraz kontrola przebiegu procesów technologicznych- posługiwanie się i prowadzenie dokumentacji wymaganej przy produkcji potraw- organizowanie przyjęć okolocznościowych i cateringu- przygotowanie dań i potraw- przygotowywanie dań kuchni europejskiej
Grzegorz Łoniewski - 2018-04-30 - Karpacz (dolnośląskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Warszawa (mazowieckie)
zgodny
STAROPOLSKA Piotr Bugajski - 2018-08-21 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
wyrób produktów garmażerynych, krokietów, pierogów, uszek, zapiekanek
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Libusza (małopolskie)