KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ Kędzierzyn-Koźle oferta pracy "JANTAR" USŁUGI PRODUKCJA HANDEL MAREK TARASZKIEWICZ
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Wynagrodzenie: do 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej, obsługa klienta.
Data publikacji: 2017-03-24
Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Pracodawca: "JANTAR" USŁUGI PRODUKCJA HANDEL MAREK TARASZKIEWICZ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:PIASTOWSKA 4, 47-200 Kędzierzyn-Koźle, powiat: kędzierzyńsko-kozielski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej, obsługa klienta.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kędzierzyn-Koźle
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kędzierzyńsko-kozielski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kędzierzyn-Koźle
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.04.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 10)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
10 lat doświadczenia w kuchni azjatyckiej.Praca pn-nd 11-21
Nazwa pracodawcy:
"JANTAR" USŁUGI PRODUKCJA HANDEL MAREK TARASZKIEWICZ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kędzierzynie-Koźlu
Adres pracodawcy:
RYNEK 2, 47-200 Kędzierzyn-Koźle, powiat: kędzierzyńsko-kozielski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV i list motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: kędzierzyńsko-kozielski
Gmina pracodawcy: Kędzierzyn-Koźle
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kędzierzyn-Koźle
Ulica pracodawcy: RYNEK
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kędzierzynie-Koźlu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.03.2017
Oferta pracy ważna do: 23.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 24.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 24.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków dla gości
Ośrodek Wypoczynkowy TVP SA - 2016-07-01 - Sarnówek (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań mżcznych, mięsnych z kuchni ukraińskiej, obróbka termiczna uprzednio przygotowanych dań, po skończonej pracy czyszczenie sprzętu kuchennego, mycie podłóg, stołów
kontakt przez PUP - 2018-08-09 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Operator ładowarki kat. 2
TECHNICAL SOLUTIONS SP.ZO.O. - 2017-02-01 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Kucharz
Mariusz Jabłoński Consulting Group Mariusz Jabłoński ALUMNAT - 2018-01-03 - Tykocin (podlaskie)
prowadzenie fanpageaktualizacje strony internetowejtworzenie relacji z wydarzeń kulturalnych
kontakt przez PUP - 2017-10-17 - Chorzów (podkarpackie)
Prace ciesielskie. jedna zmiana, umowa o pracę.
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Wrocław (dolnośląskie)
- Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni tureckiej poparte znajomością oryginalnych przypraw tej kuchni. Formowanie KEBABA z surowego mięsa. Wypiek pieczywa tureckiego. Obsługa klienta.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. średnie zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok jako kucharz kuchni tureckiej. Znajomość tradycji kuchni tureckiej oraz umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego. Wymagana umiejętność wypieku pieczywa tureckiego.
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Katowice (śląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-04-05 - Lesko (podkarpackie)
przygotowywanie dań głównie z ryb (smażalnia ryb) oraz dbanie o czystosć stanowiska pracy.
HANDEL I GASTRONOMIA Marek Siuda - 2018-03-14 - Okole (kujawsko-pomorskie)
1) Przyjmowanie, wysyłanie i rozdzielanie korespondencji na zewnątrz i wewnątrz urzędu w formie papierowej i elektronicznej. 2) Prowadzenie ewidencji korespondencji i rejestru delegacji. 3) Przygotowanie pomieszczeń i obsługi w tym protokołowanie spotkań i zebrań organizowanych przez Wójta i Sekretarza Gminy. 4) Prenumerata czasopism i dzienników urzędowych. 5) Nadzór nad przechowywaniem pieczęci urzędowych. 6) Organizowanie kontaktów z Wójtem i Sekretarzem Gminy w zakresie petycji, skarg i wniosków. pozostałe zadania opisane w ogłoszeniu o naborze na stanowisko urzędnicze
Urząd Gminy Wilków - 2018-01-22 - Wilków (lubelskie)
przygotowanie potrwa ukraińskich
GOLD TRADE CORPORATION SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-01 - Turawa (opolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Świdnica (dolnośląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Maciej Michalczuk "Przy Kominku" Pizza Club - 2017-11-10 - Białystok (podlaskie)
PRZYRZĄDZANIE POTRAW REGIONALNYCH, PRZYRZĄDZANIE DESERÓW, CIAST I PRZETWORÓW, ZARZĄDZANIE PROCESEM PRZYGOTOWYWANIA POTRAW, OBSŁUGA MASZYN I URZĄDZEŃ KUCHENNYCH;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, PRZYGOTOWYWANIE POTAW WG. RECEPTURY, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 1 ROK
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- Przygotowanie dań - produktów o najwyższej jakości i walorach smakowych celem pozyskania jak największej sprzedaży i stałych klientów. Udział w planowaniu karty menu, propozycji dla grup, imprez. Dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia: porcje posiłków, jakość, smak, estetyka wydawanych posiłków. Pobieranie produktów spożywczych z magazynów w ilościach przewidzianych recepturą. Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług. Obsługa klienta zgodnie z wysokimi standardami. Utrzymanie porządku w miejscu pracy. Dbałość o powierzony sprzęt kuchenny.- Wynagrodzenie: 2200 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 7:00-23:00 + soboty i niedziele (według grafiku). Wymagane wykształcenie minimum zasadnicze zawodowe. Doświadczenie nie jest wymagane. Na stanowisko mogą aplikować również osoby niepełnosprawne. Kontakt telefoniczny (32-746-70-00) (8:00-16:00) lub e-mail: kadry (at) hoteldiament.pl
HOTELE DIAMENT SPÓŁKA AKCYJNA / Park Hotel Diament - 2017-05-04 - Katowice (śląskie)
Kucharz
ZAKŁAD GASTRONOMICZNY "U GAJDY" - 2016-06-23 - Kolbuszowa Dolna (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowywanie śniadań, obiadów, kolacji wg norm i receptur,- Zgłaszanie zapotrzebowania na produknty spożywcze,- Przestrzeganie zasad BHP i HACCP,- Utrzymanie miejsca pracy w czystości.
Związek Rzemiosła Polskiego ORW "RZEMIEŚLNIK" - 2018-03-05 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni Polskiej i Międzynarodowej , przygotowywanie posiłków na przyjęcia okolicznościowe , dbanie o porządek i czystość w miejscu pracy . cv z zaznaczeniem stanowiska pracy prosimy kierować na adres e-mail : praca (at) alabaster.rzeszow.pl .zastrzegamy sobie prawo kontaktu wyłącznie z wybranymi kandydatami .
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWO ROZRYWKOWE FANCOM JANUSZ KRUPA - 2017-02-02 - Rzeszów (podkarpackie)
Pracownik gastronomiczny. Możliwość zakwaterowania.
MALIBU S.C. - 2016-06-03 - Uraz (dolnośląskie)
Sprzedawca w sklepie spożywczo - mięsnym na ul. Giermków w Elblagu. Praca na dwie zmiany 06:00 do 14:00, 13:00 do 21:00.
DICK Piotr Literski Edyta Literska Spółka Jawna - 2016-06-07 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
samodzielne przyrządzanie potraw z kuchni ukraińskiej
Karczma Karkonoska Katarzyna Bielańczyk - 2017-08-22 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW I DAŃ ZGODNIE Z PRZYJĘTYMI STANDARDAMI; ZAPEWNIENIE WYSOKIEJJAKOŚCI USŁUG; WŁAŚCIWE I OPTYMALNE GOSPODAROWANIE TOWARAMI I INNYMI MATERIAŁAMIWYKORZYSTYWANYMI W RESTAURACJI; ZACHOWANIE STANDARDÓW W ZAKRESIE HACCP; ORGANIZOWANIEPRACY I NADZÓR NAD ZESPOŁEM; DBAŁOŚĆ O CZYSTOŚĆ I HIGIENĘ PRACY.Umowa zlecenie, 140h w miesiącu, średnio 35h w tygodniu
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Wrocław (dolnośląskie)
Zgodnie ze stanowisiem. Praca na umowę o pracę w godz. 11-23 w systemie równoważnym w Ustroniu Morskim, praca również w weekendy.
Ewa Laskoska Lambert Travel - 2017-09-15 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
-przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Stąporków (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków dla gości ośrodka wypoczynkowego
Teresa Fałkowska Ośrodek Wypoczynkowy SAWA - 2018-04-05 - Junoszyno (pomorskie)
Przygotowywanie dań, dbałość o walory smakowe i estetyczne
FUNDACJA ORŁY SPORTU - 2018-04-27 - Puck (pomorskie)
przygotowanie różnego rodzaju potraw, dań, gospodarka magazynowa, dbanie o sprzęt kuchenny, organizacja pracy
PHP "Jeans" Teresa i Jan Szablewscy S.J. - 2017-01-19 - Dymaczewo Nowe (wielkopolskie)