KUCHARZ Tykocin oferta pracy Mariusz Jabłoński Consulting Group Mariusz Jabłoński ALUMNAT
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz
Data publikacji: 2018-01-03
Lokalizacja: Tykocin (podlaskie)
Pracodawca: Mariusz Jabłoński Consulting Group Mariusz Jabłoński ALUMNAT
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Sokołowska 14, 16-080 Tykocin, powiat: białostocki, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tykocin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: białostocki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Tykocin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.01.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy:
Mariusz Jabłoński Consulting Group Mariusz Jabłoński ALUMNAT
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Adres pracodawcy:
Sokołowska 14, 16-080 Tykocin, powiat: białostocki, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: białostocki
Gmina pracodawcy: Tykocin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Tykocin
Ulica pracodawcy: Sokołowska
Numer budynku pracodawcy: 14
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.01.2018
Oferta pracy ważna do: 30.01.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 03.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 03.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-przygotowanie produktów do dań obiadowych -gotowanie dań-przygotowanie farszu-lepienie pierogów-wydawanie dań wg zamówień
P.P.H.U. ANMAR mgr Anna Surmacz-Kałamarz - 2017-02-15 - Rogóżno (podkarpackie)
GOTOWANIE
RESTAURACJA WINNICA - 2018-06-25 - Połaniec (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw wg. opracowanych receptur, nadzór nad jakością i świeżością składników, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, przestrzeganie przepisów BHP. Praca około 126 godzin miesięcznie od poniedziałku do niedzieli w godzinach 7-15.
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Otrębusy (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez OHP - 2016-06-01 - Krynica Morska (pomorskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Zielona Góra (lubuskie)
zawowodwe w kierunku gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2017-10-26 - Odolanów (wielkopolskie)
przygotowanie śniadań, obiadokolacji i dań z karty
Chopin Airport Development sp. z o.o. - 2018-04-13 - Jurata (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, sprzątanie, HCCP
Mariola Żyła - 2016-04-07 - Żory (śląskie)
sprzedaż i promocja, poszukiwanie klientów na wagi i ich sprzedaż
kontakt przez PUP - 2015-12-29 - Łęczyca (łódzkie)
- przygotowywanie dań, kompleksowa obsługa kuchni,- okres próbny 2 miesiące, następna umowa na czas nieokreślony.
Hotel BELFER Jacek Langner - 2018-03-02 - Zaniemyśl (wielkopolskie)
przyuczenie do zawodu kucharza
kontakt przez OHP - 2016-08-12 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy, dbanie o jakość i wygląd serwowanych potraw. Praca dwuzmianowa w 6.00-14.00 i 11.00-19.00 od poniedziałku do piątku w Bielsku-Białej.
"EUREST POLAND" SP. Z O. O. - 2016-04-20 - Bielsko-Biała (śląskie)
przygotowywanie zamówionych posiłków, prace kuchenne
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Leszno (wielkopolskie)
Prace kuchenne, przygotowywanie pizzy oraz dowożenie kateringu.
Chata Mazurska Marek Pyśk - 2017-03-03 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE SNIADAŃ (BUFET), DAŃ DO KARTYWYMAGANIAWYKSZTAŁCENIE MIN. ZAWODOWE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, STAŻ PRACY 2 LAT,
PANORAMA HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków.
Wojewódzki Ośrodek Lecznictwa Odwykowego i Z-ad Opiek.-Leczniczy - 2017-02-01 - Gorzyce (śląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.Miejsce pracy: Wrocław ul. KrakowskaKontakt kandydatów z pracodawca telefoniczny: 693-28-47-30Oferta znajduje się w sali: G
P.H.U."ANI" Gagik Grigoryan - 2016-03-30 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI POLSKIEJ I EUROPEJSKIEJ;WYMAGANIA: ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ I EUROPEJSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE NA STANOWISKU;KONTAKT Z PRACODAWCĄ: TEL 509361001 LUB C.V NA MAIL info (at) pracowniasmaku.pl
PRACOWNIA SMAKU, SANTORINI PAULINA KOSIOR - 2016-06-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE MŁODOCIANEGO DO ZAWODU
kontakt przez OHP - 2018-08-31 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowywanie potraw, dbanie o czystośc w kuchni, praca w godz. 10.00-22.00 co drugi dzień lub do ustalenia
JWR TOMASZ PIERZCHALSKI - 2016-09-15 - Zgorzelec (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
Restauracja "WYSOKI ZAMEK" Oksana Ustinova - 2017-05-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw - kuchnia polska (pierwsze 3 m-ce okres próbny, praca co drugi dzień)
DOM TURYSTY- USŁUGI NOCLEGOWE SOBCZAK MACIEJ - 2015-12-09 - Zgorzelec (dolnośląskie)
zg. ze stanowiskiem
Firma Handlowo-Gastronomiczna Katarzyna Lewandowska - 2017-10-24 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
obsługa kasy fiskalnej, sprzedaż towarów
kontakt przez OHP - 2017-07-03 - Bolszewo (pomorskie)
przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością żywności, zarządzanie składnikami spożywczymi, nazdorowanie świeżości używanych składników, utrzymywanie wzorowej czystości stanowiska pracy, przestrzeganie wymogów sanitarnych
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Piła (wielkopolskie)
praca na samodzielnym stanowisku kucharza
PIERROT BAR PIETROWSKI PIOTR - 2017-08-31 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
- przygotowywanie posiłków profilaktycznych,- wydawanie posiłków profilaktycznych, - przygotowywanie dań garmażeryjnych, - porządkowanie stanowisk pracy.
CZARNOCKA ALICJA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA - 2017-09-26 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
Prowadzenie pojazdu, obsługa betonomieszarki
ANB Anna Bołoz - 2017-05-11 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw w lokalu gastronomicznym, przygotowanie i produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych; przygotowanie i wypiek pizzy.
CITY FOOD Sebastian Synowiec - 2016-03-11 - Oleśnica (dolnośląskie)
Utrzymanie czystości na stanowisku pracy Prace wg standardów
kontakt przez OHP - 2016-06-24 - Koszalin (zachodniopomorskie)