KUCHARZ Zgorzelec oferta pracy JWR TOMASZ PIERZCHALSKI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1 850 - 2 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, dbanie o czystośc w kuchni, praca w godz. 10.00-22.00 co drugi dzień lub do ustalenia
Data publikacji: 2016-09-15
Lokalizacja: Zgorzelec (dolnośląskie)
Pracodawca: JWR TOMASZ PIERZCHALSKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ignacego Daszyńskiego 25/26/1, 59-900 Zgorzelec, powiat: zgorzelecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw, dbanie o czystośc w kuchni, praca w godz. 10.00-22.00 co drugi dzień lub do ustalenia
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 1 850 - 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zgorzelec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: zgorzelecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zgorzelec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 1 850 - 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.10.2016
Data zakończenia pracy: 13.12.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
do przyuczenia; ksiązeczka sanitarno-epidemiologiczna lub gotowość do jej wyrobienia
Nazwa pracodawcy: JWR TOMASZ PIERZCHALSKI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zgorzelcu
Adres pracodawcy:
Ignacego Daszyńskiego 25/26/1, 59-900 Zgorzelec, powiat: zgorzelecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv,
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: w godz. 10.00-20.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: zgorzelecki
Gmina pracodawcy: Zgorzelec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zgorzelec
Ulica pracodawcy: Ignacego Daszyńskiego
Numer budynku pracodawcy: 25/26
Profil działalności pracodawcy: restauracja SUSHARNIA
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zgorzelcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 15.09.2016
Data dodania oferty pracy: 13.09.2016
Oferta pracy ważna do: 12.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 13.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 13.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Sporządzanie potraw zgodnie z przyjętymi recepturami kulinarnymi.
RSF Sp. z o.o. - 2017-06-29 - Kombornia (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2015-12-23 - Warszawa (mazowieckie)
wykształcenie średnie zawodowe gastronomiczne, staż pracy 2 lata na stanowisku kucharz, umiejętność przyrządzania i przygotowywania potraw, znajomość języka arabskiego, przyrządzanie i przygotowywanie potraw według tradycyjnych receptur kuchni arabskiej,
kontakt przez PUP - 2016-01-18 - Ząbki (mazowieckie)
- wykonywanie podkałdów pod pokrycia dachowe,- wykonywanie izolacji dachowych
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - Góra (dolnośląskie)
ESTAURACJA ALEKSANDRIA ZATRUDNI: KUCHARZ CHARAKTERYSTYKA STANOWISKA PRACY:• PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z KARTĄ MENU ORAZ RECEPTURAMI, • DBANIE O JAKOŚĆ I ESTETYKĘ PODAWANIA DAŃ,• ODPOWIEDNIE STOSOWANIE SIĘ DO PROCEDUR HACCP, BHP I PPOŻ.• MINIMUM 3LAT DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE,• WYKSZTAŁCENIE MINIMUM ŚREDNIE KIERUNKOWE,• DYSPOZYCYJNOŚĆ,• KREATYWNOŚĆ,OFERUJEMY:• WYNAGRODZENIE 2 500 – 3 500 ZŁ. ,• PRACĘ W FIRMIE O UGRUNTOWANEJ POZYCJI,• MOŻLIWOŚĆ ROZWOJU ZAWODOWEGO.ZAINTERESOWANE OSOBY PROSIMY O PRZESŁANIE APLIKACJI CV ZAWIERAJĄCEGO ZAPIS: KUCHARZ CV NA ADRES E-MAIL
RESTAURACJA ALEKSANDRIA S.C - 2016-10-31 - Dynów (podkarpackie)
praca na stołówce, opracowywanie jadłospisu dekadowego, pomoc w przygotowywaniu posiłków, przygotowywanie śniadań - sprzedaż w bufecie i inne
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Trzebinia (małopolskie)
Przygotowywanie potraw, obsluga klienta, obróbka wstępna produktów spożywczych.
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Rytro (małopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-03-26 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowanie potraw mięsnych, przygotowanie sałatek, smażenie ryb, przygotowanie deserów, ciast
BAR UNIWERSALNY KORAB - 2016-01-29 - Gdynia (pomorskie)
przygotowanie posilków kuchni polskiej, dbanie o czystość kuchni, w miarę potrzeby dowóz posilków do klienta
FABRYKA ZDROWIA Magdalena Jędrych - 2017-02-22 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
obsługa grilla do kebabu, przygotowywanie kanapek i dań w stylu orientalnym, dyspoozycyjność.
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Łódź (łódzkie)
- Szkolenie w zakresie BHP i PPOŻ,- Poznanie regulaminu i stanowisk pracy,- Poznanie wyposażenia i urządzeń kuchennych,- Poznanie gatunków, rodzajów, produktów,- Sporządzanie potraw i napojów z różnych produktów,- Produkcja potraw garmażeryjnych,- porcjowanie i dekoracja potraw,- Przygotowanie potraw grillowych,- Staż w godz.:06.00-14.00Mazowsze 2018
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Płock (mazowieckie)
Codzienne zaopatrywanie lokalu w produkty żywnościowe. odpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni Bengalskiej pod nadzorem Bengalskiego szefa kuchni składanie zamówień na materiały u Bengalskich dostawców. Samodzielne przygotowywanie niektórych potraw kuchni Bengalskiej. Praca także w soboty i w niedziele , na obecną chwile, biorąc pod uwagę zapotrzebowanie i możliwości firmy potrzebuje pracownika jedynie na umowę zlecenie wraz ze wzrostem firmy będzie możliwa w przyszłości zmiana na umowę o pracę
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Błonie (mazowieckie)
-samodzielna produkcja i półprodukcja-nadzór nad osobami podlegającymi-nadzór i planowanie dostaw-kontrola jakości i formy wydawania posiłków-znajomość HACCP
GRONO S.C. MARIA GOSK, ANTONI WĘSIERSKI, ALEKSANDRA WĘSIERSKA OBERŻA CZTERY PORY - 2017-08-24 - Borcz (pomorskie)
Praca w kuchni w restauracji
Firma "Sun - Set" Artur Żuraw - 2018-07-17 - Leżajsk (podkarpackie)
.
FIRMA HANDLOWA ELJOT JANUSZ GROSZEWSKI - 2017-09-19 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
produkcja posiłków, porcjowanie posiłków, dbanie o należytą jakość, kaloryczność i smak potraw
Samodzielny Publiczny Specjaistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Leborku - 2017-11-27 - Lębork (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków wg receptur typowych dla kuchni indyjskiej
"OLIMP" Alan Mirchani - 2017-08-17 - Wołomin (mazowieckie)
-Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych pod okiem kucharza,-Kontakt telefoniczny lub osobisty,-Wynagrodzenie 2.000,00 zł netto-Praca w godzinach 11:00-21:00 w systemie 2 dni pracy 2 dni wolne.
RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA - 2016-04-12 - Pszczółki (pomorskie)
zgodny ze st.
IRENA STEBLECKA - 2016-03-07 - Cieszków (dolnośląskie)
sporządzanie potraw kuchni indyjskiej weług oryginalnych receptur, praca w godz. 10-16 lub 15-21
GALERIA NOWY ŚWIAT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-29 - Janki (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, przestrzeganie norm i standardów produkcji
ASPEN RES SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-12 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków dwudaniowych (obiady)
Szkoła Podstawowa nr 5 w Zgierzu - 2018-01-17 - Zgierz (łódzkie)
- Przygotowywanie posiłków: obiady, catering i Fast Food,- Praca 2-zmianopwa: 08.00-16.00; 14.00-22.00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od kwalifikacji,- Kontakt: telefon 603-362-730; e-mail:bar.zamkowa.gniew (at) gmail.com
BAR ZAMKOWA ELŻBIETA KOŁODZIEJCZYK - 2017-09-25 - Gniew (pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z kartą menu.
Gospoda pod Niebem Katarzyna Błasiak - 2016-09-06 - Zakopane (małopolskie)
Kucharz małej gastronomii
kontakt przez PUP - 2017-11-06 - Skarbimierz (opolskie)
przygotowywanie dań w restauracji
"RESTAURACJA SZAFIR" Renata Pawlik - 2017-06-27 - Strzegom (dolnośląskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Jedlińsk (mazowieckie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-06-16 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Chorzów (śląskie)