KUCHARZ Borcz oferta pracy GRONO S.C. MARIA GOSK, ANTONI WĘSIERSKI, ALEKSANDRA WĘSIERSKA OBERŻA CZTERY PORY
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 200 - 2 500 PLN
Zakres obowiązków: -samodzielna produkcja i półprodukcja-nadzór nad osobami podlegającymi-nadzór i planowanie dostaw-kontrola jakości i formy wydawania posiłków-znajomość HACCP
Data publikacji: 2017-08-24
Lokalizacja: Borcz (pomorskie)
Pracodawca: GRONO S.C. MARIA GOSK, ANTONI WĘSIERSKI, ALEKSANDRA WĘSIERSKA OBERŻA CZTERY PORY
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Miejsc. STACJA PALIW, 83-312 Borcz, powiat: kartuski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
-samodzielna produkcja i półprodukcja-nadzór nad osobami podlegającymi-nadzór i planowanie dostaw-kontrola jakości i formy wydawania posiłków-znajomość HACCP
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 200 - 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Borcz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kartuski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Somonino
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 200 - 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2017
Data zakończenia pracy: 31.12.2019
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
doświadczenie zawodowe (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętność pracy w zespole
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: zanjomośc przepisów i procedur HACCAP
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
GRONO S.C. MARIA GOSK, ANTONI WĘSIERSKI, ALEKSANDRA WĘSIERSKA OBERŻA CZTERY PORY
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kartuzach
Adres pracodawcy:
Miejsc. STACJA PALIW, 83-312 Borcz, powiat: kartuski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie, CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: pn-sob, Godziny : 8-18
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: kartuski
Gmina pracodawcy: Somonino
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Borcz
Ulica pracodawcy: Miejsc. STACJA PALIW
Profil działalności pracodawcy:
Firma zajmuje się głównie świadczeniem usług gastronomicznych. Współpracuje z PUP od sierpnia 2008 roku.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kartuzach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 24.08.2017
Data dodania oferty pracy: 23.08.2017
Oferta pracy ważna do: 19.09.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 23.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 21.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- Obsługa i przygotowywanie do pracy kasy fiskalnej,- Wykładanie towaru z bieżącej dostawy,- Zapewnienie profesjonalnej obsługi klienta zgodnie ze standardami firmy,- Drobne prace porządkowe,- Realizacja płatności gotówkowych i bezgotówkowych,- Rozliczanie kasy po zakończonej zmianie.
kontakt przez OHP - 2017-01-03 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
RadMar Radosław Lubiński - 2016-06-01 - Ciechanów (mazowieckie)
Wg programu stażu.
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
Pełnienie obowiązków szefa kuchni w szkole.
Szkoła Podstawowa Nr 34 z Oddziałami Integracyjnymi - 2017-12-06 - Gdynia (pomorskie)
praca w Restauracji " Spiżarnia smaków"
KARAWAJCZYK, PRZYBYSZ S.C. - 2016-09-07 - Supraśl (podlaskie)
jw
Enterprise s.c. - 2018-10-12 - Warszawa (mazowieckie)
Przyrządzanie posilków mieszkańcom Domu zgodnie z ustalonym jadłospisem dekadowym. Porcyjonowanie i wydawanie posiłków, dbalość o stan sanitarny kuchni oraz podręcznego sprzętu kuchennego.
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Bulowice (małopolskie)
przygotowywanie potraw ze znajomością kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2018-01-25 - Kościelisko (małopolskie)
do uzgodnienia
SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY "BEZIK" JOLANTA PODGÓRSKA-MIGUT;HOTEL I RESTAURACJA "NOWY DWÓR" ZACZERNIE JOLANTA PODGÓRSKA - 2016-03-09 - Zaczernie (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, składanie zamówień, obsługa imprez
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Koziegłowy (śląskie)
w/g potrzeb
HOTEL KAMERALNY - MARCIN DYBAŁA w Kielcach - 2018-04-11 - Kielce (świętokrzyskie)
wyrób pizzy
DAVULALAN sp. z o.o. - 2015-12-02 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie dań kuchni azjatyckiej
Hotel "GRACJA" Józef Kuczyński - 2016-10-13 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
kucharz
FHU ISKIERKA Iwona Ławruk - 2018-03-07 - Mielec (podkarpackie)
Kucharz - praca samodzielna, przygotowywanie śniadań i obiadów
TILGNER STAFANIA Biuro rachunkowe oraz usługi pozostałe - 2016-06-13 - Gromadka (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, ciast, zimnych płyt, prace porządkowe. Praca w godzinach 12.00-20.00.
Restauracja ATMOSFERA Kinga Sosnowska - 2016-10-10 - Zabrze (śląskie)
przygotowanie prostych dań, serwowanie posiłków, dbanie o czystość lokalu
kontakt przez OHP - 2017-05-10 - Piotrków Kujawski (kujawsko-pomorskie)
przechowywanie surowców i pólproduktów, przechowywanie dań, obróbka artykułów spożywczych
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Rąbień AB (łódzkie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków , utrzymywanie czystości , obsługa imprez, mile widziane wykształcenie gastronomiczne
" HACIENDA " Kalina Horbacz - 2017-01-31 - Słupia pod Bralinem (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej od podstaw
kontakt przez PUP - 2018-10-23 - Zielona Góra (lubuskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Zaniemyśl (wielkopolskie)
sprzątanie pomieszczeń biurowych, utrzymanie w czystości toalety oraz pomieszczenia higienicznego, dbałość o ogólny wygląd pomieszczeń, okresowe mycie okien, opróżnianie koszy
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Poznań (wielkopolskie)
Obsługa klienta, wykonywanie potraw i dań, wydawanie gotowych dań kelnerom, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Piekarnia Śmietana Sp. J. - 2015-12-03 - Radlin (śląskie)
ustalanie karty dań i menu, przygotowywanie potraw, porcjowanie i wydawanie posiłków , dopilnowywanie porządku, dbanie o czystość z uwzględnieniem zasad higieny pracujących w kuchni
DARIUSZ WOJNAROWSKI "DAG" REGIONALNE SMAKI - 2017-11-03 - Zielona Góra (lubuskie)
Stanowisko kucharz - pizzerman
Pizzeria Margerita Janusz Talkowski - 2017-05-05 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów przygotowaniu w\g posiłków. Pobieranie produktów spożywczych z magazynu w ilościach przewidzianych recepturą i odpowiednie zabezpieczenie ich przed użyciem.Przestrzeganie właściwego podziału pracy w kuchni i nadzór nad jej wykonaniem.Dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach.Praca na czas określony : 01.08.2018r. do 31.08.2019r.Godzina zakończenia pracy: 15:00sala G
Przedszkole nr 47 " Leśny Ludek" - 2018-05-07 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, przygotowywanie produktów, obsługa klienta, wydawanie posiłków, sprtzedaż, obsługa kasy, porządkowanie stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-10-12 - Piła (wielkopolskie)
Wspieranie doradców klienta w zapewnianiu wsparcia przedofertowego, ofertowego i zarządzania kontraktami. Pomoc w przygotowaniu i utrzymaniu standardowych i niestandardowych ofert zgodnie z wytycznymi zawartymi w Księdze Ofert. Czuwanie nad realizacją wymogów prawnych i fiskalnych, współpraca z lokalnymi punktami kontraktowymi. Bezpośredni kontakt z klientami.
kontakt przez PUP - 2018-01-25 - Kraków (małopolskie)
kuchnia tradycyjna
Zakłady Gastronomiczne "MIR - ZEN" Zenon Lange - 2017-08-31 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie bankietów, dań kuchni polskiej i europejskiej, organizacja pracy na kuchni
Restauracja Stara Kaszarnia - 2017-05-09 - Człuchów (pomorskie)