KUCHARZ Gromadka oferta pracy TILGNER STAFANIA Biuro rachunkowe oraz usługi pozostałe
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz - praca samodzielna, przygotowywanie śniadań i obiadów
Data publikacji: 2016-06-13
Lokalizacja: Gromadka (dolnośląskie)
Pracodawca: TILGNER STAFANIA Biuro rachunkowe oraz usługi pozostałe
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:11 - go Listopada 82, 59-706 Gromadka, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Kucharz - praca samodzielna, przygotowywanie śniadań i obiadów
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gromadka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bolesławiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gromadka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.06.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Doświadczenie w zawodzie.
Nazwa pracodawcy:
TILGNER STAFANIA Biuro rachunkowe oraz usługi pozostałe
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Adres pracodawcy:
11 - go Listopada 82, 59-706 Gromadka, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt z pracodawcą osobisty poprzedzony kontaktem telefonicznym do godziny 18.00, tel. 608113346
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : do 18.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: bolesławiecki
Gmina pracodawcy: Gromadka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gromadka
Ulica pracodawcy: 11 - go Listopada
Numer budynku pracodawcy: 82
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.06.2016
Oferta pracy ważna do: 11.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 13.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 13.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków
Mała Gastronomia "CYNAMON" Rafał Gajos - 2016-08-08 - Zawiercie (śląskie)
przygotowywanie posiłków
NAD WISŁĄ Danuta Iwańska - 2017-11-27 - Dęblin (lubelskie)
przygotowanie potraw
kontakt przez OHP - 2017-03-22 - Chałupy (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Dom Emerytów Placówka Pielęgnacyjno-Opiekuńcza Caritas Diecezji Tarnowskiej - 2017-06-22 - Tarnów (małopolskie)
samodzielny fryzjer
SALON FRYZJERSKI - FLATTE BARBARA SOWA - 2016-08-16 - Chorzów (śląskie)
Wykształcenie zawodowe; wymagany dwu letni staż pracy; znajomość jęz. angielskiego w st. komunikatywnym; komunikatywność; dyspozycyjność; brak nałogów, prawo jazdy kat. B; miejsce pracy Holandia;
"DERKSEN POLSKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-04 - Holandia (Holandia)
planowanie, opracowywanie receptur, przygotowywanie potraw, deserów, ciast, dekorowanie posiłków i wyrobów kulinarnych, sporządzanie listy zapotrzebowania, kreowanie nowych posiłków i wyrobów kulinarnych, kompozycji i potraw
kontakt przez PUP - 2016-12-16 - Zielona Góra (lubuskie)
-
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2017-07-13 - Gryfice (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Morawica (małopolskie)
przygotowywanie posiłków w restaracji
USŁUGI GASTRONOMICZNO-REKREACYJNE PINKAWA URSZULA JEMIELNICA - 2018-01-24 - Jemielnica (opolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - Karsk (zachodniopomorskie)
- przygotowanie dań zawartych w karcie restauracji lub na indywidualne życzenie klienta- przygotowywanie dań na wszelkiego rodzaju imprezy okolicznościowe (z uwzględnieniem potrzeb i wymagań klienta)- utrzymanie porządku w pomieszczeniu kuchni oraz sprzętu i maszyn znajdujących się na jej wyposażeniu- utrzymanie porządku w miejscu pracy
CATERING Tomasz Haak Wronki - 2015-12-08 - Wronki (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków sprzedaż wydawnie posiłkow
Restauracja Majorka - 2016-06-01 - Lututów (łódzkie)
Samodzielna praca przy sporządzniu potraw
SPOŁEM Augustowska Spółdzielnia Spożywców - 2017-08-21 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie potraw według ustalonego menu.Praca w godz. 6.00-14.00, 8.00-16.00 od poniedziałku do piątku w Bielsku-Białej. Proponowane wynagrodzenie 2 800 zł brutto + nagroda uznaniowa.
PPHU "POD GWIAZDĄ" S.C.BIERNOT MARIA, BIERNOT BOŻENA - 2017-07-17 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, sprzedaż, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE RÓŻNEGO RODZAJU POTRAW , CIAST,NAPOJÓW.OPRACOWYWANIE MENU.
Paweł Szczerbiński AGENCJA ARTYSTYCZNA "ARENA" - 2016-04-25 - Straszęcin (podkarpackie)
-przygotowywanie posiłków a la carte (kuchnia regionalna)-doświadczenie w przygotowaniu i gotowaniu dań z produktów świeżych
Gasthaus & Pension am Kurfürstendamm KG - 2016-03-24 - Niemcy (Niemcy)
zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza,
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2017-06-07 - Świdnica (dolnośląskie)
Przygotowanie pizzy; rozwałkowanie ciasta, układanie produktów według receptury firmy, wypiekanie pizzy w piecu. Przygotowanie posiłków tj. zupy, sosy, gulasze. Sporządzanie sałatek. Dbałość o porządek w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Gorlice (małopolskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków - znajomość kuchni polskiej, pierwsza umowa na okres 6 miesięcy, praca na dwie zmiany w godz. 07.00-19.00 i 19.00-07.00, także w dni wolne
MAKA spółka cywilna - 2017-10-17 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Lepienie pierogów i przygotowywanie półproduktów
KOPI DOMINIK PAWLAK - 2015-12-11 - Sopot (pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
RESTAURACJA HOTEL "DANA" - 2018-07-26 - Łęknica (lubuskie)
przygotowanie surowców,przygotowanie produktów do produkcji,porcjowanie posiłków,wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-05-25 - Zambrów (podlaskie)
przygotowywanie potraw, obsługa urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2016-01-15 - Żagań (lubuskie)
FIRMA BRITRANS Z SIEDZIBĄ W RZESZOWIE POSZUKUJE KANDYDATA NA STANOWISKO:KIEROWCA MIĘDZYNARODOWY BUSA – 3,5 T 10EP PLANDEKAJAZDA TYLKO POD NASZĄ FIRMĄ; WYJAZDY Z NASZYM TOWAREM.PRACA W SYSTEMIE OD 2 DO 3 TYG W TRASIE + TYDZIEŃ WOLNEGO.WYMAGANIA:- DOŚWIADCZENIE W TRANSPORCIE MIĘDZYNARODOWYM MIN 6 MIESIĘCY- PRAWO JAZDY KAT. "B"- UMIEJĘTNOŚĆ WYPISYWANIA DOKUMENTÓW PRZEWOZOWYCH- UMIEJĘTNOŚĆ ZABEZPIECZENIA ŁADUNKU- NIEKARALNOŚĆ,UCZCIWOŚĆ, ODPOWIEDZIALNOŚĆ- BIEGŁA UMIEJĘTNOŚĆ POSŁUGIWANIA SIĘ NAWIGACJĄ- DBANIE O STAN TECHNICZNY ORAZ CZYSTOŚĆ POJAZDU
BRITRANS NOWAK SP. JAWNA - 2017-09-04 - Rzeszów (podkarpackie)
prace związane z przygotowaniem i podaniem posiłków dla mieszkańców DPS, wykonywanie prac porządkowych
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ GOŁUSZYCE - 2016-10-05 - Gołuszyce (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
TIGER JOB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-11 - Tarnowskie Góry (śląskie)
praca w kuchni
LANA Sp. z o.o - 2016-04-19 - Klewki (warmińsko-mazurskie)