KUCHARZ Lututów oferta pracy Restauracja Majorka
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków sprzedaż wydawnie posiłkow
Data publikacji: 2016-06-01
Lokalizacja: Lututów (łódzkie)
Pracodawca: Restauracja Majorka
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 10, 98-360 Lututów, powiat: wieruszowski, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków sprzedaż wydawnie posiłkow
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lututów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wieruszowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lututów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.06.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
pracowitość, staranność, umiejętność pracy w zespole
Nazwa pracodawcy: Restauracja Majorka
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wieruszowie
Adres pracodawcy:
Rynek 10, 98-360 Lututów, powiat: wieruszowski, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: wieruszowski
Gmina pracodawcy: Lututów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lututów
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 10
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wieruszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.06.2016
Oferta pracy ważna do: 30.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 02.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 01.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków, praca w kuchni Zajazdu Wichrowe Wzgórze
GASTROMAX Przemysław Grochocki - 2017-11-10 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni litewskiej i polskiej
HOTELE KRESOWIANKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-10-18 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni polskiej. Praca od poniedziałku do niedzieli co drugi dzień w godzinach od 10.00-20.00
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Zabrzeg (śląskie)
.
FHU ROL-MIX - 2017-06-20 - Ludwinowo (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw i napojów według ustalonych receptur.
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Poniatowa (lubelskie)
przygotowanie posiłków typu fast-food do sprzedaży, obsługa kasy fiskalnej, sprzatanie
kontakt przez PUP - 2017-10-23 - Wilkszyn (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z zapotrzebowaniem konsumentów, sprawdzanie jakości artykułów spożywczych. Planowanie jadłospisu, dbanie o asortyment, kreowanie oferty posiłków, udoskonalanie menu.
Ośrodek Medyczny DMP Sp. z o.o. - 2016-10-04 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków (obiadów)
Opolski Oddział Okręgowy Polskiego Czerwonego Krzyża - 2017-01-24 - Opole (opolskie)
Praca na stanowisku nauczyciel przedszkola grupa "4 latki". Wymagania: wykształcenie wyższe - licencjat lub studia magisterskie (ukończone), kierunek: przedszkolny lub terapia elementarna, osoba z pasją, energiczna, kreatywna, wesoła, mile widziane doświadczenie zawodowe. Praca na pełny etat, praca na dwie zmiany 08.00 - 16.00 oraz 10.00 - 18.00. Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od kwalifikacji i umiejętności kandydatów. Pracodawca prosi o przesyłanie CV na adres e-mail: puchatekprzedszkole (at) wp.pl lub kontakt telefoniczny tel. 510-105-119.
Przedszkole Niepubliczne PUCHATEK Elżbieta Muszyńska - 2016-04-22 - Rumia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Dbanie o czystość w miejscy pracy.
"PD" Dariusz Dziewa, Przemysław Dziewa s.c. - 2016-11-28 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, rozdzielanie zadań pomocnikom, stosowanie zasad znajomości żywnienia
Beata Zaleska - RESTAURACJA - 2018-01-31 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie miejsca pracy, wydawanie posiłków, przygotowanie posiłków
SPÓŁKA CYWILNA RACZYŃSCY HALINA SZYMIEC-RACZYŃSKA, MARIUSZ RACZYŃSKI PHU "SPAR" - 2017-06-07 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
ANITA NOWAK - 2018-02-08 - Zakopane (małopolskie)
Kucharz
5ZERO1 Sp. z o.o. - 2017-06-01 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, gotowanie, pomoc w kuchni, dbanie o estetykę potraw.Wykształcenie średnie zawodowe gastronomiczne wymagane.Przyjmowanie zamówień od klientów, podawanie potraw, obsługa kasy fiskalnej, rozliczanie się z potraw, napojów i dziennych utargów.Osoby znające język angielski na poziomie minimum dobrym. Doświadczenie zawodowe minimun rok.KONTAKT: 605530925
Zajazd "POLONEZ" Zenon Niemczycki - 2016-01-05 - Tuczempy (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków.
I.T.M. Marczewski Radosław - 2016-01-11 - Witnica (lubuskie)
Realizacja na bieżąco zlecenia – przygotowywanie potraw. Uzupełnie brakujących półproduktów oraz wytwarzanie na bieżąco. Przyjmowanie dostaw i rozdysponowanie do właściwych miejsc składowania. Przygotowanie bufeut na dzień następny. Kontrola stanu lodówek i jakości przechowywanych produktów. pomieszczeń magazynowych oraz maszyn i urządzeń znajdujących się w pomieszczeniach.
FOOD PASSION PIOTR PODKÓWKA - 2016-06-17 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowanie i rozdawanie posiłków, zapotrzebowanie towaru.
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Ząbki (mazowieckie)
wg. stanowiska pracy; godz. pracy 8-20
Morskie Opowieści - 2016-11-29 - Przewłoka (pomorskie)
zarządzanie kuchnią, nadzór nad prawidłowością pracy zespołu, kreacja menu; godz. pracy 10-23 (godz. pracy do uzgodnienia); kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 10-14, wstępnie kontakt telefoniczny.Miejsce pracy "Casa de Italia"
G.C.R.M. Roma Maciejewicz - 2017-09-04 - Słupsk (pomorskie)
Gotowanie, przygotowywanie potraw w kuchni hotelowej
kontakt przez PUP - 2018-01-16 - Łódź (łódzkie)
praca w kuchni
Bar Samoobsługowy "JĘDREK"B. i M. Zaskowscy s.c. - 2017-10-16 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie dań z karty menu.
Wytwarzanie Artykułów z Tworzyw Sztucznych, Corner Pub Wiesław Czerniak - 2018-07-12 - Zamość (lubelskie)
Przygotowanie i wydawanie dań wietnamskich,nadzór nad pracą kuchni.Nadzór higieny i estetyki dań.Odpowiedzialność za ład i porządek.Praca od pon-niedz.w godz.6-14/14-22
kontakt przez PUP - 2018-06-13 - Pruszków (mazowieckie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich lub chińskich
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
-
CENTRUM PODRÓŻY BENTUR S.C. OŚRODEK NEPTUNO RESORT - 2016-05-06 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
obsługa gości, obsługa baru
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe JAROSŁAW JANKOWSKI - 2017-05-23 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Kęty (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków dla gości ośrodka kolonijnego
KADET - OK Krzysztof Jaz - 2017-02-22 - Długie (lubuskie)