KUCHARZ/PIZZER Zamość oferta pracy Wytwarzanie Artykułów z Tworzyw Sztucznych, Corner Pub Wiesław Czerniak
Stanowisko: KUCHARZ/PIZZER
Wynagrodzenie: 2 100 - 4 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań z karty menu.
Data publikacji: 2018-07-12
Lokalizacja: Zamość (lubelskie)
Pracodawca: Wytwarzanie Artykułów z Tworzyw Sztucznych, Corner Pub Wiesław Czerniak
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Stefana Żeromskiego 6, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań z karty menu.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 100 - 4 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/PIZZER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zamość
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zamość
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zamość
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 100 - 4 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.07.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętności gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Doświadczenie na podobnym stanowisku.
Nazwa pracodawcy:
Wytwarzanie Artykułów z Tworzyw Sztucznych, Corner Pub Wiesław Czerniak
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Adres pracodawcy:
Stefana Żeromskiego 6, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Zamość
Gmina pracodawcy: Zamość
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zamość
Adres strony pracodawcy: www.cornerpub.pl
Ulica pracodawcy: Stefana Żeromskiego
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 12.07.2018
Data dodania oferty pracy: 11.07.2018
Oferta pracy ważna do: 10.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 11.07.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 11.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz
Players Restauracja Beata Różańska - 2016-04-11 - Choszczno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie pizzy, obsługa klienta
Marek Bartkowiak Pizzeria Pub "PIWNICA" - 2015-12-01 - Kościan (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw, obieranie warzyw. Praca od poniedziałku do niedzieli w godz. 8.00-18.00 w systemie dzień/dzień w Bielsku-Białej (grafik do ustalenia).
"FALA" SPÓŁKA CYWILNA KOCZUR MAŁGORZATA & KOCZUR KRZYSZTOF - 2017-03-08 - Bielsko-Biała (śląskie)
przygotowywanie posików
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Przasnysz (mazowieckie)
praca w małej gastronomii
PIZZERIA POD ZEGAREM Karolina Szejna - 2017-08-25 - Stawiguda (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie pizzy, sałatek. Praca w godz: 12-20
MAESTRO PIZZA&PANNINI ADRIANA MAGDZIARZ - 2018-04-09 - Opole (opolskie)
jw
Zespół Szkolno-Przedszkolny nr 9 - 2018-08-07 - Warszawa (mazowieckie)
praca przy sporządzaniu potraw
Bar Samoobsługowy "JĘDREK"B. i M. Zaskowscy s.c. - 2017-12-04 - Augustów (podlaskie)
Gotowanie. Zmianowość 2 dni pracy 2 dni wolego
STARY RYNEK Sp. z o.o. - 2016-08-02 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne przygotowywanie tradycyjnych dań kuchni tureckiej: lahmacun, kofte, mussaka, iskender i inne; Zarządzanie zespołem kucharzy, koordynowanie pracy kuchni, dbanie o zaopatrzenie oraz właściwe przechowywyanie produktów spożywczych. Praca w godz.: 10-18, 14-22.
kontakt przez PUP - 2017-11-27 - Wrocław (dolnośląskie)
praca w kuchni
PrintBeauty Ewa Kozikowska - 2018-04-05 - Poznań (wielkopolskie)
obsługa gości zgodnie z przyjętym standardem, organizacja czasu pracy podległego zespołu, zapewnienie najwyższej jakości przygotowanych potrawwymagane wykształcenie zawodowe kierunkowe, doświadczenie min. 1 rok na podobnym stanowisku, znajomośc procedur i instrukcji obowiązujacych na stanowisku pracy, znajomość systemu gastronomicznego S4H, znajomość dokumentacji kuchennej wymaganej przez Sanepid, znajomość produktów i sprzętu gastronomicznego
Hotel Mikołajki sp. z o.o. - 2016-04-04 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
j.w
Dom Dziecka Nr 15 im. Ks. G.P. Baudouina - 2016-04-07 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, gotowanie posiłków
FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA "WASKO" ADAM WASYLEW - 2018-02-19 - Ustka (pomorskie)
Samodzielne przygotowanie posiłków (dań ciepłych, surówek, śniadań, dań cateringowych). Zarządzanie pracą pomocy kuchennych. Praca w godz. 7-15, 10-18.
Fundacja Ekonomii Społecznej Przystań - 2017-09-11 - Płock (mazowieckie)
Praca przy grillu, produkcja kanapek
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Puławy (lubelskie)
Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami hotelu, dbanie ogospodarkę magazynową towarów, - dbanie o czystość stanowiska pracyoraz pomieszczeń z nim związanych, - współpraca z innymi działamihotelowymi, - przestrzeganie przepisów bhp i HAACP,praca w godz. 13-21
Firma Unitrade - Bogdan Szydłowski - 2016-06-10 - Turawa (opolskie)
przygotowywanie dań wg tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przestrzeganie przepisów BHP, znajomość podstawowych potraw kuchni, obsługa klientów, planowanie jadłospisów, zarządzanie wydatkami na produkty spożywcze, właściwe przechowywanie produktów spożywczych
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Żyrardów (mazowieckie)
przygotowywanie i sporządzanie potraw wg przepisów kuchni orientalnej (tureckiej i azerbejdżańskiej)
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Chełm (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI TURECKIEJBAR KEBABPRACA OD PON. - CZW. 10:00 - 24:00, PT. - SOB. 10:00 - 02:00, NIEDZ. 10:00 - 24:00,
LARA ATES MESUT - 2018-07-26 - Dębica (podkarpackie)
przygotowywanie potraw mięsnych, dań cateringowych, deserów, przygotowywanie pizzy
Kwiaciarnia "KAMELIA" - Artykuły różne Santa Fee Restauracja Pub Kawiarnia - 2016-09-29 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej
STEPS SP. Z.O.O - 2016-05-23 - Sanok (podkarpackie)
realizowanie zamówień,przygotowanie śniadań, obiadów, kolacji, pilnowanie zaopatrzenia, dbanie o porządek w miejscu pracy,
Andrzej Świątkowski OŚRODEK MAZURSKI - 2016-12-14 - Okrągłe (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie posiłków, obsługa chrzcin, wesel i innych imprez okolicznościowych.
kontakt przez PUP - 2016-11-14 - Czerwienne (małopolskie)
do uzgodnienia
"FALA" Iwona Myszka - 2017-05-19 - Lubenia (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji serwującej kuchnię ukraińską
VIVABALTIK Sp. z o.o. - 2016-03-10 - Gdynia (pomorskie)
Prace na kuchni przy przygotowywaniu posiłków
Bar - Restauracja "U Kazimierza" - 2016-03-02 - Czarna (łódzkie)
Do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Sanok (podkarpackie)
do przyuczenia, praca na wysokości
Zakład Kominiarski Ireneusz Sacharzewski - 2018-07-02 - Białystok (podlaskie)