KUCHARZ Gdańsk oferta pracy FOOD PASSION PIOTR PODKÓWKA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Realizacja na bieżąco zlecenia – przygotowywanie potraw. Uzupełnie brakujących półproduktów oraz wytwarzanie na bieżąco. Przyjmowanie dostaw i rozdysponowanie do właściwych miejsc składowania. Przygotowanie bufeut na dzień następny. Kontrola stanu lodówek i jakości przechowywanych produktów. pomieszczeń magazynowych oraz maszyn i urządzeń znajdujących się w pomieszczeniach.
Data publikacji: 2016-06-17
Lokalizacja: Gdańsk (pomorskie)
Pracodawca: FOOD PASSION PIOTR PODKÓWKA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Piotra Norblina 23, 80-298 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Realizacja na bieżąco zlecenia – przygotowywanie potraw. Uzupełnie brakujących półproduktów oraz wytwarzanie na bieżąco. Przyjmowanie dostaw i rozdysponowanie do właściwych miejsc składowania. Przygotowanie bufeut na dzień następny. Kontrola stanu lodówek i jakości przechowywanych produktów. pomieszczeń magazynowych oraz maszyn i urządzeń znajdujących się w pomieszczeniach.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 0
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca na czas określony: jeden rokGodzina zakończenia pracy: 18:00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gdańsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gdańsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gdańsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie średnie, 3 lata doświadczenia zawodowego, umiejętność gotowania. Miejsce pracy: Gdańsk. Kontakt telefoniczny: 502-293-450
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: FOOD PASSION PIOTR PODKÓWKA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gdańsku
Adres pracodawcy:
LAZUROWA 8, 80-680 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gdańsk
Gmina pracodawcy: Gdańsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gdańsk
Ulica pracodawcy: LAZUROWA
Numer budynku pracodawcy: 8
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gdańsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.06.2016
Oferta pracy ważna do: 18.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 18.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 17.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2018-02-04 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie dań zgodnie z tradycja kuchni gruzińskiej ( chinkali, chamapuri adiarskie, migulskie, achma, zupa charczo - odżachuri), opracowywanie menu restauracji, tworzenie listy zakupów
Khvitia Nika ''Chinkali'' - 2017-07-19 - Białystok (podlaskie)
w/g stanowiska
FEEL BETTER Katarzyna Sławska - 2016-11-10 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw.
KPTW NATURATOUR - Sp. z o.o. - 2016-05-24 - Gdynia (pomorskie)
wyroby garmażeryjne: pierogi, krokiety itd.
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Bytom (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem.Wymagane doświadczenie min. 3 lata na podobnym stanowisku. Wynagrodzenie od 3100 do 3900zł miesięcznie.Pracodawca zapewnia zakwaterowanie.
Hotel Mikołajki sp. z o.o. - 2017-04-21 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Wypiek pizzy. Godziny pracy do uzgodnienia.
PIZZERIA GRUBY BENEK MICHAŁ HMURA - 2018-04-16 - Płock (mazowieckie)
jw.
Szkoła Główna Służby Pożarniczej - 2016-11-30 - Warszawa (mazowieckie)
Znajomość pracy na piecy szamotołowym, wypiekanie pizzy na szamocie, prac na grillu z mięsne i owocami morza, wyrabianie ciasta do pizzy neapolitańskiej. 168 h pracy w miesiącu, dyzpozycyjność 11-22Miejsce pracy: Wrocław, ul. Bulwar IkaraSala G
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Wrocław (dolnośląskie)
Zapoznanie się z całokształtem funkcjonowania przedsiębiorstwa. Obsługa urządzeń biurowych.
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Józefowo (wielkopolskie)
gotowanie zup i drugich adań, wyroby garmażeryjne, przekąski
HOTEL "TUKAN " Piotr Oleszczak - 2018-04-16 - Poniatowa (lubelskie)
- obróbka wstępna warzyw, - przygotowywanie imprez- uroczystości,- dbanie o porządek i higiene na stanowisku pracy i wokół siebie.Praca w "Galerii Smaków".
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Restauracja K2 Katarzyna Langowska - 2017-10-04 - Starogard Gdański (pomorskie)
obsługa urządzeń wspomagających pracę w zakresie fryzjerskim, utrzymanie czystości
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - Suwałki (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków
Restauracja "JOANNA" Joanna Fryca - 2017-03-17 - Niepołomice (małopolskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej; praca w godz.9-13/13-17/17-21
CAN KERPIÇ KERPIÇ INVESTMENT - 2018-04-04 - Opole (opolskie)
w/g potrzeb
P.P.H-U."AJSZA" - 2016-08-29 - Kielce (świętokrzyskie)
- przygotowywanie surówek, dań zimnych i ciepłych, gotowanie zup,- pieczenie, smażenie, gotowanie i duszenie mięs.
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Łódź (łódzkie)
Pomoc przy produkcji pączków, ciast, pieczywa.
Zakład Piekarniczo - Cukierniczy, Handel Andrzej Ścigała - 2017-10-13 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
-
BIURO PODRÓŻY ,,SKONTO" - 2018-01-03 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej, przygotowywanie surowców do dalszej obróbki.
"DK-INWEST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-29 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków ciepłych i zimnych, praca w grupie.
Billy's American Restaurants - 2016-06-02 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowanie posiłków kuchni ciepłej i zimnej.
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Skorupy (mazowieckie)
Praca w pralni chemicznej i wodnej oraz maglu związana z obsługą maszyn pralniczych i wykańczających jak magiel, żelazka, manekiny formujące.
"PACYFIK-FORMAT" Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Aleksandra Paczek - 2016-08-17 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Warszawa (mazowieckie)
realizacja zamówień, przygotowanie półproduktów, dbałośc w miejscu pracy
Wzgórze Smaków Usługi Gastronomiczne - Izabella Wojtkowiak - 2016-09-05 - Puszczykowo (wielkopolskie)
Prace w kuchni i obsługa klientów.
Smażalnia Ryb "Mesa" Wielądek Jacek - 2016-05-06 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Wykształcenie: zawodowe; min. rok doświadczenia; prawo jazdy kat. B oraz orzeczenie o niepełnosprawności - mile widziane; samodzielność, kreatywność; zakres obowiązków: wykonywanie prac dekarskich; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
PPHU POG-TECH Sp. z o.o. - 2017-06-22 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
MARKET ABC SPÓŁKA JAWNA BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ - 2017-08-18 - Lubin (dolnośląskie)
wyrób pizzy, sałatek, makaronów, tostów, knysz.
BADI Dariusz Bezrąk - 2016-06-01 - Oleśnica (dolnośląskie)