KUCHARZ M/K Warszawa oferta pracy Szkoła Główna Służby Pożarniczej
Stanowisko: KUCHARZ M/K
Wynagrodzenie: od 2 700 PLN
Zakres obowiązków: jw.
Data publikacji: 2016-11-30
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: Szkoła Główna Służby Pożarniczej
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Słowackiego 52/54, 01-629 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 700 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ M/K
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: M.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.12.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zawodowe lub średnie. Uprawnienia aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych. 2 lata doświadczenia zawodowego. Obowiązki: przyrządzanie posiłków zgodnie z ustaloną gramaturą i jadłospisem; udział w opracowywaniu jadłospisów; utrzymywanie prawidłowej organizacji pracy w dziale produkcyjnym stołówki podczas swojej zmiany; przestrzeganie zasad obsługi maszyn i urządzeń stanowiących wyposażenie kuchni; wykonywanie pracy zgodnie z wymaganiami sanitarno-higienicznymi; ponoszenie pełnej odpowiedzialności za produkty wytworzone, środki trwałe znajdujące się na kuchni i na stołówce, sprzęt, narzędzia. Przestrzeganie obowiązujących procedur Planu Higieny, HACCP. Odpowiedzialność, komunikatywność, znajomość przepisów sanitarnych, zasad GHP,GMP, HACCP. Dodatkowymi atutami będą: umiejętność obsługi urządzeń gastronomicznych; praca w żywieniu zbiorowym. Pracę w systemie zmianowym w godzinach: 5.30 13.30 lub 12.00 20.00. . Wymagane dokumenty: curriculum vitae; kopia dokumentów potwierdzających wykształcenie; oświadczenie o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych do celów rekrutacji; aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych; kwestionariusz osobowy dla osoby ubiegającej się o zatrudnienie. Kontakt w pracodawcą osobisty Słowackiego 52/54, CV na e-mail: ajastrzebska (at) sgsp.edu.pl, telefoniczny, 22 5617646.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: Szkoła Główna Służby Pożarniczej
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Słowackiego 52/54, 01-629 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Słowackiego
Numer budynku pracodawcy: 52/54
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.11.2016
Oferta pracy ważna do: 25.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 30.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 30.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla mieszkańców domu opieki
KANCELARIA ADWOKACKA- SPECJALISTYCZNY GABINET CHIRURGII DZIECIĘCEJ - MAŁGORZATA JASIŃSKA-PIETRYKOWSKA - 2017-12-04 - Ossówka (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
SODEXO POLSKA Sp. z o. o. - 2018-01-12 - Augustów (podlaskie)
przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innychpraca na umowę na czas określony (3 lata), praca na dwie zmianyoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-08-27 - Wrocław (dolnośląskie)
wykształcenie zawodowe; umiejętności znajomości kuchni orientalnej, uprawnienia aktualna książeczka Sanepidu; min. 2 letnie doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku. Ogólny zakres obowiązków: sporządzanie dań kuchni orientalnej w tym kuchni arabskiej i syryjskiej. Miejsce wykonywania pracy - Lublin.
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków dla szkół i przedszkoli, obiady dla firm
Appetit-Catering Obsługa Imprez Okolicznościowych Adrian Bobrowski - 2017-08-10 - Ślesin (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków kuchni cateringowej
Grek RTC S.A. - 2017-04-10 - Zgierz (łódzkie)
-prace w kuchni-prace porządkowe na terenie hotelu
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Podstolice (wielkopolskie)
przygotowywanie i przechowywanie potraw, wydawanie posiłków, sprzedaż posiłków, bezpośrednia obsługa klienta, dbanie i czystość i porządek pomieszczeń
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Turów (lubelskie)
przygotowywanie posiłków (kuchnia polska); godziny pracy 10.00-22.00
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Zgodnie z umową.
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Ostrów (podkarpackie)
Kucharz- pracodawca zapenia dojazd do miejsca pracy
PIĘĆ DĘBÓW J. SKURSKI, T. SKURSKI SPÓŁKA JAWNA - 2018-08-30 - Supraśl (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji.
Barbara Lehmann - 2017-07-07 - Gdańsk (pomorskie)
prace związane ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Krzeszowice (małopolskie)
Ogólna charakterystyka: Koordynowanie pracy Referatu Informatycznego.Ważniejsze zadania: 1.nadzorowanie i kierowanie pracą podległych pracowników referatu;2.tworzenie i rejestracja korespondencji zewnętrznej i wewnętrznej oraz prowadzenie Systemu Elektronicznej Obsługi Korespondencji;3.nadzór nad gospodarką sprzętową i oprogramowania eksploatowanego w Urzędzie Miejskim;4.określanie strategii rozwoju środowiska IT zgodnej z założeniami strategii rozwojowej Miasta;5.nadzorowanie prowadzonych projektów IT;6.kontrolowanie rozwiązywania aktualnych problemów informatycznych;7.nadzór nad procesami mającymi wpływ na bezpieczeństwo zbiorów danych;8.nadzorowanie procesów archiwizacji danych gromadzonych i przetwarzanych w Urzędzie;9.współpraca z dostawcami i opiekunami serwisowymi sprzętu informatycznego;10.nadzór nad bezpieczeństwem przechowywania, przetwarzania i przepływu informacji;11.przygotowywanie oraz stała kontrola nad wdrożonymi procedurami oraz schematami niezbędnymi dla zapewnienia ciągłości działania systemów oraz podnoszenia jakości i niezawodności ich pracy;12.dokumentowanie procedur zarządzania usługami realizowanymi przez system IT;13.nadzór nad prowadzeniem dokumentacji technicznej środowiska IT Urzędu;14.nadzór nad prowadzeniem dokumentacji inwentaryzacyjnej oprogramowania;15.prowadzenie analiz ryzyka bezpieczeństwa informacji;16.zarządzanie incydentami naruszeń bezpieczeństwa informacji;17.przygotowywanie specyfikacji technicznych, prowadzenie dokumentacji i udział w czynnościach wynikających z realizacji procedur zamówień publicznych dotyczących sprzętu, oprogramowania i usług;18.nadzorowanie realizacji umów w zakresie podległych zadań;19.opracowywanie, rozliczanie i realizowanie planów finansowych objętych częścią budżetu miasta przewidzianą dla Referatu Informatycznego;20.koordynowanie informatyzacji jednostek organizacyjnych miasta;21.współpraca z jednostkami i spółkami Miasta w zakresie rozwoju środowisk IT oraz elementów Smart City;22.realizacja wniosków wynikających z ustawy o dostępie do informacji publicznej.Warunki pracy na stanowisku: 1.uciążliwość w pracy przy monitorze ekranowym;2.długotrwałe unieruchomienie przy pracy siedzącej;3.wymuszona pozycja ciała;4.zagrożenia wynikające z pracy na stanowiskach decyzyjnych i związanych z odpowiedzialnością;5.budynek urzędu wyposażony jest w windę oraz pomieszczenie higieniczno - sanitarne przystosowane dla osób niepełnosprawnych. Umowa na czas określony 6 miesięcy z możliwością przedłużenia na czas nieokreślony. Wysokość wynagrodzenia od 3400 zł brutto w zależności od posiadanych kwalifikacji i kompetencji.
Urząd Miejski w Słupsku - 2017-10-26 - Słupsk (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie średnie zawodowe, umiejętności: znajomość w praktyce kuchni arabskiej/kurdyjskiej, uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min. 1 rok na w/w stanowisku, znajomość j. angielskiego w stopniu podstawowym. Miejsce wykonywania pracy: Lublin
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Lublin (lubelskie)
Kierowanie budowami w ramach umów inwestycyjnych ( nadzorowanie i rozporządzanie pracą brygad monterów, operatorów oraz kierowców samochodów ciężarowych). Organizacja i zagospodarowanie terenów budowy.
Wykonawstwo Robót Wodno-Sanitarnych BANGO Sp. J. - 2015-12-02 - Brochocinek (mazowieckie)
przygotowanie od podstaw dań kuchni polskiej i włoskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie potraw, w tym dań gorących, przygotowywanie i dekoracja przekąsek i przystawek
EDEN Paweł Bielecki - 2016-03-22 - Ławki (lubelskie)
przygotowywanie potraw, organizacja imprez okolicznościowych
kontakt przez OHP - 2016-02-02 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie potraw, wydawanie posiłków, dbanie o porządek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Oświęcim (małopolskie)
.
Pizzeria Finezja Kamila Głowacka - 2018-02-22 - Brześć Kujawski (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw
WRO EU INVEST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIA SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-03-04 - Koszalin (zachodniopomorskie)
wykształcenie min. średnie, wymagane 4 letni staż pracy
Usługi Rekreacyjno - Sportowe Hubert Mikołajczyk - 2017-02-01 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Profesjonalna produkcja schodów drewnianych
ANDRZEJ GRODZIŃSKI FIRMA USŁUGOWO HANDLOWA "GRODEX" - 2015-12-02 - Kraków (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Możliwość przyuczenia do zawodu, praca co drugi dzień.
Restauracja PIZZERIA HIT - 2016-04-27 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw,ciast,napoji,deserów,sporządzanie potraw kuchni regionalnych,kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem i zasadami sztuki kulinarnej - pod względem ilościowym i jakościowym, dbałość o jakość i smak przygotowywanych posiłków, wykonywanie przetworów mącznych oraz przetworów. pierwsza umowa o pracę na okres próbny 3 m-ce. Godziny pracy - dwie zmiany w zakresie: pn. - ndz. 08.00 20.00, 06.00 - 14.00. Zatrudnienie od maja 2018r.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W RZADKOWIE - 2018-04-06 - Rzadkowo (wielkopolskie)