KUCHARZ Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Data publikacji: 2016-03-25
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.04.2016
Data zako艅czenia pracy: 31.03.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie: 艣rednie. Wymagania: min. 1 rok do艣wiadczenia w kuchni ukrai艅skiej. Obowi膮zki: znajomo艣膰 kuchni polskiej oraz kuchni wschodniej; przyrz膮dzanie i wydawanie posi艂k贸w zgodnie z ustalonymi standardami; dbanie o stanowisko pracy, przestrzeganie zasad bhp. Praca w godz: 7-15;14-22.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.03.2016
Oferta pracy wa偶na do: 28.03.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 25.03.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 25.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej. Dbanie o magazyn i zatowarowanie. Uk艂adanie Menu.
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Lublin (lubelskie)
zgodny z zawodem
Pstr膮g Alina Karkut - 2015-12-03 - 呕yrzyn (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSILK脫W,obs艂uga kuchni
VASPOL Sp.Z.O.O. KRAINA ZABAWY BOGILU - 2018-03-01 - Wioska (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy, nadz贸r nad jako艣cia serwowanych da艅.Umowa zlecenie okolo 168h w m-cu, praca wg garfiku 6:00-21:00Miejsce pracy Wroc艂aw Pasa偶 GrunwaldzkiKontakt z pracodawc膮: p.garbat (at) smaknatak.pl
P&T INVESTMENT Sp. z o.o. Sp. k. - 2017-06-13 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
zapoznanie si臋 z menu lokalu, nauka obs艂ugi maszyn i urz膮dze艅 kuchennych, zapoznanie si臋 ze sposobem przygotowywania potraworaz da艅 serwowanych w lokalu, dekorowanie potraw i da艅, sporz膮dzanie list zakup贸w produkt贸w spo偶ywczych.
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Gostynin (mazowieckie)
Sprzeda偶 lek贸w gotowych i receptowych
CONSTANS - MA艁GORZATA SKARBA-JAMA - 2017-10-09 - Nowa Sarzyna (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w
DORA Szymczak Dorota - 2016-08-10 - Lubin (dolno艣l膮skie)
-
"HORT - CAFE" Teresa i Stanis艂aw Komar Sp贸艂ka Jawna - 2018-04-27 - Bia艂ystok (podlaskie)
Przygotowywanie potraw dla restauracji i baru, wsp贸艂praca przy tworzeniu menu, przestrzeganie przepis贸w HACCP, pozyskiwanie surowc贸w i dostawc贸w zgodnie z filozofi膮 obiektu i restauracji, kontrola i nadz贸r nad kosztami, dba艂o艣膰 o stany magazynowe oraz ich inwentaryzacja, dbanie o higien臋 i estetyk臋 kuchni, restauracji, serwowanych da艅.
Folwark 艁臋kuk, Przy艂uccy SJ - 2017-03-27 - 艁臋kuk Ma艂y (warmi艅sko-mazurskie)
Wytwarzanie pizzy od podstaw. Miejsce pracy: Wroc艂aw ul. Ko艣ciuszkiKontakt kandydat贸w z pracodawc膮 telefoniczny.Oferta znajduje si臋 w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
UMC CATERING SERVICES Restauracja Osetia - 2017-03-08 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
wykonywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-03-08 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej.
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
-przygotowywanie posi艂k贸w kuchni arabskiej z ukierunkowaniem na kuchni臋 maroka艅sk膮-przygotowywanie jad艂ospis贸w-opracowywanie karty da艅
HABIBY SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-10-19 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie da艅 kuchni tajskiej
JFM Sp. z o.o. - 2016-08-23 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych np. piec konwekcyjny, wst臋pna obr贸bka drobiu, przygotowywanie da艅 obiadowych.
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w + wypiek pizzy
Vulcano Rado艅 Lena - 2017-06-28 - Krak贸w (ma艂opolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-12-05 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Olkusz (ma艂opolskie)
- sma偶enie ryb w piecach konwekcyjnych- gotowanie zup rybnych
OKR臉G MAZOWIECKI POLSKIEGO ZWI膭ZKU W臉DKARSKIEGO W WARSZAWIE - 2018-04-26 - Janowo (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie burger贸w, dbanie o czysto艣c na stanowisku.
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Kucharz-szef kuchni. Kuchnia polska i w艂oska.
Inna Bajka Rados艂aw Hugeth - 2017-08-23 - Osiecznica (dolno艣l膮skie)
-Produkcja zup, 2-da艅 i przek膮sek-Praca jednozmianowa 6:00-14:00-Do wynagrodzenia zasadniczego premia,-Na rozmow臋 nale偶y um贸wi膰 si臋 telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHY艁A, P. CHY艁A - 2018-07-06 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe
PA艁AC W TRZEBOSZU O艢RODEK HOTELOWO-KONFERENCYJNY ANNA FRANKIEWICZ-KRZY呕ANIAK - 2017-01-05 - Trzebosz (wielkopolskie)
przyrz膮dzanie da艅 wed艂ug menu
P.P.H.U HEN-MAR S.C. HENRYK JANK脫W I MAREK JANK脫W - 2016-09-22 - I艂owa (lubuskie)
-przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci w wieku przedszkolnym
PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE NR 1 POD TOPOL膭 - 2018-03-29 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
wg stanowiska
MOMOT JOANNA - "U JOANNY" - 2017-10-16 - Gubin (lubuskie)
Podstawowe czynno艣ci zwi膮zane z przygotowaniem potraw podawanych na miejscu i na wynos. Wykszta艂cenie ponadgimnazjalne, znajomo艣膰 podstaw gastronomii, praktyczna wiedza w zakresie wykonywanego zawodu, umiej臋tno艣膰 szybkiego przyswajania zakresu obowi膮zk贸w oraz komunikatywno艣膰 mi臋dzy pozosta艂ymi pracownikami.
Pizzeria Sorrento - 2016-06-08 - Luzino (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga klienta, sprzeda偶
Pizzeria Canarino - 2018-04-27 - Gosty艅 (wielkopolskie)
- nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci;- nadz贸r nad 艣wie偶o艣ci膮 u偶ywanych sk艂adnik贸w;- obr贸bk臋 wst臋pn膮 surowc贸w do produkcji wyrob贸w;- dbanie o zgodno艣膰 kaloryczn膮 przygotowywanych wyrob贸w z ich zaplanowan膮 warto艣ci膮;- 艣cis艂e przestrzeganie receptury przygotowywanych wyrob贸w;- przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepis贸w higieniczno-sanitarnych, BHP i ppo偶. i HACCP.
KOOPEROL Sp. z o.o. - 2016-04-14 - Zduny (pomorskie)