KUCHARZ Łękuk Mały oferta pracy Folwark Łękuk, Przyłuccy SJ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 200 - 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw dla restauracji i baru, współpraca przy tworzeniu menu, przestrzeganie przepisów HACCP, pozyskiwanie surowców i dostawców zgodnie z filozofią obiektu i restauracji, kontrola i nadzór nad kosztami, dbałość o stany magazynowe oraz ich inwentaryzacja, dbanie o higienę i estetykę kuchni, restauracji, serwowanych dań.
Data publikacji: 2017-03-27
Lokalizacja: Łękuk Mały (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Folwark Łękuk, Przyłuccy SJ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:11-510 Łękuk Mały 8, powiat: giżycki, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw dla restauracji i baru, współpraca przy tworzeniu menu, przestrzeganie przepisów HACCP, pozyskiwanie surowców i dostawców zgodnie z filozofią obiektu i restauracji, kontrola i nadzór nad kosztami, dbałość o stany magazynowe oraz ich inwentaryzacja, dbanie o higienę i estetykę kuchni, restauracji, serwowanych dań.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 200 - 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łękuk Mały
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: giżycki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wydminy
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 200 - 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: bardzo wysoka kultura osobista
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Doświadczenie na analogicznym stanowisku, wysokie umiejętności kulinarne w zakresie tradycyjnej kuchni polskiej oraz najnowszych trendów gastronomicznych, umiejętność pracy w zespole, pozytywne nastawienie i zaangażowanie, sumienność, uczciwość.
Nazwa pracodawcy: Folwark Łękuk, Przyłuccy SJ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Giżycku
Adres pracodawcy:
11-510 Łękuk Mały 8, powiat: giżycki, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV (prosimy nie wysyłać dokumentów aplikacyjnych do PUP).
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: giżycki
Gmina pracodawcy: Wydminy
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łękuk Mały
Numer budynku pracodawcy: 8
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Giżycku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 27.03.2017
Data dodania oferty pracy: 27.03.2017
Oferta pracy ważna do: 24.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 27.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 27.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, pomoc przy wydawaniu posiłków.
NAOK S.C. - 2016-11-23 - Gdynia (pomorskie)
Kucharz. Organizacja pracy personelu kuchennego, współpraca z intendentem przedszkola, układanie jadłospisu zgodnie z wytycznymi zdrowego żywienia dzieci, dbanie o przestrzeganie zasad BHP, sporządzanie i wydawanie posiłków, stosowanie norm i zasad zawartych w HACCP. Wymagane: wykształcenie zawodowe, doświadczenie w zawodzie. Praca - Publiczne Przedszkole w Torzymiu. Tel. 68 341 3887 Bożena Iwaśków
PUBLICZNE PRZEDSZKOLE - 2017-05-16 - Torzym (lubuskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, doświadczenie zawodowe: min. 1 rok na w/w stanowisku, uprawnienia: książeczka sanitarno-epidemiologiczna, umiejętność wykonywania potraw kuchni wietnamskiej. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Lublin (lubelskie)
opieka nad pacjentem
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Chojnice (pomorskie)
przygotowanie posiłków, dbałość o przadek w kuchni w magazynach, wykonywanie powirzonych zadań związanych z praca w kuchni
HOTEL CHOJNIK Sp. z o.o. - 2016-04-05 - Zachełmie (dolnośląskie)
wyrób pizzy oraz przygotowywanie posiłków wg przepisów kuchni białoruskiej, praca w systemie równoważnym
RESTAURACJA PIZZERIA RIVA S.C. Anna Gładysz,Jarosław Gładysz - 2017-09-21 - Zawiercie (śląskie)
prace w tartaku, obsługa traka
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Szczytna (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
Spałka Paweł Przedsiębiorstwo Handlowo- Usługowo- Produkcyjne - 2015-11-27 - Kluczbork (opolskie)
Przygotowywanie dań kuchni wschodniej,
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO USŁUGOWE ROBOTOP ANNA GREJMAN - 2016-11-04 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
Karczma Pod Topolami Catering Garmażeria Krzysztof Jankowski - 2016-06-21 - Konopki Młode (podlaskie)
Samodzielne sporządzanie potraw kuchni wietnamskiej i azjatyckiej bez używania półproduktów, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie potraw, utrzymanie na bieżąco czystości na stanowiskupracy i po zakończeniu pracy, zamawianie produktów od sprawdzonychwietnamskich firm oferujących importowaną żywność.
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Wyszków (mazowieckie)
- sporządzanie dań kuchni orientalnej i z grilla
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Łódź (łódzkie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
Karczma Łabędź Wojenkowski Łukasz - 2016-05-10 - Nowa Wieś (warmińsko-mazurskie)
Przyrządzanie różnego rodzaju potraw, dań, przekąsek i deserów.
Hotele Gorzelanny sp. z o.o sp. komandytowa - 2015-11-27 - Jarnołtówek (opolskie)
rozwożenie pieczywa
WASIELEWSKI ZBIGNIEW ZAKŁADPIEKARNICZY - 2016-03-15 - Osielsko (kujawsko-pomorskie)
Konieczna kreatywność i doświadczenie w branży gastronomicznej. Praca co drugi dzień 12/12
MARIE RESTAURACJA - 2017-09-01 - Łódź (łódzkie)
SPORZĄDZANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, TAJSKIEJWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITANO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI INDYJSKIEJ, TAJSKIEJ, MIN. 3 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWAYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Zgodnie z umową.
HOTEL i RESTAURACJA " STARY MŁYN" Mieczysław i Piotr Kroczek w Sędziszowie Młp. - 2016-02-18 - Sędziszów Małopolski (podkarpackie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Częstochowa (śląskie)
Ocena surowców, obróbka wstępna surowców, sporządzanie potraw kuchni tureckiej, wydawanie wyrobów kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Raszyn (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, sprzątanie zaplecza kuchennego wraz z myciem naczyń, znajomość HACAP, układanie menu z dietetykiem mile widziane, praca dwuzmianowa od poniedziałku do piątku: 7-15,10-18, w okresie próbnym umowa zlecenie, następnie umowa o pracę
Niepubliczne Przedszkole i Żłobek TUPTUŚ Justyna Mazurczak - 2016-11-08 - Brwinów (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICE.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Grójec (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków od surowca do gotowego produktu (obiady).
MK Maciej Kucharczyk - 2018-06-19 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków, nadzór nad pracą kuchni i stołówki.
KOLEJOWY SZPITAL UZDROWISKOWY SP. Z O.O. - 2018-04-22 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
sprawdzanie jakosci i zgodności paramentrów towarów z zamówieniami i dokumentacja techniczna
VICTORY SPA INTERNATIONAL SP. Z O.O. - 2016-03-23 - Trzebiatów (zachodniopomorskie)
Wykształcenie zawodowe, średnie gastronomiczne lub doświadczenie na ww. stanowisku; sumienność, punktualność, odpowiedzialność; zakres obowiązków: organizacja pracy na kuchni, wyrabianie pizzy, obsługa klientów, przyjmowanie dostaw, wykonywanie zamówień; miejsce pracy: Pyskowice;
ALEKSANDRA CAPPILLERI, MACIEJ DUDWAŁ S.C. - 2017-01-12 - Pyskowice (śląskie)
obsługa klienta, przygotowywanie posiłków z menu lokalu, dbanie o czystość miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Białystok (podlaskie)
w/g harmonogramu
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Ścinawka Dolna (dolnośląskie)