KUCHARZ Sędziszów Małopolski oferta pracy HOTEL i RESTAURACJA " STARY MŁYN" Mieczysław i Piotr Kroczek w Sędziszowie Młp.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Zgodnie z umową.
Data publikacji: 2016-02-18
Lokalizacja: Sędziszów Małopolski (podkarpackie)
Pracodawca: HOTEL i RESTAURACJA " STARY MŁYN" Mieczysław i Piotr Kroczek w Sędziszowie Młp.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rzeszowska 1, 39-120 Sędziszów Małopolski, powiat: ropczycko-sędziszowski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Zgodnie z umową.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sędziszów Małopolski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ropczycko-sędziszowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sędziszów Małopolski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.02.2016
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Wymagane doświadczenie.
Nazwa pracodawcy:
HOTEL i RESTAURACJA " STARY MŁYN" Mieczysław i Piotr Kroczek w Sędziszowie Młp.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Ropczycach
Adres pracodawcy:
Rzeszowska 1, 39-120 Sędziszów Małopolski, powiat: ropczycko-sędziszowski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Kontakt tel. pod nr 606 140 810 lub 17 222 01 26
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: ropczycko-sędziszowski
Gmina pracodawcy: Sędziszów Małopolski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Sędziszów Małopolski
Ulica pracodawcy: Rzeszowska
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Ropczycach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 18.02.2016
Data dodania oferty pracy: 18.02.2016
Oferta pracy ważna do: 31.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 18.02.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 18.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
prowadzenie kuchni
"SCAN II" Zbigniew Sadowski - 2018-04-25 - Krzewie Wielkie (dolnośląskie)
-bezpośrednia obsługa klientów w punkcie Play -podpisywanie umów o świadczenie usług telekomunikacyjnych -realizacja planów sprzedaży -dbałość o wizualizację punktu Play -obsługa urządzeń biurowych
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE MANAT NATALIA PILICHOWSKA - 2016-11-02 - Września (wielkopolskie)
Praca w charakterze kucharza, przygotowywanie dań kuchni polskiej. Miejsce pracy: Wrocław ul. Kluczborska Kontakt kandydatów z pracodawcą: 507-011-320Oferta w sali: G
BAR MLECZNY MIKRUS MARCIN OWSIANNY - 2016-09-26 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej. Praca w równoważnym systemie czasu pracy według ustalonego grafiku w Szczyrku.
CENTRUM KONGRESÓW I REKREACJI ORLE GNIAZDO SP. Z O. O. - 2016-07-22 - Szczyrk (śląskie)
Przygotowanie potraw tradycyjnych kuchni tureckiej.
KING FOOD Sp. z o.o. - 2017-03-09 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, sporządzenie listy zakupów art. spożywczych.
"Pentur" spółka cywilna - 2016-04-05 - Międzygórze (dolnośląskie)
Przygotowywanie ciasta, farszu, gotowanie.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowo Transportowe "KACPEREK" Agnieszka Kędziora - 2017-05-17 - Opatów (świętokrzyskie)
prace pomocnicze jak i samodzielne na kuchni, przygotowywanie posiłków z kartą oraz na większe uroczystości zorganizowane
Wejmar Sp. z o.o. - 2017-05-09 - Rzucewo (pomorskie)
- Przygotowywanie posiłków obiadowych,- Czas pracy 7:00-15:00 od poniedziałku do piątku - Kontakt osobisty u Pracodawcy Tczew ul. Sobieskiego 1 w godz. 10:00-18:00- Wynagrodzenie od 3.000,00 zł brutto
APETYT PIOTR PIASECKI, ADAM PEZAŁA, BOGUMIŁA PEZAŁA S.C. - 2017-03-22 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni azjatyckich.Przygotowywanie Jadlospisów, Dbanie o estetykę przygotowywanych posiłków.Dbanie o ład i porządek w miejscu pracy.
LECH-POL Hotele i Restauracje Sp. z o.o. - 2016-11-23 - Syców (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, obsługa klienta, dbałość o stanowisko pracy, oferta pracy przeznaczona dla osób bezrobotnych do 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2018-05-08 - Sosnowiec (śląskie)
przyjmowanie i wydawanie produktów, kompletowanie zamówień, obsługa wózka widłowego, podstawowa obsługa komputera
SŁONECZNA TŁOCZNIA Sp. z o.o. - 2017-03-22 - Wilcza Góra (mazowieckie)
Prowadzenie KPiR, Ryczałt, kadry, płace, ZUSPraca w Bielsku-Białej w ramach umowy o pracę na okres próbny z możliwością przedłużenia na czas nieokreślony, od pn. do pt. w godz.: 7.00-15.00.Wynagrodzenie 2100,00 zł brutto + premia
BIURO RACHUNKOWE "KAS" Andrzej Szydłowski - 2018-03-08 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji.
Barbara Lehmann - 2017-03-21 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowanie posiłków dla 30 wychowanków
Dom Dziecka im.Janusza KorczakaDarłowo ,ul. Morska 78 - 2016-10-10 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań.
Pizzeria LAGUNA Konrad Okraska - 2016-09-19 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie dań zgodnie z menu - staranność i sumienność, zamawianie produktów, dbanie o czystość swojego stanowiska pracy
AUTO-FINANSE MICHAŁ NAWROCKI - 2017-04-26 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Ogólny zakres obowiązków: przygotowanie potraw w kuchni orientalnej, utrzymanie czystości na stanowisku pracy.Wymagania dot. kandydata: wykształcenie zasadnicze zawodowe; umiejętności: znajomości technologii przygotowania potraw w kuchni orientalnej; doświadczenie zawodowe min. 3 lata. Miejsce wykonywanie pracy w Lublinie.
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Lublin (lubelskie)
Obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt. Wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - róznych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych). Dyspozycyjność w godz. 5:30-24:00, praca 168-190 godzin w miesiącu, umowa zlecenie.
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Wrocław (dolnośląskie)
Zatrudnię kucharkę (kucharza) do pracy w restauracji i przy przyjęciach bankietowych. Wymagana jest kreatywność w tworzeniu nowych potraw i dobra znajomość tradycyjnej kuchni polskiejUmiejętności :dobra organizacja pracy, znajomość tradycyjnych dań kuchni polskiej, umiejętność pracy zespołowej
Hotel*** Solar Palace SPA & Wellness Lila Najmoła - 2018-04-19 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Obsługa punktu gastronomicznego oferującego specjały kuchni tureckiej. Wymagana nienaganna kultura osobista w kontakcie z klientami, miłe i bezpośrednie obycie, łatwość w nawiązywaniu kontaktów interpersonalnych. Godziny pracy: 12-22.
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodny ze stanowiskiem pracy
Szpital Zakonu Bonifratrów św. Jana Bożego w Łodzi sp.zo.o. - 2018-02-27 - Łódź (łódzkie)
jw.
DOM DZIECKA NR 4 - 2016-10-13 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie, smażenie
kontakt przez PUP - 2017-01-04 - Bukowica (lubuskie)
Przygotowanie pizzy, lub pomoc w obowiązkach kuchennych.
Dell Sole Przemysław Iżykiewicz Oleśnica - 2017-07-24 - Oleśnica (dolnośląskie)
Samodzielne przygotowywanie dań z karty menu+obiadokolacji, organizacja pracy współpracowników, dbanie o odpowiednie zatowarowanie, dbanie o jakość i świeżość skladników spożywczych/potraw, stosowanie się do wytycznych Szefa kuchi oraz Dyrekcji.
PHU AUTOMATYKA-SERWIS MIROSŁAW KNOCIŃSKI - 2016-04-07 - Gdańsk (pomorskie)
- przygotowywanie zamówień (np. pizaa, kebab),- obsługa grilla,- dbanie o porządek w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
w/g potrzeb
ZPC "ZŁOTY KŁOS" W. Binkowska, D. Binkowska Sp. jawna Kielce - 2018-02-27 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków; umowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wczasowy "Ewa" - 2018-04-25 - Ustka (pomorskie)
- Praca na kuchni w szpitalu.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo umowa na czas nieokreslony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na 2 zmiany w godzinach: 6:00-18:00 (praca 8 godzin z możliwością wydłużenia do 12 godzin pracy w systemie równoważnym czasu pracy). Wymagania: wykształcenie zawodowe gastronomiczne lub średnie gastronomiczne. Doświadczenie w zawodzie kucharza. Książeczka sanepidowska, ale może być nieaktualna. Kontakt wstępnie telefoniczny (7:30-14:00) (32-259-17-24, 32-259-71-23) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Francuska 20-24, 40-027 Katowice).
SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY IM.ANDRZEJA MIELĘCKIEGO ŚLĄSKIEGO UNIWERSYTETU MEDYCZNEGO W KATOWICACH - 2018-01-26 - Katowice (śląskie)