KUCHARZ Międzygórze oferta pracy "Pentur" spółka cywilna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, sporządzenie listy zakupów art. spożywczych.
Data publikacji: 2016-04-05
Lokalizacja: Międzygórze (dolnośląskie)
Pracodawca: "Pentur" spółka cywilna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Śnieżna 27, 57-500 Międzygórze, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, sporządzenie listy zakupów art. spożywczych.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Międzygórze
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłodzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bystrzyca Kłodzka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.04.2016
Nazwa pracodawcy: "Pentur" spółka cywilna
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Adres pracodawcy:
Wyspiańskiego 2J, 57-300 Kłodzko, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie z Urzędu Pracy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: kłodzki
Gmina pracodawcy: Kłodzko
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kłodzko
Ulica pracodawcy: Wyspiańskiego
Numer budynku pracodawcy: 2J
Profil działalności pracodawcy:
działalność turystyczna i hotelarska dla ludności.
Nazwisko osoby zgłaszającej: Maria Sporek
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.04.2016
Oferta pracy ważna do: 04.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 05.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 05.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przyrządzanie wszelkiego rodzaju potraw według tradycyjnych receptur kuchni arabskiej. Przestrzeganie przepisów bhp obowiązujących w gastronomii, dbanie o czystość na stanowisku pracy. Praca wg grafika - 2 zmiany w godzinach działania lokalu: 8-24.
EKRAM Kamel Zenai - 2017-12-07 - Wyszków (mazowieckie)
praca w kuchni, przygotowywanie śniadań, pieczenie ciast, wydawanie i porcjowanie obiadów
Dzienny Dom Pomocy Społecznej - 2017-10-04 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klientów
MIDO Agata Badawy - 2016-09-06 - Starachowice (świętokrzyskie)
Samodzielne przygotowywanie dań, dbałość o estetykę potraw. Praca w Holelu Holiday Inn w Łodzi.Wymagane wykształcenie kierunkowe, min. 2 lata stażu pracy (hotele, restauracje o wysokim standardzie).
DIM HOTEL ŁÓDŹ Sp. z o. o. - 2016-02-22 - Łódź (łódzkie)
Kucharz. Wymagane doświadczenie na samodzielnym stanowisku 2 lata.
Łukasz Banaszak Agroturystyka, Łowisko Komercyjne"Olaf" - 2016-03-14 - Bielów (lubuskie)
Przygotowywanie potraw w zakresie od obróbki wstępnej do obróbki termicznej, obsługa urządzeń gastronomicznych. Wymagane: wykształcenie zawodowe kucharz, umiejętność przygotowania posiłków, doświadczenie związane z zbiorowym żywieniem, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych. Tel.261 676 251 Jolanta Kałuża
kontakt przez PUP - 2018-06-15 - Wędrzyn (lubuskie)
Zgodny
FHU SHARIFBAY YAKUBOV - 2017-02-03 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowywanie dań, dbanie o czystość na stanowisku pracy; WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe kucharz, kucharka, minimum 1 rok doświadczenia lub do przyuczenia
P.P.H.U. AD-BUD" - Adam Pyka - 2017-09-05 - Lisów (śląskie)
przygotowywanie posiłków: gotowanie, pieczenie i smażenie
Instytut Zdrowia "SOFRA" SPÓŁKA Z O. O. - 2016-06-09 - Karpacz (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i wypiekanie pizzy, zakup produktów, przygotowywanie ciasta i dodatków, przygotowywanie sosów, obsługa urządzeń technicznych związanych z wypiekiem pizzy, wydawanie pizzy
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Stoczek Łukowski (lubelskie)
wykształcenie średnie, staż pracy min. 2 lata, komunikatywna znajomość języka angielskiego i hindi, przygotowanie posiłków w szczególności kuchni indyjskiej, czytanie receptur w języku hindi, porcjowanie wydawanie posiłków i dbanie o ich najwyższą jakość, utrzymoanie porządku i czystości miejsca pracy oraz wykonywanie innych obowiązków powierzonych przez pracodawcę, praca bezie wykonywana w środowisku wielokulturowym i językowym z przewagą współpracowników mówiących w języku angielskim,
SAKUN SERVICES Tanka Katuwal - 2016-08-18 - Ząbki (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej i polskiej.
SERWIS SMAKU S.C. - 2017-09-25 - Gdynia (pomorskie)
przygotowanie posiłków
I Liceum Ogólnokształcące im. J. Śniadeckiego - 2017-09-18 - Pabianice (łódzkie)
Kucharz
AmRest Sp. z o.o. - 2017-09-04 - Mielec (podkarpackie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Rakoniewice (wielkopolskie)
Staż dla osób do 30 roku życia realizowany w ramach projektu współfinansowanego z EFS "Aktywizacja osób młodych pozostających bez pracy w powiecie kolbuszowskim (II)" PO WER.Zapoznanie się z asortymentem, pomoc w przygptowywaniu produktów do sprzedaży, pomoc w przyjmowaniu dostaw. Praca na 2 zmiany, I zm. w godz od 8-16, II zm. w godz od 15:23 oraz w soboty.
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Kolbuszowa (podkarpackie)
obsługa klienta pralni
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Chorzów (śląskie)
gotowanie potraw z menu restauracji, w tym potraw afrykańskich; organizowanie i prwoadzenie warsztatów dla dzieci i dorosłych
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie ciasta na pizzę, skręcanie ciasta w kulki, robienie sosów, krojenie wędlin, krojenie warzyw
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Słubice (lubuskie)
gotowanie posiłków, sporządzanie listy zakupów , planownie pracy reszty personelu kuchennego , sprzątanie po posiłkach
kontakt przez PUP - 2016-08-04 - Rzeczna (warmińsko-mazurskie)
obsługa maszyn i urządzeń w kuchni, wstępna obróbka warzyw i mięsa, przygotowywanie posiłków, czynna pomoc przy wydawaniu posiłków w stołówce szkolnej, dbanie o czystość stołów w stołówce szkolnej i na kuchni, zaznajomienie się z tworzeniem jadłospisów dekadowych
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Pszczyna (śląskie)
przygotowywanie obiadów, śniadań i kolacjiobsługa grup
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - Wisła (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni chińskiej.
CLEAREX Sp. z o.o. - 2017-02-21 - Gdynia (pomorskie)
- Przygotowywanie dań w zakresie kuchni polskiej. Kierowanie pracą pomocników. Obsługa urządzeń kuchennych np. kuchni, patelni, taboretu, frytkownicy. Obsługa pieca konwekcyjno-parowego (oferujemy przeszkolenie). Dbanie o właściwą jakość posiłków, smak, wygląd, wielkość porcji. Dbanie o czystość i porządek kuchni.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Doświadczenie NIE jest wymagane - osoba do przyuczenia.
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Katowice (śląskie)
Wymagania: wykształcenie zawodowe, doświadczenie bez znaczenia, umiejętność gotowaniaZakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskiem
BUDOWNICTWO KUBIAK S.C. - 2018-02-05 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
PIECUCH CAFE Katarzyna Joanna Jeglińska - 2018-01-10 - Grajewo (podlaskie)
Przygotowywanie pizzy. Dbanie o czystość na stanowisku pracy.
Celtronic Tomasz Błachnio - 2016-01-07 - Celestynów (mazowieckie)
Sporządzanie według okreslonych norm i receptur kulinarnych, róznych potraw z surowców i produktów spożywczych ze szczególnym uwzględnieniem kuchni indyjskiej. Dbanie o dobrą jakość i świeżość używanych surowców i produktów. metkowane są w języku angielskim i hindi.
EXPRESS SP.Z O.O. - 2016-09-12 - Gdańsk (pomorskie)